• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine yaz geldi ve yine suda batamıyorum :)

sophieee

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2011
444
91
298
İzmir
kızlar artık sinir olmaya başladım. Normal yüzüyorum onda sıkıntı yok. Ama şu videonun ilk 10 saniyesinde kızların yaptığı gibi zıplayıp suya dalamıyorum.

Elif - YouTube

Millet ne güzel denizde ayaklarının değdiği yerde zıplayıp hop diye suyun dibine dalıp tüm vücudunu hemen suya alıştırıyor yada suyun aşağısında yüzüyor biraz. Benim toto hep havada kalıyor. napayım ben :52:

Kaç yıllık yüzücüyüm ilkokulda okul takımındaydım o zaman dipten yüzebiliuodum şimdi 5 senedir yüzmeyi bıraktım bende yapamıyorm sanırım esneklikle alakalı bişey

Millet ne güzel suya alışmayı beklemeden cup diye atlıyor suyun dibine bunu yapsam yeterdi :D
bi yöntemi falan olsa keşke

Ellerini mumkun oldugu kadar dibe cekeceksin ki dibe gidesin. Dibe gittiginde vucudunu duzeltiyorsun. Deniz gozlugu kullanman yararina olur.

Ben yalnız vıdeoya oyle bır dalmısım kı gormen lazımdı :9::9:

Bak kız daldı ama boguluyorduu :18:

Yapabıldıgın kadarını yap canım :9:

canım annemın bır lafı var aslında cok guzel bır anlatım seklı.. smdı atladın ama suya gıremıosun deılmı havada kalıosun.. ellerını oyle bı kullanmalısın kı sankı onunde kum var bıldıgımızz kum ve onu aralayıp arkada atıyormussun gıbı.. yanı kumu gerıye cekıp sen kendını one atacaksın anladınmı suyu kum gıbı gormelısın ve bnu ellerını guclu kullanacaksın.. yapacagn tek sey kollarınnnn kollarınla suyu hızlıca ve guclu bı sekılde yarıpppp sonra acıyosun veee arkaya ıtıyorsun. arkaya ıterken vucudunu ılerı ıteklıosun ve nefesını verıor olman lazım nefesını tutarsanda hafada kalırsn :D:D:D ıcınde hala olan hersey yzun uzerınde yuzer cunku balon gbı mesela bunu unutma... ve o kızn atlayısı gıbı zıpladın da o kız ellerını uzatıp basının uzerıne koyuyor ya oyle yapacaksın ve suya ılk gıren ellerın olmalı dık bır sekılde atlamalısın suya bas asagı olmalısn yanı oyle daha kolay umarm anlata blmısmdır :)

canım annemın bır lafı var aslında cok guzel bır anlatım seklı.. smdı atladın ama suya gıremıosun deılmı havada kalıosun.. ellerını oyle bı kullanmalısın kı sankı onunde kum var bıldıgımızz kum ve onu aralayıp arkada atıyormussun gıbı.. yanı kumu gerıye cekıp sen kendını one atacaksın anladınmı suyu kum gıbı gormelısın ve bnu ellerını guclu kullanacaksın.. yapacagn tek sey kollarınnnn kollarınla suyu hızlıca ve guclu bı sekılde yarıpppp sonra acıyosun veee arkaya ıtıyorsun. arkaya ıterken vucudunu ılerı ıteklıosun ve nefesını verıor olman lazım nefesını tutarsanda hafada kalırsn :D:D:D ıcınde hala olan hersey yzun uzerınde yuzer cunku balon gbı mesela bunu unutma... ve o kızn atlayısı gıbı zıpladın da o kız ellerını uzatıp basının uzerıne koyuyor ya oyle yapacaksın ve suya ılk gıren ellerın olmalı dık bır sekılde atlamalısın suya bas asagı olmalısn yanı oyle daha kolay umarm anlata blmısmdır :)

Ben yalnız vıdeoya oyle bır dalmısım kı gormen lazımdı :9::9:

Bak kız daldı ama boguluyorduu :18:

Yapabıldıgın kadarını yap canım :9:

Ellerini mumkun oldugu kadar dibe cekeceksin ki dibe gidesin. Dibe gittiginde vucudunu duzeltiyorsun. Deniz gozlugu kullanman yararina olur.

Yapman gereken tek sey cigerindeki tum havayi ufurmek.ve dalmak.ben dogru durust yuzemiyorum ama bunu basariyorum

kızlar hepinizie teker teker teşekkür ediyorum :21:
nefesimi boşaltıp suyu ellerimle açıyorum kendimi ileri itiyorum. Deneye deneye yapıcam :42:
süpersiniz (:

Nefesini bosaltmana gerek yok , aksine derin nefes alip oyle daliyorsun. Nefesini verip dalarsan bogulmazsin belki ama isin hic kolay olmaz.

hayır nefesını tutup atladıktan sonra dıbe dalarken nefesını vermen lazım yoksa su senı tekrar yukarıya kaldırır cnm orda zaten yuzebılenler dalanlar farketmıo bıle ama herkes asagı kendını cekerken nefesını bosaltıyor :)

hayır nefesını tutup atladıktan sonra dıbe dalarken nefesını vermen lazım yoksa su senı tekrar yukarıya kaldırır cnm orda zaten yuzebılenler dalanlar farketmıo bıle ama herkes asagı kendını cekerken nefesını bosaltıyor :)

Eee iste derin nefes alip asagida veriyorsun ama dalmadan once degil. Zaten dalmadan once tutman lazim asagida panik yasarsin yoksa. Ben kendimi cekerken degil tam dipte oldugumda nefesimi yavas yavas veririm. Aksi takdirde yol alamam.

Back
X