Yine ... Yeni ... Yeniden :)))

Kislarrrr sizi daha yakindan takip edebilmek icin telefonuma indirdim :) aksamki elma ve sutu iptal ettim yemedim :) onun yerine su susamli simitler varya kurabiye tarzinda tuzlu iki tane ondan yedim yaninada bikac tane ufak kasar peynir :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aramiza hosgeldin canim tabiki kabul ederiz ne demek

Tabiii canım çok sevindik aramıza katılmana...birbirimize destek olursak biz bu işi başarıriz ınş.

Canım ben yarın sabah 30 dk bisiklete bileceğim ınş...burda size söylüyorum ki tembellik etmeyelim sorumluluğum olsun size karşı diye

Benim tel çekmeyince mesaj gondermek tam bir işkence oluyor yaaa evde net yok...paket de böyle yapıyor neyse idare ediyorum bakalim

Iyi geceler arkadaşlar...yeni güne yeni hayatımıza güzel bir başlangıç yapmakla başlayalım ınş...1 hafta sonra tartılacağız ınş...tartiyla
aramizin iyi olmasını istiyorsak cabalamalıyız...emek vermek şart...yarın görüşürüz...

Günaydın arkadaslar...bugün nasiliz bakalim...

günaydınnnn kızçelerrrrrrrrr :) nasılsınız bakimmm...akşam kendmi bozmadığım için çok keyifliyim ben :) çok motive olmuş gördüm kendimi :)

sabah: 1 fincan sade nescafe

kahvaltı : 2 dilim ekmek 1 dilim beyaz peynir 1 haşlanmış yumurtaaaa ve yeşilçayyyyy

Supersin Canım yaaa 41 kere maşallah...ben de haşlanmış yumurta çay peynir zeytin yedim...tatlı krizime yenilip ekmeğe nutella sürüp yedim...çok pişmanım...şimdi de yeşil çay ve 5i bir arada çayı içiyorum...

Maydanoz ve dereotu da yiyecem simdi

yeeemmmmmmmmmeeeeeeeeee ceza vericem bakkk kaçamak yapanlara haberiniz olsun

kaçamak günlerimiz ve öğünlerimizi belirlicez merak etmeyin ama önce düzeni oturtmamız gerek,sonra kaçamak.

ara öğün (10.30)

1 kupa sütle yapılmış nescafe,bir paket limonlu lifli büsküvi

Tmm canım bir daha yaparsam her türlü cezana razıyım...elimden gelenin fazlasını yapacağım...

Dışarı çıkacam birazdan hareket etmiş olacağım böylelikle...sancim oluyor bazen...ınş dışarısı serin değildir...yoğurt yiyeyim biraz öyle çıkayım...içine keten tohumu atıyorum acayip faydalı birşey bu tavsiye ederim yani...

benimde bugün öğle yemeğinde yediğim hiç birşey yoktu malesef

Öğle :

2 kepçe çorba , 1 dilim ekmek

birde bir yk pilav aldım epeydir yemiyorum tadına bakayım dedim :)

Yanıma portakal aldım aradaki boşluğumda da yeşil çay içecem canim ins

Yanıma portakal aldım aradaki boşluğumda da yeşil çay içecem canim ins

her hangi bir meyve yediğin zaman yanına mutlaka süt peynir yada ayran gibi proteinle birlikte ye.meyve vücudun en zor erittiği şekeri taşıyor ve kan şekerini yükseltiyo ama proteinle alırsan çok işe yarar hem protein normale göre daha hızlı kilo vermeni sağlar hemde daha tok tutar

bende ara öğünümde çok yaratıcı davrandım bu defa :) minik kutu yoğurtlardan almıştım içine üç tane kuru kayısıyı doğradım ufak ufak yanınada iki tnae grissini ...yupiiiiiii işte düzeni oturtunca çok seviniyorum vicdan azabı yok vazgeçmek yok yine çok yedim pişmanlığı yok...özgüven artışı var sadece

kızlar merhaba ben de bugün fena değildim. gerçi şimdiden sonra belli olacak. akşam 30 dk yürüyeceğim. 1 elma ve yeşil çay içeceğim bir de 1 bardak kefir. bu günlük bu kadar

tartı günü ne zaman şimdiki kilolarımızı yazalım başlayalım. ben 1.67 boyunda 90.5 kiloyum.

Bende siize katılıyorum çok moralim bozuk aynaya bakmak istemiyorum hamileliğimde çok yediğim icin pismanim hamilelik bitince iştahımda eskisi gibi olur ve bende zayıflarım sanmıstim ama iştahım öle bir açıldıki doymak bilmiyorum ona ramen tutuyorum kendimi şuan 80 kiloyum 1.5 yil öncesine kadar 63 kiloydum çok mutsuzum arkadaslar nasil vericem bu kilolari hazirana 65 olmak istiyorum bebegimide emziriyorum ya cok yiyorum ya hiç yemiyorum aram ortam yok benim disipline giremiyorum daha önce hic diyet yapmamistim oyuzden kontrol edemiyorum kendimi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…