Yine yeni yeniden! Kendime yeni bir "ben" lazım,,

Sabah 08.00 ---> Çavdar ekmeğine tost,yeşil çay

Öğlen 14.15 ---> Haşlama

Ara 15.45---> Cips,çikolata :(((

---------------------------------Kapanış--------------------------------------

Akşama hiç bir şey yemeyi düşünmüyorum, ceza bana. :((((

Dün, akşam yemeği yemeyeceğim demiştim.Dediğim gibi oldu yemedim, ama bu sefer de yine abur cubur yedim. Cips,çubuk kraker ve 3 kaşık cerkez tavuğu yedim. Umarım bugün biraz daha güzel kapatabilirim günü.Şunu anladım ki her şey akşam ıvır zıvır yememeye bağlı! Ayrıca bugün dayanamayıp tartıldım, 100 gram vermişim. Aman ne büyük başarı (!)

Sabah 08.45 ---> Yarım bardak domates suyu

Sabah 10.00 ---> Yarım dilim su böreği, domates,salatalık,3 zeytin,peynir çeşitleri,çay

Öğlen 14.30 ---> Kepek ekmeği arasına; hamburger köftesi,peynir,domates, çok çok az ketçap ve mayonez +ayran

Akşam da zeytinyağlı barbunya'dan yer dükkanı kapatırım inşAllah.

Sabah 08.45 ---> Yarım bardak domates suyu

Sabah 10.00 ---> Yarım dilim su böreği, domates,salatalık,3 zeytin,peynir çeşitleri,çay

Öğlen 14.30 ---> Kepek ekmeği arasına; hamburger köftesi,peynir,domates, çok çok az ketçap ve mayonez +ayran

Akşam 17.11---> Fasulye,kuskus pilavı,cacık

Ara 21.00 ---> Yarım ayva,süt

Spor: 45 dakika yürüyüş (4.5km/166kal) :42:
Su: 2 litreden az :19:

Biliyor musun tam benim gibisin :) bende küçüklüğümden beri hep şişmandım ve birçok kırgınlık, dalga geçme vs hepsi başıma geldi. herkesin ağzında da yüzü bebek gibi amaa diye başlayan cümleler , ayna karşısına geçtiğimde de hep kendimi çok beğenirdim makyaj yapıp saçlarımı yaptığımda taş gibi olduğumu zannederdim :D hep kiloluydum dedim ya 11. sınıfın 2. döneminde kendi kendime kilo vermeye başladım üstelik aynı şekil elimde cips paketleri çikolatalar dondurmalar eksik olmazdı 59 a kadar düştüm ve sonra vücudum ben bu kadar idare ettim sen fazla oldun artık dedi ve birden kilo almaya başladım arada diyet yapmayı denedim verdim de ama hep kısa süreli oldu ve hep geri aldım 87 kiloyum şu an :( ve diyet yapmaya çalışıyorummmm

Biliyor musun tam benim gibisin :) bende küçüklüğümden beri hep şişmandım ve birçok kırgınlık, dalga geçme vs hepsi başıma geldi. herkesin ağzında da yüzü bebek gibi amaa diye başlayan cümleler , ayna karşısına geçtiğimde de hep kendimi çok beğenirdim makyaj yapıp saçlarımı yaptığımda taş gibi olduğumu zannederdim :D hep kiloluydum dedim ya 11. sınıfın 2. döneminde kendi kendime kilo vermeye başladım üstelik aynı şekil elimde cips paketleri çikolatalar dondurmalar eksik olmazdı 59 a kadar düştüm ve sonra vücudum ben bu kadar idare ettim sen fazla oldun artık dedi ve birden kilo almaya başladım arada diyet yapmayı denedim verdim de ama hep kısa süreli oldu ve hep geri aldım 87 kiloyum şu an :( ve diyet yapmaya çalışıyorummmm

Ahh ahh! hikayelerimiz aynıymış cidden. :) Ben de kendimce bir başlangıç yapmaya çalıştım ama halen adapte olamadım, yaşam biçimi olsun diyet gibi zorunluluk olmasın istiyorum. Kilolarımı verip, bir daha da almamak için tek yapabileceğim bu sanki. Siz neler yapıyorsunuz? Bir de yaşınızı ve boyunuzu merak ettim. :)

Bugünkü menüm,

Sabah 10:00 ---> 2 dilim çavdar ekmek,domates,7 zeytin,peynir çeşitleri,çay

Öğlen 15:00 ---> Patates salatası,3 dilim pizza(ev),2 dilim kek.

----------------------------KAPANIŞ-----------------------------------------------

Su > 2 litre :46:

Ahh ahh! hikayelerimiz aynıymış cidden. :) Ben de kendimce bir başlangıç yapmaya çalıştım ama halen adapte olamadım, yaşam biçimi olsun diyet gibi zorunluluk olmasın istiyorum. Kilolarımı verip, bir daha da almamak için tek yapabileceğim bu sanki. Siz neler yapıyorsunuz? Bir de yaşınızı ve boyunuzu merak ettim. :)

18 yaşındayım , boyum 162 :( bende senin gibi adapte olmaya çalısıyorum , dikkat etmeye dün yeniden başladım ve sabah 1 salatalık 1 mandalin küçük bi parça peynir yedim ve ballı ıhlamur içtim öğlen 3-4 kaşık yoğurda kuru nane ekleyip yedim akşam (saat 4 gibi ama ) az miktarda bulgur pilavı , tavuk sote ve mantarlı corba vardı menüde herşey cok güzel gidiyordu ama saat 10 gibi biraz bozdum ve az da olsa makarna yedim sonra da kendimi çok suçlu hissettim , bugün de su an kahvaltı yapıyorum salatalık dometes peynir salça biraz ekmek ve kahve ile yavaş yavaş kilo vermeyi düşünüyorum ama yaza kadar hepsi gitse iyi olur :)

