Canım çarşamba da olabilir...bizim günümüz de farklı olsun 😊 bu arada masallah sen gayet güzel dikkat ediyorsun yediğine içtiğine...tebrik ediyorum...ben abarttim bugün biraz itiraf ediyorum...şimdi hemen yaseminli yedik çayımdan
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yaseminli yesilcayimdan icecem bir şişe de şu iceyim
Kahveyi ben de cok içiyorum...üç bardak içtiğim de oluyor...sinirlı bir yapım var zaten kahve iyice mahvediyor beni...ben bırakmayı düşünüyorum...hedefime ulaşınca türk kahvesi içmeye başlarım arada...ben de bu saatten itibaren dikkat edeceğim canım hadi bakalim
Tmm canım herşeyi yazacaz buraya...su kaynadı...yeşil çayla 5i bir yerde çayımi içecem ustune de maden suyu...çok severim ben maden suyunu...
Canım alisirsin şekersiz içmeye yaaa...ben 4 sene oldu çayıma şeker atmam...ahhh bir de tatlıya hayır diyebilsem ama artık ona da hayır diyeceğim hatta haykiracagim 😀
Canım bitter e bayılırım ben...tarcinli ılık süt icerim ben genelde...tarçın kan şekerini dengeliyor...meyvelere de tarçın serperim...
Karanfil attım ben de ama çubuk yok normal tarçın tozu var...ondan bir tutam atsam da olur herhalde diii miii
Tmm canım öğrenmek isterim...birazdan birşeyler atistiririm yazarım buraya da...
Usenmezsem de bisikletime binip duş alır kendime gelirim...aslında spor yürüyüş falan insanın stresini atmasında çok faydalı...yemeğe hücum edecegimize temiz güzel havada yürüyüş yapabilsek harika olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?