Adamın ağzına kus
Yalnız geliyor adam ,eşiyle gelse yine anlamaya çalışırım ki bu kadar süre kalmaları yine çok fazla ama adam yalnız geliyor ve gün icinde işleri en fazla üç dört saatini alır.gelen misafirin eşi yoksa tek geliyorsa evet eşiniz hata yapmış akrabada olsa siz neden elin adamiyla saatlerce evde tek başiniza kalasiniz yani esiniz gercekten dusuncesizlik yapmis
esin adami alsin otele gitsin madem birisi gidecekYalnız geliyor adam ,eşiyle gelse yine anlamaya çalışırım ki bu kadar süre kalmaları yine çok fazla ama adam yalnız geliyor ve gün icinde işleri en fazla üç dört saatini alır.
Eşimde bir yolunu bulcam hala diyor ve su ana kadar ki en iyi çözümü benim bu sürede evden ayrılmam.
Söyledim ayni şekilde bunu söylemek bu kadar zor mu diye,bu akrabama söyleyemezdim,bir çoguna öyle söyleyip zaten geri çeviriyorum diyor. Yani sana bı misafirhane otel ayarlayım abi bir akşam da yemeğe alırız seni dese konu kapanacak ama yok kimseye hayır diyemez ,evde bütün sıkıntıyi ben çekeyim.Vallahi size sormadan evet dememeyi öğretmeniz lazım. Eşim rahatsız kusura bakmayın demek o kadar zor olmasa gerek....
Öyle yapicam Canim yesinler dışarda gelsinler ,ben çocuğuma ancak yemek hazırlayıp yedirebiliyorum,bir de elin adamına hizmet etmek istemiyorum bu halimle.Hiç yemek yapma. Güzelce ağırlama. Bulantım var yapamıyorum de yat aşşağı.
Söylüyorum hatta kurum misafirhanesi var eşimin sen öde parasini diyorum, açıkla abi böyle böyle madem o kadar yakın sana hayır diyemiyosun böyle bir durumu da anlayışla karşılar diyorum ama kabul etmiyor. Ayıp olurmuşSoyle temiznden uygunundan misafirhane otel ne varsa bulacak eşin adamı aldığı gibi oraya götürecek. Karım hasta diyecek. Hiç de ayip falan olmaz.
eşine gerçekten iyi bir ders vermek istiyorsan, asla yemek temizlik ağırlama yapmam de. ve şimdiden hepsini yapmayı bırak.Söyledim ayni şekilde bunu söylemek bu kadar zor mu diye,bu akrabama söyleyemezdim,bir çoguna öyle söyleyip zaten geri çeviriyorum diyor. Yani sana bı misafirhane otel ayarlayım abi bir akşam da yemeğe alırız seni dese konu kapanacak ama yok kimseye hayır diyemez ,evde bütün sıkıntıyi ben çekeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?