• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine yaş bunalımı.

33 yaşında bir birey olarak ne tarafa öleyim o zaman?
Niye ölelim yahu.en güzel yaşlardayız.hem hala güzeliz ve akıllıyız.ne istediğimizi bilecek yaştayız.20 li yaşlardaki toy kız değiliz artık,daha güçlüyüz.bazen yaş almak beni de üzüyor ama bence insanı en çok üzen yılların boşa gitmesi ve istediğin hayat yaşayamamak.

Sizin derdiniz yaşadığınız hayat boşa geçen yıllar. Artık gençlik de yok o zaman kocayı boşayıp sıfırdan hayalinizdeki gibi bir hayat kurmak çok daha zor size göre. ‘Böyle geldim böyle gidicem anlaşıldı’ uyanması bu…

Selam arkadaşlar !şimdi bazılarınız bu Nilüfer nerdedir diye düşünüyorsunuz çoktandır konu falan açmıyorum ya o yüzden.neyse arkadaşlar yakında yaşım 28 oluyor doğum günüm yaklaşıyor kötü hissediyorum yine bunalıma girdim lütfen alay etmeyin.ekşi sözlük sayfasına baktım daha da yıkıldım.kendime doğum günü mumu aldım çok üzüldüm ya 28 nedir Allah aşkına .kendal jennerle yaşıtıZ onun sayfasına baktım doğum gününde ne yazmış diye o da “yirmini yedik”yazmış.bilmiyorum yine girdim şu çukura 😥😥😥
Hep yerimizde mi sayacaktik? 28yila ne sigdirdin onu düşün.

Sizin derdiniz yaşadığınız hayat boşa geçen yıllar. Artık gençlik de yok o zaman kocayı boşayıp sıfırdan hayalinizdeki gibi bir hayat kurmak çok daha zor size göre. ‘Böyle geldim böyle gidicem anlaşıldı’ uyanması bu…
Siz de kabul ediyorsunuz demek artık gençliğin gittiğini :(

60'a merdiven dayadım sen 27 diyorsun nilu,bie silkelen kendine gel istersen,senin sıkıntın ney ben sana söyleyim evlat.
Aynı evin içinde beraber yaşadığın kabile varya onların hepsi senin böyle diplere girmene sebeb,sorun yaş değil sorun onların hepsi.Şimdi otur düşün bunları istersen.
Ne bileyim 30 olursam artık genclik bitmiş diye bir düşünce,20 bile artık değilim düşüncesi orta yaş düşüncesi işimin hala olmaması

kız ben 30 yasındayım 18lik bazı kızlar yanımda teyzem gibi duruyor :halay: :halay: her şey enerjidir yas sadece rakamdır
Ben o rakamdan korkarım😃20 ler insanın güzel yılları da o yaşların içine ettiler 😞doya doya yaşayamadım bir tek 2 evlat sahibi olmak bana armağan oldu bu yaşlarda

34 yaşında ilik gibi hatunum. sağlığın yerindeyse başka hiçbir şeyin önemi yok. insan sağlıkla sınanmadan anlamıyor. dilerim yaşamazsın. 2 ay kadar önce ciddi sağlık sorunları yaşadım şu anda çok şükür iyiyim. arada ben de yaşlandım vs diyordum önceden şimdi umrumda değil. aynaya bakıyorum gencim güzelim en önemlisi sağlıklıyım diyorum. bin şükür.

Selam arkadaşlar !şimdi bazılarınız bu Nilüfer nerdedir diye düşünüyorsunuz çoktandır konu falan açmıyorum ya o yüzden.neyse arkadaşlar yakında yaşım 28 oluyor doğum günüm yaklaşıyor kötü hissediyorum yine bunalıma girdim lütfen alay etmeyin.ekşi sözlük sayfasına baktım daha da yıkıldım.kendime doğum günü mumu aldım çok üzüldüm ya 28 nedir Allah aşkına .kendal jennerle yaşıtıZ onun sayfasına baktım doğum gününde ne yazmış diye o da “yirmini yedik”yazmış.bilmiyorum yine girdim şu çukura 😥😥😥
Ahhhh ah biz 84'luler ne yapalım, 40 oluyoruz😔

Ben o rakamdan korkarım😃20 ler insanın güzel yılları da o yaşların içine ettiler 😞doya doya yaşayamadım bir tek 2 evlat sahibi olmak bana armağan oldu bu yaşlarda
Hiç dert etme bu kadar takarsan 40’a merdiven dayadığında da 30’lar en güzel yaşlardı diyeceksin. Bardağa dolu tarafından bakmak gerek çocuklarla aynı jenerasyonda olup asla anlaşamama gibi bir durum olmayacak aranda mesela bu bile muhteşem 👌🏻 Anda kalmak tabiri vardır ya çoğumuz beceremiyoruz bunu ama uygulamaya başlasan en azından gelecek kaygısı veya yaş bunalımı gibi yaşadığın anlarda içinde bulunduğun duruma şükür enerjisiyle yaklaşsan daha motive olursun yaşama karşı 🙏🏻

Dün 32 yaşıma girdim,çok mutluyum.dolu dolu yasadim yıllarımı hedeflerimi gerçekleştirdim.nasipse önümde uzun yıllar var,daha çok gezecek daha çok sevecek,daha çok öğreneceğim.hayata böyle bakarsanız kaç yaşında olursanız olun bunalıma girmezsiniz.

Derde bak !!. Biz 35 olucaz ölelim o zman

Back
X