• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine yaş bunalımı.

Selam arkadaşlar !şimdi bazılarınız bu Nilüfer nerdedir diye düşünüyorsunuz çoktandır konu falan açmıyorum ya o yüzden.neyse arkadaşlar yakında yaşım 28 oluyor doğum günüm yaklaşıyor kötü hissediyorum yine bunalıma girdim lütfen alay etmeyin.ekşi sözlük sayfasına baktım daha da yıkıldım.kendime doğum günü mumu aldım çok üzüldüm ya 28 nedir Allah aşkına .kendal jennerle yaşıtıZ onun sayfasına baktım doğum gününde ne yazmış diye o da “yirmini yedik”yazmış.bilmiyorum yine girdim şu çukura 😥😥😥
Yirmini yedik ne saçma laf.anlaşılmıyor.

Dün 32 yaşıma girdim,çok mutluyum.dolu dolu yasadim yıllarımı hedeflerimi gerçekleştirdim.nasipse önümde uzun yıllar var,daha çok gezecek daha çok sevecek,daha çok öğreneceğim.hayata böyle bakarsanız kaç yaşında olursanız olun bunalıma girmezsiniz.
Ben de konu sahibinin aksine daha mutluyum 30 yaşında.daha gençken istediğim şeyleri yaşayamazsam, yaa hiç aşık olamazsam ya hiç iş bulamazsam ya hiç sevişemezsem ya hiç deli dolu tatile gidip eğlenemezsem, gecelere akıp eğlencenin dibine vuramazsam diye çok korkuyordum.bir sürü hırs, kaygı, gelecek korkusu, karamsarlık vardı hayatımda.ee yüzüm de oturmadığı için bu kadar güzel değildim.şimdi ise yaşamak istediğim şeyleri gayet güzel yaşayabildiğim için içime gelen bir tatmin ve huzur duygusu var.diyorum ki artık elle tutulur birşeyler yaşadım gördüm geçirdim.bundan sonrası için endişelenmiyorum.hayatı tecrübe etmiş olmanın getirdiği o bilgelik ve birikim de hoşuna gidiyor insanın.20 li yaşlar hiç güzel değil ki.en azından ilk yarısı.hep bir hır hep bir hayatla kavga hep bir gelecek kaygisı.hatırlamak bile istemiyorum ben.

Ben de konu sahibinin aksine daha mutluyum 30 yaşında.daha gençken istediğim şeyleri yaşayamazsam, yaa hiç aşık olamazsam ya hiç iş bulamazsam ya hiç sevişemezsem ya hiç deli dolu tatile gidip eğlenemezsem, gecelere akıp eğlencenin dibine vuramazsam diye çok korkuyordum.bir sürü hırs, kaygı, gelecek korkusu, karamsarlık vardı hayatımda.ee yüzüm de oturmadığı için bu kadar güzel değildim.şimdi ise yaşamak istediğim şeyleri gayet güzel yaşayabildiğim için içime gelen bir tatmin ve huzur duygusu var.diyorum ki artık elle tutulur birşeyler yaşadım gördüm geçirdim.bundan sonrası için endişelenmiyorum.hayatı tecrübe etmiş olmanın getirdiği o bilgelik ve birikim de hoşuna gidiyor insanın.20 li yaşlar hiç güzel değil ki.en azından ilk yarısı.hep bir hır hep bir hayatla kavga hep bir gelecek kaygisı.hatırlamak bile istemiyorum ben.
Çok teşekkür ederim hepinize beni azıcık da olsa mutlu ettiniz😍bende de sanki yüzüm 26 dan sonra oturdu 27 de daha iyi oldu değiştim güzellik anlamında.ama korkarım bu güzellik gidecek yakında 😕20li yaşlardan en güzeli diğerlerine nispette 27 oldu belki de onun gitmesine üzülüyorum ama beni değiştirdi o yaş

34 yaşında ilik gibi hatunum. sağlığın yerindeyse başka hiçbir şeyin önemi yok. insan sağlıkla sınanmadan anlamıyor. dilerim yaşamazsın. 2 ay kadar önce ciddi sağlık sorunları yaşadım şu anda çok şükür iyiyim. arada ben de yaşlandım vs diyordum önceden şimdi umrumda değil. aynaya bakıyorum gencim güzelim en önemlisi sağlıklıyım diyorum. bin şükür.
MaşaAllah size keşke benim yanımda sizin gibi insanlar olsaydı eltim 22 olcak yakında oma göre ben tabiki yaşlıyım.kaynana da desen hiç açmak istemiyorum bana 24’te “sen de gemc sayılıyorsun” söyleyen birisi

Hiç dert etme bu kadar takarsan 40’a merdiven dayadığında da 30’lar en güzel yaşlardı diyeceksin. Bardağa dolu tarafından bakmak gerek çocuklarla aynı jenerasyonda olup asla anlaşamama gibi bir durum olmayacak aranda mesela bu bile muhteşem 👌🏻 Anda kalmak tabiri vardır ya çoğumuz beceremiyoruz bunu ama uygulamaya başlasan en azından gelecek kaygısı veya yaş bunalımı gibi yaşadığın anlarda içinde bulunduğun duruma şükür enerjisiyle yaklaşsan daha motive olursun yaşama karşı 🙏🏻
Evet ben 40 da ne yapacağım şu kafayla?çocuklarla aynı jenerasyonda olub yerini anlayamadım

