ben karşımdakinin o teklifi yapmasını beklerim söz verdiği tarihe kadar ha söz verdiği halde sözünde durmuyorsa çok sevsende ayrılırdım baskı yapma bence zamanı geldiğinde olur evlilik bu o kadar basit değil bir ömür geçecek
canım belki de herşey rayına otursun istiyo sağlam bi evlilik yapmak istiyo
böyle düşünüyo olamaz mı
hem şuan hemen evlenmiş olsanız nolcak herşey oturmamışsa daha kötü olucak
yavaş yavaş sağlam adımlar atın bence
sende daha çok gençsin
geciktirmek için özel nedenleri yoksa; evlilikten korktuğu için sizi oyalıyor olabilir.
ya da ilişkinizden tam emin değildir.(çok sevmek yeterli değil. nasıl anlaşıyorsunuz? ilişkinizde tartışma çok oluyor mu? bunları gözden geçirin.)
ya da evliliğe sıcak bakmıyordur(sizle alakası yok bu durumun).
bence evlenelim diye baskı yapmayın,yoksa her zorlukta sizi suçlayacaktır.
davranışlarından , aldığı kararlardan gerçek fikrini anlayabilirsiniz aslında. sizi yakın çevresine nasıl tanıtıyor? evlenince kuracağı yeni düzen için ön hazırlıklar yapıyor mu? birikim yapıyor mu? vs vs
bir de neden yaza erteliyor? kışın evlenen birçok çift var.
çok tartışmamız sorunlrımız olmuyoo genelde bu konu oluyo ailesi herkes biliyoo ama birden soğudu anlayamadım...aşık mı diye düşünüyorum ewet eminim.kafasında geçenleri sölemiyoo buda beni sinir ediyoo yoksa emin olsam beklerimm yaza kadar sorun değil yaşımda zaten küçük
Canımcım sakin ol,bence bekle.
Birdenbire soğuması da çok tuhaf,açıkçası bana normal gelmiyor bu durum,hele hiç sorunumuz yok diyorsan bu konuyu çözmeden bir adım atma ve çok da zorlama(evlilik için)
Zamanla o rengini belli edecektir
Ayrıca benim sana bir tavsiyem olacak,madem yaşın küçük,lise mezunusun,bu yıl üniversite sınavlarına da bir başvuru yap bakalım.
CADIARZUCADIARZUCADIARZU İyi o zaman üniversite işini ihmal etme.Artı bakalım sevgilinin buna tepkisi ne olacak?Bu tür konularda verilen tepkiler ileriye yönelik olarak sana o kişi hakkında da ipuçları verecektir yerimseniben
bitanem evlilik için acele etme bence
bak diyorsunkı evlenip boşandı diyorsun bence gözü korktuğu için erteliyodur evliliği oda tabikide başka bir sorun yoksa
bence öncelikle okuman daha çok önemlidir inşallah üni kazanırsın vede başarılı olursun canım herşeyi zamana bırak üzerinede düşme derim
sonunda kaybeden sen değil o olacak unutma
sevgiyle kal bitanem.
ertelenecek ve rafa kaldırılacak kadar bir sevginiz varsa evet erteleyin ve bir daha asla yaşanmamak üzere.....
sevmek savaşmaktır ama ertelemekte sevmemektir.....
ama tek taraflıysa ne kadar severseniz sevin boşdurr...ben yine severim ama o hayatımda olmadan üzülerek sewerimm...en azından onun bulunmaz hint kumaşı olmadığını bilsin isterimm.tabiki oda seviyodur ama bence bi çaba sarfemeli.belkide yanlış düşünüyorum bilmiyorumm
kızlar tekrar konu açmaktanda burdan devam etmek istedim. erkek arkadaşm ailesi yutdışından gelince martta gelmek istediğini söledi.bunlara çoooooooook sevindim ama şuanda sorunumu anlatayım.
bu konuyu hallettik şimdilik ama biz onun işleri dolasıyla haftada sadece 2 kez oda cumartesi pazar görüşüyorz. ve dayısı geldi yurtdışından bunlarda arabaya ortak olmuşlar yane dayısı tr ye geldiğinde arabayı o gittiğinde benimki kullancak. şimdi dayısı geldiği için araba onda ama biz zaten haftaiçi görüşemiyorz dayısıda vermek istemiyormuş.yane haftasonu gelemiyo bu yüzden tartıştık 3 hafta oluyo ama ne kavga.ben anlayışsız oluyom bide hep dayım var onlayım yada annem yarın yurdışına gidicek onlayım hep ailesiyle ilgili sorunlar inanın sıkıldım sizce böle biriyle ewlenmekte hata mı yaparım:çok üzgünüm:
kız boyun bacadan mı çıktı dur bi acelen ne
benim 4 yıllık ilişkim var ama hala evlenme telaşım yok
daha yaşım 21 zaten sen bende de küçüksün kendini nası hazır hissediyosun o kadar yükü evliliğin sorumluluğunu kaldırabilecekmisin
açıkça söyliyim ben sanmıyorum neden mi dayısı arabayı almış yaa onu sorum etmenden anladım
çünkü bu sorun edilcek bişey değil
sen bunu sorun ediyorsan daha ne sorunlarla karşılaşıcaksın be şekerim
acele etme bekle şahsen ben 4 sene daha beklicem kii o zaman 7-8 senelik olcaz düşün ama ben 25 yaşında olucam tam yaşı yani
bekle biraz daha derim nacizane fikrim budur