18 yaşındayım , boyum 162 :( bende senin gibi adapte olmaya çalısıyorum , dikkat etmeye dün yeniden başladım ve sabah 1 salatalık 1 mandalin küçük bi parça peynir yedim ve ballı ıhlamur içtim öğlen 3-4 kaşık yoğurda kuru nane ekleyip yedim akşam (saat 4 gibi ama ) az miktarda bulgur pilavı , tavuk sote ve mantarlı corba vardı menüde herşey cok güzel gidiyordu ama saat 10 gibi biraz bozdum ve az da olsa makarna yedim sonra da kendimi çok suçlu hissettim , bugün de su an kahvaltı yapıyorum salatalık dometes peynir salça biraz ekmek ve kahve ile yavaş yavaş kilo vermeyi düşünüyorum ama yaza kadar hepsi gitse iyi olur :)

Selam canım, hafta sonu yazamadım. İstersen sen de buraya menünü günlük olarak yazabilirsin, birbirimizi motive edebiliriz belki. :) Ben yaza kadar fazlalıklarımızdan kurtulabileceğimize inanıyorum, motivasyonumuzu kaybetmeyelim yeter ki.

Yeni bir hafta yeni başlangıçlar yeni umutlar;

İkinci geleneksel tartılma günümü gerçekleştirmiş bulunuyorum!
Geçen hafta bahsetmiştim, başlangıç kilomu bilmiyorum ama kayda değer bir kaybım var diye. Bu haftaki tartımda ise, -300 gr'lık bir kaybım var. Bu hafta için hedeflediğim kilonun yanından bile geçemedim. :( Ama buna rağmen kilo vermem beni daha da motive etti. :41: Bu hafta tamamen dikkat edersem,haftaya kaybım çok daha iyi olacaktır.

Şimdi bu haftaki kurallarıma gelelim:

1) Geçen haftaki ;

Gün içerisinde, "canım çekti yedim","Allahım Allahım dayanamadım","herkes löp löp götürürken baksamıydım" tarzı söylemler yaratacak bir öğün olursa o akşam son yemek yeme saati 17:00 olacaktır. Böyle bir durum olmayacaksa akşam sınırı 19:00 ' a da kaydırılabilir. (Akşam yemeğinin ne olduğu da göz önüne alınarak tabi.)

kuralına daha dikkat edilecek!!!

2) Pazartesi-Çarşamba-Cuma bu haftanın spor günleridir.1 saat istenen spor yapılacaktır.

3) Yine bol miktarda su içilecek.

4) Gün içerisinde bol bol yoğurt tüketilecek.

Tarih: 02/12/2013
Geçen hafta: 89.90 kg
Bu hafta: 89.60 kg
Bir sonraki tartım tarihi: 09/12/2013
Tartı hedefi: 88.60 kg

Sana güveniyorum mağrur_prenses,

Başaracaksın!

Selam canım, hafta sonu yazamadım. İstersen sen de buraya menünü günlük olarak yazabilirsin, birbirimizi motive edebiliriz belki. :) Ben yaza kadar fazlalıklarımızdan kurtulabileceğimize inanıyorum, motivasyonumuzu kaybetmeyelim yeter ki.

aynı düşüncedeyim nisanın ortalarına kadar kilo vermeyi ondan sonra 1 bucuk 2 ay kadar sıkılaşmayı düşünüyorum bol bol spor yaparak yazın bikini giymek en güzel hayalim şu an :) gerçi haftada 3 gün 1 er saat yürümeyi düşünüyorum pazar günü yani dün yürüdüm de :) teşekkür ederim canım yazabilirim hem birbirimizi motive ederiz belki ;)

Kalkınca; 1 kupa yeşil çay.

Sabah (10.30)
Haşlanmış yumurta
3 zeytin
1 kk kaşar
1 tatlı kaşığı bal
Çok az kaymak
2 dilimm çavdar ekmeği
Çay

Öğlen (15.30)
Tost

Akşam (17.45)
1 tabak haşlama (et,patates,havuç)

sabah : nestle nesfitle kahvaltı yaptım
ara öğün : 1 mandalin
öğle : yoğurda kuru nane,zencefil ve zerdeçal ekleyip yedim yanında da salata ama salataya 1 tatlı kaşığı zeytinyağı koydum ve yarım dilim kadar ekmek
akşam : köfte (3 tane ) , 2 yemek kaşığı kadar makarna yedim (6 bucuk gibi falan bunu daha erkene almalıyım sanırsam )
birazdan da ıhlamur falan içicem.

sabah : nestle nesfitle kahvaltı yaptım
ara öğün : 1 mandalin
öğle : yoğurda kuru nane,zencefil ve zerdeçal ekleyip yedim yanında da salata ama salataya 1 tatlı kaşığı zeytinyağı koydum ve yarım dilim kadar ekmek
akşam : köfte (3 tane ) , 2 yemek kaşığı kadar makarna yedim (6 bucuk gibi falan bunu daha erkene almalıyım sanırsam )
birazdan da ıhlamur falan içicem.

Günün kaçamaksız geçmiş. :) Yalnız ben bu kadar yesem,açlıktan ölüyorum diye gezerim ortalıkta :D

bu rada senin yaşın ve boyun kaç ? merak ettim :)

23 yaşında,174 boyundayım. :)

Bugün spor yapacaktım, üşengeçlikten yapamadım. Üstüne akşam yemeğinden sonra ikram edilen tatlıya da hayır diyemedim. Suyu da yeterince içemedim zaten. Velhasıl, memnun değilim bugünden. :(

Back
X