Ben 26 oldum bu sene, 19 dan buraya ne ara geldim anlamadım her şey o kadar hızlı ki gelecekten bir tık korkmadım değil açıkçası. Yani beni üzen yaş değil de yılların yaşanma hızı. Hangi bir isteğimi ne ara yapıcam halledicem. Hayat sürekli çalışma çabalama savaş içinde geçerken ne ara tadına varacağız bu ne arkadaş

Ben 26 oldum bu sene, 19 dan buraya ne ara geldim anlamadım her şey o kadar hızlı ki gelecekten bir tık korkmadım değil açıkçası. Yani beni üzen yaş değil de yılların yaşanma hızı. Hangi bir isteğimi ne ara yapıcam halledicem. Hayat sürekli çalışma çabalama savaş içinde geçerken ne ara tadına varacağız bu ne arkadaş
Siz de galiba benim gibi gelecekten kaygılısınız 😟

Siz de galiba benim gibi gelecekten kaygılısınız 😟
Hem de nasıl. Yani benim korkum boş yaşamak. Bu sene şirketteki birimimin yıl sonu raporlarını düzenlerken bir karar verdim ben de her yıl kendi hayatımı bir şirket gibi raporlayacağım. Yılın artı eksilerini, hedeflerin ne kadar gerçekleştiğini, gelecek senenin yeni hedeflerini falan çıkaracağım. Madem zaman bu kadar hızlı dolu dolu yaşamamız lazım nilu 😂😂

Hem de nasıl. Yani benim korkum boş yaşamak. Bu sene şirketteki birimimin yıl sonu raporlarını düzenlerken bir karar verdim ben de her yıl kendi hayatımı bir şirket gibi raporlayacağım. Yılın artı eksilerini, hedeflerin ne kadar gerçekleştiğini, gelecek senenin yeni hedeflerini falan çıkaracağım. Madem zaman bu kadar hızlı dolu dolu yaşamamız lazım nilu 😂😂
Aslımda 20 Li yaşlar kötü inşam hep kaygılı yaşıyor gelecekle ilgili

Üzüyor tabi ki. Özellikle vücudumun yirmilerin başlarındaki kadar dayanıklı olmaması, daha çok özen ve bakım istemesi, saçımda çıkan tek tük beyazlar... eskiden gördüğümde gözüme koca insanlar gibi gelen üniversiteliler şimdi çocuk gibi görünüyor. Altı yedi sene önceki yüzüm güzelliğim yok. Bunları yaşadıkça yaşlandığımı daha çok hissediyorum. 30lardan korkuyorum tabi ama benim içimde bir umut var çünkü dediğim gibi çoğu kişinin deli dolu çılgınca yaşadığı yirmili yaşlarda psikolojik ve ailevi sorunlarla boğuştum ve pek tat alamadım. O yüzden otuzlu yaşlarımın daha mutlu, huzurlu ve sağlıklı olacağına inanıyorum 👌🏼
34 yaşımdayım önlerimde tek tük beyazlar çıktı saçlarım da ombreli olduğu için aksine aa beyazlar da ne hoş diyorum her sabah kızımı okula götürürken liseli gençleri görüyorum kendi okul yıllarım aklıma geliyor onların enerjisini görünce benim de enerjim geliyor aslında yaş değil enerji önemli ve 20 li yaşların aksine 30 lu yaşlar çok daha güzel olgunluğa erdiğin yaşlar

Siz de kabul ediyorsunuz demek artık gençliğin gittiğini :KK43:
Size göre dedim. Ancak bir ölçüde evet orta yaşa doğru gidiyorsunuz. Ancak her yaşın ayrı güzelliği var. Geriye dönüp baktığımda her yaşımın hakkını verdim. İleriye dönük içimde hala çokça heyecan var. Bana korkudan çok mutlulukla geliyor yeni yaşlarım. Yanımda aynı yastıkta kocadığım bir hayat arkadaşım var. Gençliğin geçmesi beni yenil hissettirmiyor. En iyi versiyonumuzu bulmaya çalışarak huzurla geçiyoruz bu hayattan.
23 yaşıma 34 yaşımı tercih ederim her anlamda bu arada. Yüzüm bir tık daha yaşlı görünebilir ama ben artık daha sağlam basıyorum yere.

Size göre dedim. Ancak bir ölçüde evet orta yaşa doğru gidiyorsunuz. Ancak her yaşın ayrı güzelliği var. Geriye dönüp baktığımda her yaşımın hakkını verdim. İleriye dönük içimde hala çokça heyecan var. Bana korkudan çok mutlulukla geliyor yeni yaşlarım. Yanımda aynı yastıkta kocadığım bir hayat arkadaşım var. Gençliğin geçmesi beni yenil hissettirmiyor. En iyi versiyonumuzu bulmaya çalışarak huzurla geçiyoruz bu hayattan.
23 yaşıma 34 yaşımı tercih ederim her anlamda bu arada. Yüzüm bir tık daha yaşlı görünebilir ama ben artık daha sağlam basıyorum yere.
Orta yaş dediğiniz 30 mu ?

Nilucum neredeyse 30 oldun sizin su insaattaki ev bitmedi mi hala? Bir de sen 2 cocuklu kaynasi,kayinpederi,kayni,eltisi vs 10 kisi 2 goz evde yasayan bir insansin kendini sununla kiyaslama bebisim.
9E162EEF-8D80-4518-8170-821547C59403.webp

Back
X