Yine yeniden bırakmak yok haftalık kilo yarışması haydi kızlar zayıflayalım

Kızlar ya ben bugün 79.0 geldim. 2 Gündür kendimi zaptedemiyorum. 800 gram nedir ya. Of neyse bugün yenı diyete başladım. Topiklerden buldum.
Kahvaltı. Yarım yumurta. 1 dilim domates. 1 Kepek ekmek
canim bu kahvalti cok cok az.. Yarim yumurta nedir bir butun yemelisin yaninda bir dilim peynir bi de ceviz ekle mis gibi doyarsin gozun biseyde kalmaz..Sonraki ogunlerde acikip saldirmazsin boylece. Domates salatalik birer tane yiyebilirsin bir dilimle kalmana gerek yok. Bir kepek degildir o bir dilimdir umarim :)

Arada sapitiyoruz hepimiz ama iki gun ust uste olursa dikkat etmelisin. Kontrolden ciktiginda hemen sonraki ogunde dengeleyip toparlamaya bak. Bi de suyu cok ic canim benim..

Ayy Nursel in programında melemen yapıyorlar koy biberi domatesi ve yumurtası yla nasıl güzel kokuyordur hissediyorum bunu canım çekti
canim benim aksama melemen yapip yiyebilirsin .. Bir somun ekmegi bandira bandira yemedikten sonra zarari olmaz gayet guzel bir yemek olur yaninda yogurtla. Eziyet etme kendine bence olculu yedikten sonra yiyebilirsin..

herkese merhaba

kahvaltim bir kuru incir bir hurma yedi zeytin bir dilim peynir haslanmis bir yumurta bir kase yogurt..
Ev isi yaptim arada bir fincan ikisi birarada huplettim..Su iki litre oldu..
Havuza gidiyorum simdi.. Aksam yemegi ??? kismet diyelim biraz dusuneyim
Yarin en korktugum sey misafirim var kek borek kurabiye kisir misir hepsi elimden gececek.. Sabir Allah imm sabir

canim benim aksama melemen yapip yiyebilirsin .. Bir somun ekmegi bandira bandira yemedikten sonra zarari olmaz gayet guzel bir yemek olur yaninda yogurtla. Eziyet etme kendine bence olculu yedikten sonra yiyebilirsin..
Aksam yemegimi pisiriyorum şimdi Kıymalı kabak yemeği ve mercimek çorbası dünden kalan. Birde vaktim olursa eşime patatesli börek açacağım

Canım benim ben bir kaçamak yaPıyorum o gün boyunca devam ediyor. Topik lerde diyet buldum onu yaPıyorum canım. Bakalım ne olacak.

Allah ne diyeyim. 1 Dilim kız. Daha hiç 1 ekmek yemedim çok şükür onu da yesem 200 kilo olurdum herald. Bi de yumurta kızımın artan yoksa peynir Yiyecektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…