• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine yalan yine yalan gitmekmi en kolayı yoksa oturup sabretmekmi

"çalışamadım çocuğumla kimse ilgilenmedi neyse 2yıl geçti" demişsin,
annen abinin çocuklarına bakana kadar senin çocuğuna da baksaydı keşke madem durumlar iyi,
onlar bakıcı tutar,annen çocuğuna bakar, sende çalışırdın.neyse geçmişte kalmış zaten,
ben çalışmanı tavsiye ediyorum.bir kenarda paran olsun.
ama abinlerin yanında nasıl olur bilemedim.yengenle anlaşabilecekmisin?
paralı baktırdığı için ilişkinizde farklı olur.zoruna gidebilir bazı şeyler.
hem çocuğum hasta olursa arada izinde sıkıntı olmaz demişsin ama ben
sıkıntı olacağını düşünüyorum.
Yok vazgeçtim ben abimle anlaşamam yengem ezer beni biliyorum izin alsamda vermez bence hastane işlerine bakıcam

Gün aşırı buraya konu açıp şikayet ederek hayat mı geçer ? Susmak mı diyorsunuz çaresi ama zaten adamın dayağını da yalanını da orospu demesini de kabullenmek zaten susmak demek değil mi ? Bir kere ses çıkartmayıp kabullenirseniz gerisi gelir. Ki siz de kabullenmişsiniz zaten çoktan.. Biz ne desek boş gelir eşiniz size kendini gene sevdirir affettirir iki gün iyi sonra yine konu açarsınız burada...

Eşinize karşı iradeli ve kararlı duramadıktan sonra biz ne desek boş size :KK14:
Ben bunları kimseye anlatamıyorum buraya yazıyorum diye rahatsızmı oldun anlamadım.boşanmayı kolaymı sanıyosun.istediğim kadar konu açarım.insanın ailesi destek olmayınca ezenide çok olur babam yok benim annemde boşanmamı istemiyo bunu yaşamayan bilemez ordan ahkam kesmek kolay ama

Ben bunları kimseye anlatamıyorum buraya yazıyorum diye rahatsızmı oldun anlamadım.boşanmayı kolaymı sanıyosun.istediğim kadar konu açarım.insanın ailesi destek olmayınca ezenide çok olur babam yok benim annemde boşanmamı istemiyo bunu yaşamayan bilemez ordan ahkam kesmek kolay ama

Evet boşanmayı kolay sanıyorum. Elimde kolam çekirdeğim boşananları izleyip keyifleniyorum! Çünkü ben aldatılmadım çünkü ben boşanıp senelece bunun yaralarını sarmaya uğraşmadım. Şimdi sorarım kim kimin hakkında ahkam kesiyor ? Ben bir şeyden rahatsız olmam hanımefendi hayat sizin hayatınız. İsterseniz gelin her saat konu açın, eşiniz sonra sizi gezdirsin tozdursun affedin sonra gene gelin konu açın. Bana ne! Ama bu sorunlar buraya yazarak çözülmez, çözülmesi için sizin de bir şeyler yapmanız lazım.

Hatasi bulunup affedilmis ikiskilerin kacinilmaz sonucudur guvensizlik.

Evet boşanmayı kolay sanıyorum. Elimde kolam çekirdeğim boşananları izleyip keyifleniyorum! Çünkü ben aldatılmadım çünkü ben boşanıp senelece bunun yaralarını sarmaya uğraşmadım. Şimdi sorarım kim kimin hakkında ahkam kesiyor ? Ben bir şeyden rahatsız olmam hanımefendi hayat sizin hayatınız. İsterseniz gelin her saat konu açın, eşiniz sonra sizi gezdirsin tozdursun affedin sonra gene gelin konu açın. Bana ne! Ama bu sorunlar buraya yazarak çözülmez, çözülmesi için sizin de bir şeyler yapmanız lazım.
Biliyorum oğlumun biraz büyümesini bekliyorum sonrada çalışıcam zaten şuan yapılabilecek birşey varda benmi yapmıyorum.ben ayrılmış bi ailenin çocuğuyum bana orda burda baktılar hayatımı mahvettiler ben bunu oğluma neden yaşatayım bakıcak biri yokken ben neden oğlumu riske atıyım ne Abi'm abi ne babam baba bi annem var oda oğlunun çocuklarına bakıyo ben şimdi boşanıyım sonra nafaka alıyım ben işe girsem oğlum anaokuluna gidiyo 12 den 5 e kadar ee ben nasıl çalışırım kim bakar çocuğa peki.bumu çözüm çektinmi bu çileyi yaşadınmı evet bişeyler yapıcam tabiki zamanı var oda 2 sene diyorum başka şeyde elimden gelmez.benim annemde boşandı neler yaşadı neler onuda arkasında kimse yoktu kadın intiharın eşiğinden döndü ben bunu göze alamam oğlum içinde herşeye katlanırım

Anlıyorum sizi aslında ama güvenin kendinize. Başaranlar varsa siz de başarabilirsiniz. Hiç canınızı sıkmayın. Kimseye muhtaç değilsiniz. Size nafaka vermek zorunda hem mahkeme ondan söke söke alır. Hiç korkmayın bu süreçlerden.

Bunlara rağmen kocamla bir daha denemek istiyorum diyorsanız, alın karşınıza güzelce konuşun kavga etmeden. Eskiden yaptığı hatalar nedeniyle güven problemi yaşadığınızı ve bu süreçte en çok yine ona ihtiyaç duyduğunuzu belirtin. Zaman gerektiğini söyleyin bunun için. Eğer o da sizi seviyorsa anlayışla karşılayacaktır. Ve bence çalışmaya başlayın. Eşiniz çalışmanızı istemiyorsa, evde yapılabilecek bir iş bulun. Ufaktan para biriktirin. Baktınız yürümüyor bu iş, kenarda iki kuruş paranız olsun hiç değilse.

