Yine ... Yeni ... Yeniden :)))

canım ya ben de aynı dertten mustaribim. açlık ve tokluk kan şekerini hiç ölçtürdün mü. ben de diyabet var aynı belirtiler. Bir baktır bence.

Telefondan yazdigim.icin tek tek cevap veremiyorum yazan arkadaslara alinti yapip...carsamba olsun dedi tarti gunumuzu haftaya carsamba yapariz bildirimlerimizi sabah yazicam detayli....kan sekerinizi sadece duzenli beslenmeyle yoluna koyabilirsiniz en basta...isten gelince canim cok feci seyler yapmak istedi ama kendime engel oldum :) bir avuc beyaz leblebi ve bi kupa sade kahveyle gunu kapatmis bulunuyorum :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım ya ben de aynı dertten mustaribim. açlık ve tokluk kan şekerini hiç ölçtürdün mü. ben de diyabet var aynı belirtiler. Bir baktır bence.

Hadi ya hamilelikte baktilar yoktu yine mi baktirayim acaba

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ya arkadaşlar benim telde sıkıntı oldu giremedim...bu arada yeni arkadasimiz da hoş gelmiş

Öğlen bir portakal ve yeşil çay la geçti maalesef...çünkü dershanede yogundum bugun...
akşam evde yeşil mercimekli bulgur pilavı
Nohut yemeği
Yogurt yedim...
Çay içtim sonra da...
Tembellik ettim bisikletime binemedim 😞
Ama inanıyorum yakında o da olacak...
Vicdan azabından yatıp uyuyamayacagim bile spor yapmadım diye...

Tartı günü için biz çarşamba diye karar aldık ama sizlerin de fikrini alabiliriz canım...

Yaptığımız yediğimiz içtiğimiz herşeyi yazalım arkadaşlar buraya...nasıl nefsimize irademize hakim olduğumuzu...duygularimizi düşüncelerimizi öğrendiğimiz bilgileri hayallerimizi içimizde ukte kalan şeyleri herşeyi yazalım...

Hatta aramızda rekabet de olsun...ben senden fazla yurumüsüm ben senden çok su icmisim ben tatlı yemeden durabilmişim gibisinden tatlı bir rekabet olsun...ne dersiniz canlarım...
😄 😀 😉

Tabiiki cezalarımiz da mükafatlarimiz da olsun hazir olmuşken...

Dolabımda bir sürü kıyafetim var ama ise giderken hangisi üzerime olur kilolarimi saklar diye düşünüp durmaktan bıktım ben yaaa...heveslenip aldıklarımi giyemiyorum...bahar da geldi ışte...benim hala en az 10 kilo fazlam var...

Neyse Geç olması Hiç olmamasından iyidir değil mi dostlar...

Ben inanıyorum arkadaşlar

Hepimiz burada hedefimize ulaşıp inceleyeceğiz fit hatunlar olacağız...

Sonra yeni halimizin fotolarını eski fotolarimizla yan yana koyup iki resim arasındaki 70 farkı bulun gibisinden egleneceğiz...başarı oykumuzu de altına destan gibi doseyecegiz...buna hepimiz inanıyoruz değil mi...

Unutmayın motivasyon çok ama cok önemli...

Iyi geceler sevgili günlüğüm ve de bu yola baş koymuş azimli hırslı iradeli istekli arkadaşlarım...yarın görüşmek dileği ile...kaçamaksiz bir günümüz daha olsun...

günaydın kızlar

hiç tadım bu yok bugün elim kolum kalkmıyor birde geçen hafta regl olmuştum yeni bimişti bugün yeniden regl oldum ya ben :S bahar geçişi diyemidir nedir anlamadım davul gibide şişim

sabah her zamanki kahvaltımı ettim 1 haşlanmış yumurta 2 dilim ekmek 1 dilim peynir ve yeşilçay

fakat dünden beri gerçekten hayır demeyi öğreniyorum zorda olsa
dün akşam kardeşim yemek istemedi abla sucuklu yumurta yapalım dedi ekmekte kızartmıştı hayır demek çok zor oldu ama yedikten sonra çok mutsuz olacağımı biliyrdum ve başardım

bu sabahta personel en sevdiğim poğaçadan getirmişti çok ısrar ettiler sadece ve sadece bir lokma kopardım ucundan ve yemedim :)

hadi şimdi tebrik edin beni

Tebrik ediyorum seni iradesinden dolayı...herkes başaramaz bunu...nefsine yenik dusmemissin bravooo. 😀

Tebrik ediyorum seni iradesinden dolayı...herkes başaramaz bunu...nefsine yenik dusmemissin bravooo. 😀

şımarasımmmm geldiiiii

ara öğün yapıcam şimdi

1 kupa sade nescafe
1 paket diyet büsküvi tatlı olanlardan

sende durum ne ???

sabah sporuna başlayalımmı yarın sabahtan itibaren ? çok değil 25 dakika ayırsak yeter...sonrada akşam yürüyüşüne başlicaz

Yarın 12 ye kadar evdeyim...yürüyüşe katılabilirim sana...cumartesi tam gün çalışıyorum...cumartesi akşam yürüyebilirim...pazar pazartesi salı evdeyim ama atak yapıp seni gecebilirim ona göre...

sabahları yürüyemem sadece basen ve kalça hareketleri yapıcam sabah.yürüyüşede başlicam az kaldı işten eve kadar :)

öğle yemeği

1 kepçe çorba

2 kepçe bezelye yemeği

1 dilim ekmek

ara öğün

1 bardak süt
3 gevrek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…