• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine yaş bunalımı.

Nilu12

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2022
3.823
37
53
Selam arkadaşlar !şimdi bazılarınız bu Nilüfer nerdedir diye düşünüyorsunuz çoktandır konu falan açmıyorum ya o yüzden.neyse arkadaşlar yakında yaşım 28 oluyor doğum günüm yaklaşıyor kötü hissediyorum yine bunalıma girdim lütfen alay etmeyin.ekşi sözlük sayfasına baktım daha da yıkıldım.kendime doğum günü mumu aldım çok üzüldüm ya 28 nedir Allah aşkına .kendal jennerle yaşıtıZ onun sayfasına baktım doğum gününde ne yazmış diye o da “yirmini yedik”yazmış.bilmiyorum yine girdim şu çukura 😥😥😥

Varoluş krizleri bu tarz özel günlerde nüksedebilir. Çoğu kişi yaşıyor bu durumu. Kendinizi neden sizden farklı insanlarla kıyaslıyorsunuz ki? Her insan kendine özel biriciktir. Amerikalı bir top model olmayışınız sizi değersiz, niteliksiz veya yetersiz kılmaz.
Ben Amerikalı modele onun için baktım ki belki güzel bir şey yazar diye o da “yirmileri yedik”yazmış

Nilu hayat akıp geçiyor neye direnmeye çalışıyorsun anlamadım. Birileri doğuyor, birileri ölüyor, birileri genç, birileri yaşlı. Doğanın döngüsü ya hani bu. Başka derdin kalmadı halletin mi herşeyi
Peki ben hangi sınıfa aitim?

Ben Amerikalı modele onun için baktım ki belki güzel bir şey yazar diye o da “yirmileri yedik”yazmış
Yanlış anlamışım afedersiniz. Bugün internette 27-28 yaşlarında insanların ikinci ergenlik krizi yaşadığını okumuştum. Ben de 28 yaşındayım ve çok garip geliyor her şey. Yirmili yaşlarım cehennem gibiydi.30larımızda daha güzel günler yaşayacağımıza eminim 😬

Yanlış anlamışım afedersiniz. Bugün internette 27-28 yaşlarında insanların ikinci ergenlik krizi yaşadığını okumuştum. Ben de 28 yaşındayım ve çok garip geliyor her şey. Yirmili yaşlarım cehennem gibiydi.30larımızda daha güzel günler yaşayacağımıza eminim 😬
Siz de benim gibi misiniz?benim düşüncelerim sizde de var mı?30 dan korkuyorsunuz benim gibi?20 lerle vedalaşmak üzüyor mu?

Selam arkadaşlar !şimdi bazılarınız bu Nilüfer nerdedir diye düşünüyorsunuz çoktandır konu falan açmıyorum ya o yüzden.neyse arkadaşlar yakında yaşım 28 oluyor doğum günüm yaklaşıyor kötü hissediyorum yine bunalıma girdim lütfen alay etmeyin.ekşi sözlük sayfasına baktım daha da yıkıldım.kendime doğum günü mumu aldım çok üzüldüm ya 28 nedir Allah aşkına .kendal jennerle yaşıtıZ onun sayfasına baktım doğum gününde ne yazmış diye o da “yirmini yedik”yazmış.bilmiyorum yine girdim şu çukura 😥😥😥
E nolmuş 27 yaşındayım 3 çocuğum var kocam 1 kere kutladı bunalımamı girmem lazım olmuyorsa ayrıca karnım aç

Siz de benim gibi misiniz?benim düşüncelerim sizde de var mı?30 dan korkuyorsunuz benim gibi?20 lerle vedalaşmak üzüyor mu?
Üzüyor tabi ki. Özellikle vücudumun yirmilerin başlarındaki kadar dayanıklı olmaması, daha çok özen ve bakım istemesi, saçımda çıkan tek tük beyazlar... eskiden gördüğümde gözüme koca insanlar gibi gelen üniversiteliler şimdi çocuk gibi görünüyor. Altı yedi sene önceki yüzüm güzelliğim yok. Bunları yaşadıkça yaşlandığımı daha çok hissediyorum. 30lardan korkuyorum tabi ama benim içimde bir umut var çünkü dediğim gibi çoğu kişinin deli dolu çılgınca yaşadığı yirmili yaşlarda psikolojik ve ailevi sorunlarla boğuştum ve pek tat alamadım. O yüzden otuzlu yaşlarımın daha mutlu, huzurlu ve sağlıklı olacağına inanıyorum 👌🏼

Back
X