Yine ... Yeni ... Yeniden :)))

Canım çarşamba da olabilir...bizim günümüz de farklı olsun 😊 bu arada masallah sen gayet güzel dikkat ediyorsun yediğine içtiğine...tebrik ediyorum...ben abarttim bugün biraz itiraf ediyorum...şimdi hemen yaseminli yedik çayımdan

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yaseminli yesilcayimdan icecem bir şişe de şu iceyim

evet planladım ve bütün hakkımı pazar gününe saklıyorum :) bu şekilde devam edersem ancak okahvaltıyı hak etmiş olucam ama sadece bir öğün :) sende planla ve etrafında elinin altında kaçamak yapabileceğin ne varsa kaldır :)

Yaseminli yesilcayimdan icecem bir şişe de şu iceyim

kahve delisiyimdir iki üç aydır su içer gibi kahve içmeye başlamıştım ve çok rahatsız ediyodu beni bu durum kahve hem sinirleri yıpratır hemde vücutta su tutar :) dün gittim yeşilçayımı aldım bugün sütle içtim sadece kahveyi öncedende bırakmıştım böyle ne güzel :)

Kahveyi ben de cok içiyorum...üç bardak içtiğim de oluyor...sinirlı bir yapım var zaten kahve iyice mahvediyor beni...ben bırakmayı düşünüyorum...hedefime ulaşınca türk kahvesi içmeye başlarım arada...ben de bu saatten itibaren dikkat edeceğim canım hadi bakalim

sen bide bana sor onu zaten asabiyim...günde 7-8 kupa içiyorum azıttım iyice :) arada kaçamaklar olsada vazgeçmek yok bak ona göre...o zaman bu çarşamba değil haftaya çarşamba tartılmaya başlıyoruz anlaştıkmı...yediklerimizi atlamadan yazıcaz ona göre :)

Tmm canım herşeyi yazacaz buraya...su kaynadı...yeşil çayla 5i bir yerde çayımi içecem ustune de maden suyu...çok severim ben maden suyunu...

afiyet olsun benim severek içtiğim tek şey kahvedir :) bide çayı severim ama şekersiz çok hoşlanmıyorum şekeride kullanmamak için çay içmiyorum :)

Canım alisirsin şekersiz içmeye yaaa...ben 4 sene oldu çayıma şeker atmam...ahhh bir de tatlıya hayır diyebilsem ama artık ona da hayır diyeceğim hatta haykiracagim 😀

öyle zamanlarda ya bitter at ağzına ufacık yada kuru kayısıyı dene çok işe yarıyo

Canım bitter e bayılırım ben...tarcinli ılık süt icerim ben genelde...tarçın kan şekerini dengeliyor...meyvelere de tarçın serperim...

yaptığın çayın içinede dene bence çubuk tarçın ben yeşilçaya bi çubuk atıyorum

Karanfil attım ben de ama çubuk yok normal tarçın tozu var...ondan bir tutam atsam da olur herhalde diii miii

Karanfil attım ben de ama çubuk yok normal tarçın tozu var...ondan bir tutam atsam da olur herhalde diii miii

karanfilin tadı çok baskın yaaa sevmiyorum ben toz tarçında iyidir tabi ama o daha şekerli ve tatlı geliyo bana bir ara müsait olduğumda sana regl zamanı için bir çay tarifi vericem bayılıcaksın hem tadı harika hemde çok işe yarıyo

Tmm canım öğrenmek isterim...birazdan birşeyler atistiririm yazarım buraya da...

Usenmezsem de bisikletime binip duş alır kendime gelirim...aslında spor yürüyüş falan insanın stresini atmasında çok faydalı...yemeğe hücum edecegimize temiz güzel havada yürüyüş yapabilsek harika olur...

benim zaten en sevdiğim spor yürüyüştür bulunduğum yerde pek şansım yok bu hafta yürüyüş ayakkabısı alıcam ve akşamları işten eve yürüyerek gidicem yaklaşık 45 dakika falan sürer bakıcam ne kadar süreceğine :)

Günde 45 dk iyi canım...istikrarlı olabilmek önemli...bizim evde yemek olayı çok düzensiz yaaa...her ogün için benim kendime ayrı şeyler hazirlamam gerekiyor...sağlıklı beslenme olayı hiç olmuyor bizde maalesef...ben de mutfakta çok becerikli degilim ama artık haşır neşir olmam şart...

kızlar ben de sizinleyim.tabi kabul ederseniz. tam irademin zayıflığından kendime söylenirken ve salak lolilo bak nasıl insanlar var oku şunları da kendinden utan diye siteye girince sizi gördüm. lütfen birbirimize destek olup verelim kiloları. sadece diyetten ve yemeklerden değil filmlerden kitaplardan günlük hayattan bahsedelim. tüm günü yemeklerle savaşarak geçirmeyelim . onlar bizim peşimizden koşsun. bıktım kilolu olup insanların küçük düşürücü bakışlarından. ben de yürüyüş bandı aldım. 3 gündür günde yarım saat akşamları biniyorum . ama artık sabahları erken kalkıp hem namazımı kılıcam hem yarım saat daha yürüyeceğim. Bunu yapıp kendime verdiğim sözü tutmam lazım. ben akşamları girebiliyorum internete genelde . öğretmenim o yüzden. ama topiğin tamamını okuyorummm. lütfen kızlar el ele verip kurtulalım şu bataklıktan. ben 1.67 boyunda. 90 kilodayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…