Çok güzel söylüyorsunuz.gerçekten yazınızı çok beğendim ama ben kavga ettiğmde kocandır otur evinde ne kocalar var diyen kadın benim annem.benim çocuğuma bakmıyo.ben ayrılsam nAsıl ev tutarım kiramı öderim yemekmi alırım neyaparım?ben oğlumla arkamda destekçi olmadan nasıl yaşarım.eşin daha ne istiyo diyo bana herkes ama benim özgüvenim yok dediğiniz gibi tek yaptığım Allaha dua etmek yakında hastanede işe başlıcam ondan sonrası gelir sanırım :KK43:

Anlıyorum sizi aslında ama güvenin kendinize. Başaranlar varsa siz de başarabilirsiniz. Hiç canınızı sıkmayın. Kimseye muhtaç değilsiniz. Size nafaka vermek zorunda hem mahkeme ondan söke söke alır. Hiç korkmayın bu süreçlerden.

Bunlara rağmen kocamla bir daha denemek istiyorum diyorsanız, alın karşınıza güzelce konuşun kavga etmeden. Eskiden yaptığı hatalar nedeniyle güven problemi yaşadığınızı ve bu süreçte en çok yine ona ihtiyaç duyduğunuzu belirtin. Zaman gerektiğini söyleyin bunun için. Eğer o da sizi seviyorsa anlayışla karşılayacaktır. Ve bence çalışmaya başlayın. Eşiniz çalışmanızı istemiyorsa, evde yapılabilecek bir iş bulun. Ufaktan para biriktirin. Baktınız yürümüyor bu iş, kenarda iki kuruş paranız olsun hiç değilse.
Evet para biriktirmeye başlıcam dediğiniz gibi 2seneye kadarda ufak işlere bakarım ben çok konuştum onunla mesafeli olmaya karar verdim bana saygısız çünkü herşeyimi anlatmam artık çalışmaya başlayıncada duruma bakıcam zamana bırakıcam baktım olmuyo ozaman ipler kopar.arkadaşı bile onun kendini beğenmiş havalarından uyuz oluyo

"CerenAkbulut, post: 36809157, member: 472479"]Anlatmıştım size bilen bilir bu hikayeyi.2yıl önce eşimin benden giZli telefonunu yakalamıştım.beni bikaç defa yere fırlattığını ve or.... Kadınlarla klüplerde eğlendiğini.affettim barıştım gidecek yerim yoktu.annem kocandır otur evinde dedi.çalışamadım çocuğumla kimse ilgilenmedi neyse 2yıl geçti eşim düzeldi dedim oğluna çok düşkün bu arada.beni seviyo ilgileniyo dışarda gezdiriyo.fakat bugün yine bana yalan söyledi. Takside çalışıyo arabada kamera var.eşimi aradım kaçta geliceksin dedim 4 te 5 te dedi tabi sabah saatinde diyo.sonra tabletten kameraya bir baktımki takside başkası çalışıyo.aradım nerdesin kocam dedim çalışıyorum dedi.kaçta vericeksin dedim 3te 4te dedi.bağırdım çağırdım arabada başkası çalışıyo dedim.güldü sonra evet verdim dürümcüye gidip muhabbet sohbet yapıcaktık eve çağırırsın erkenden diye aöylemedim dedi.bağırdım gelme eve defol dedim o arada telefonu ortak tanıdığımız bi abi aldı ceren kızım yanımda bişey yaptığı yok dedi bende niye yalan konuşuyo diye bağırdım adamda eşime kızdı çabuk git evine ne diye yalan söylüyosun dedi kapattım.eve geldi bağrıştık özür diledi.ama dediki isteseydim gelmezdim eve dedi sırf üzüldün diye geldim dedi.bende gelmeseydin ya bende karılık yapmazdım olur biterdi dedim.ayağa kalktı yapmıcaksan kapı orda si.... Git dedi .gittim yatağa ağladım.sabah geldi sarıldı falan.şimdi kafam allak bullak.bu adamın yalanlarını nereye kadar araştırıcam nezaman güvenilir olucak bilmiyorum.abimin durumu iyi ama benimle hiç muhattap olmaz.dayımın kızı evleniyordu düğüne gidilicek annem telefon açtı cerende sizle gelsin dedi arabada yer yok demiş halbuki karısı bide 2çocuk var ağladım bitirdim ilişkimi.sonra arayıp durdu ama açmadım telefonunu.abimin 2çocuğu var annem bakıyo bakıcı arıyolarmış öğlen 12 den akşam 6ya kadar 1000 lira vericekler yemek az temizlik bide bebeğe bakmaya yardım için.acaba orda çalışsamda 2sene para biriktirsem benim oğlum büyüdüğündede normal işe başlarım diyorum.hem hafta sonu izinli olucam hemde oğlum hasta falan olsa izin alırsam kızmazlar.zaten oğlum yarın okula başlıcak okuldan babası alır bilmiyorum abime minnet etsemmi beni istermi başka işede başlayamam öğleden 6ya kadar 5gün kimse o parayı vermez.normalde muhasebeciyim.bilmiyorum beklesemmi 2sene evde oturup oğlum 7yaşına geldiğindemi çalışsam bilemedim.bu adam akıllanırmı yaşlansam ya genç birini bulursa beni istemezse neyaparım bilmiyorum geleceğe parlak bakamıyorum[/QUOTE]
Ablacim daha once konuşmuştuk cocugun var demi seninn

Back
X