- 8 Haziran 2017
- 1.652
- 3.887
- 53
Evet canım en azından kilomuzu koruyalım, bu bizim duraklama donemimiz olsun sonra tekrar sıkı bi şekilde devamcanım destek olalım birbirimize devam edelim hiç olmadı kilomuzu koruruz kilo almayız böyle hepten gidecek
Kafayı yerim 2. Olursa daha çok erken bu küçük canavar çok yoruyor zaten.kız dur daha bebeğin küçük ikinciyi mi düşünüyorsun ben düşünemiyorum
daha hala kesintisiz uyuyamadım allah yavrularımıza sağlıklı uzun ömürler versin onların acısını göstertmesinKafayı yerim 2. Olursa daha çok erken bu küçük canavar çok yoruyor zaten.
Birde önce eski halime dönüp kendimi iyi hissetmem lazım
Ayy Nursel in programında melemen yapıyorlar koy biberi domatesi ve yumurtası yla nasıl güzel kokuyordur hissediyorum bunu canım çekti
Ye yee paketi bitirKizlar bende cips yedim
Çok güzel çay demlerim beni de davet edersenBizde de su böreği var aksama
selam cnm bence yemegin fazla olmamis gayet de dengeli olmus. Afiyet olsun :)Dün akşam yemegim zeytinyağlı taze fasulye 2 kepçe, mercimek çorbası 2 kepçe. Ekmek yok. Toplam 3 lt su
Sizce yemeğim fazla mi olmuş
canim bu kahvalti cok cok az.. Yarim yumurta nedir bir butun yemelisin yaninda bir dilim peynir bi de ceviz ekle mis gibi doyarsin gozun biseyde kalmaz..Sonraki ogunlerde acikip saldirmazsin boylece. Domates salatalik birer tane yiyebilirsin bir dilimle kalmana gerek yok. Bir kepek degildir o bir dilimdir umarim :)Kızlar ya ben bugün 79.0 geldim. 2 Gündür kendimi zaptedemiyorum. 800 gram nedir ya. Of neyse bugün yenı diyete başladım. Topiklerden buldum.
Kahvaltı. Yarım yumurta. 1 dilim domates. 1 Kepek ekmek
canim benim aksama melemen yapip yiyebilirsin .. Bir somun ekmegi bandira bandira yemedikten sonra zarari olmaz gayet guzel bir yemek olur yaninda yogurtla. Eziyet etme kendine bence olculu yedikten sonra yiyebilirsin..Ayy Nursel in programında melemen yapıyorlar koy biberi domatesi ve yumurtası yla nasıl güzel kokuyordur hissediyorum bunu canım çekti
Kizlar bende cips yedim
Bende öyle gece uykularim toplamda 3 4 saattirdaha hala kesintisiz uyuyamadım allah yavrularımıza sağlıklı uzun ömürler versin onların acısını göstertmesin
Aksam yemegimi pisiriyorum şimdi Kıymalı kabak yemeği ve mercimek çorbası dünden kalan. Birde vaktim olursa eşime patatesli börek açacağımcanim benim aksama melemen yapip yiyebilirsin .. Bir somun ekmegi bandira bandira yemedikten sonra zarari olmaz gayet guzel bir yemek olur yaninda yogurtla. Eziyet etme kendine bence olculu yedikten sonra yiyebilirsin..
Canım benim ben bir kaçamak yaPıyorum o gün boyunca devam ediyor. Topik lerde diyet buldum onu yaPıyorum canım. Bakalım ne olacak.canim bu kahvalti cok cok az.. Yarim yumurta nedir bir butun yemelisin yaninda bir dilim peynir bi de ceviz ekle mis gibi doyarsin gozun biseyde kalmaz..Sonraki ogunlerde acikip saldirmazsin boylece. Domates salatalik birer tane yiyebilirsin bir dilimle kalmana gerek yok. Bir kepek degildir o bir dilimdir umarim :)
Arada sapitiyoruz hepimiz ama iki gun ust uste olursa dikkat etmelisin. Kontrolden ciktiginda hemen sonraki ogunde dengeleyip toparlamaya bak. Bi de suyu cok ic canim benim..
Çok güzel çay demlerim beni de davet edersen
cips mi
yedigin her lokma icin pisman olduysan cips gorevini yerine getirmis demektir.. Bundan sonra daha cok dikkat edersin ya da olan oldu diyip salarsin. Sana guveniyorum ..Dogru olani yaparsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?