- 22 Kasım 2010
- 11.251
- 20.014
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdiden 10 sene sonrasını düşünüyorum. Hadi 40'lar tamam da 50'ler babaanne anneanne donemi gibi, cok degisikNAsıl hissediyorsunuz?
Neredeyse 30 oldun ne demek ya?beni ordan mı vurmak istiyorsun?!sana kötü haberim var ben kendimi bununla kıyaslamıyorum yaşlarımız aynı olduğu için sayfasında girip baktım da ne yazmış 28 le ilgiliNilucum neredeyse 30 oldun sizin su insaattaki ev bitmedi mi hala? Bir de sen 2 cocuklu kaynasi,kayinpederi,kayni,eltisi vs 10 kisi 2 goz evde yasayan bir insansin kendini sununla kiyaslama bebisim.
Eki Görüntüle 3359881
O kendini beğenmişi boş verin o kimki size böyle laf sokmak cesareti bulmuş?!band geldiğinde ben galiba zannediyordum hep 17,18 yaşlarındaki çocuk olacağım ama öyle değilmiş…Yakin bir arkadasim(!) vardi benden 3 yas kucuktu, ben 27ydim, kendisi 24. Kendisi bizim sirkette stajerdi. ben ise 5 senedir is deneyimli olab birisi. Bana 40 yasinda muamelesi yapiyorduBana bu adam seni begeniyor demisti, baska bir zaman ayni adam hakkinda, bence ben onun tipi degilim cunku o olgun kadinlari begeniyor, ben onun icin cok gencim dedi, ya da bana ben senin yasina gelince soyle soyle olmak istiyorum gibi laflar etmisti,ve daha bir suru .. Kendisini hep 24 25 yasinda kalicak gibi saniyordu. Simdi aradan bi kac sene gecti, bu egosuyla nasil bas ediyor merak etmiyor degilim.
Sizin icin demiyorum ama bazi insanlar gencliklerine cok guveniyorlar, bilmiyorlarki her sey gecici, geldik ve gidiyoruz, bence cok da takmayin, sonucta bizden once kac milyon insan geldi ve gitti
Bende 30 oldumSelam arkadaşlar !şimdi bazılarınız bu Nilüfer nerdedir diye düşünüyorsunuz çoktandır konu falan açmıyorum ya o yüzden.neyse arkadaşlar yakında yaşım 28 oluyor doğum günüm yaklaşıyor kötü hissediyorum yine bunalıma girdim lütfen alay etmeyin.ekşi sözlük sayfasına baktım daha da yıkıldım.kendime doğum günü mumu aldım çok üzüldüm ya 28 nedir Allah aşkına .kendal jennerle yaşıtıZ onun sayfasına baktım doğum gününde ne yazmış diye o da “yirmini yedik”yazmış.bilmiyorum yine girdim şu çukura![]()
93 müsünüz?Abim de 93 doğumlu onun 30 olduğuna inanamazken kendim 30 oluyorumBende 30 oldum
Kendiniz de söylüyorsunuz en güzel yaşlar onlar.demek ki onları terk etmek yolundayım onların da beni terk etmesi yolundayızİnsanın en güzel yaşları 20 li yaşları ama insan pek kıymet bilmiyor ,sonra anlıyor ,nedense bu yaşlarda çok kaygı ,üzüntü durumu oluyor ondandır uçup gidiyor bence başka şeylere odaklanın
Başka konular var var onları düşünün ama kaygılanma bırakın pozitif düşünceler üretin
Yok ben konuda kocaya hakaret aradım bulamadım sjsjdjsjsBeni konundan engellemeyi unutmussunemin ol kimse nilu nerede, neden konu acmiyor diye dusunmuyordur. Kimsenin aklina bile gelmiyorsundur. Konuda pasta aradim bulamadim onu unutmussun
![]()
Kız hayatın iğrenç bir haldeyken hala 30 yaş derdindesin pesNeredeyse 30 oldun ne demek ya?beni ordan mı vurmak istiyorsun?!sana kötü haberim var ben kendimi bununla kıyaslamıyorum yaşlarımız aynı olduğu için sayfasında girip baktım da ne yazmış 28 le ilgili
Sensin iğrençKız hayatın iğrenç bir haldeyken hala 30 yaş derdindesin pes
sen sadece busunYok ben konuda kocaya hakaret aradım bulamadım sjsjdjsjs
Alın benden de o kadar benim de zoruma gidiyor işte.Ama 40’ı düşünmen şimdiden saçmalık bence.27 güzel Bir yaş sevdim onuBen de 27 olacağım 2 gün sonra zaman çok korkunç hızlı ilerliyor daha dün 18 olmayı bekliyordum ne ara 30’a yaklaştım diye sorguluyorum sürekliBir de belki de hayatın en güzel yılları denilen 20’ler benim için hiç güzel geçmedi tadını çıkaramadan öylece geçip gitti. En çok da 40 yaşına daha dün yaşadığım 14-15 yaşlarım kadar yakın olmak tuhafıma gidiyor halbuki ne büyük gelirdi önceden gözüme
25 ten sonra çok hızlı akıyor zaman 30 mu oldum filan diyosun93 müsünüz?Abim de 93 doğumlu onun 30 olduğuna inanamazken kendim 30 oluyorumsiz peki nasıl hissediyorsunuz?
Kabullendim artık ya hayırlısı bu diyorum25 ten sonra çok hızlı akıyor zaman 30 mu oldum filan diyosun
Ama herkes 30’a güzel diyor.bilmiyoruz yaşayınca Allah ömür verirse anlarız25 ten sonra çok hızlı akıyor zaman 30 mu oldum filan diyosun