Yine yeniden bırakmak yok haftalık kilo yarışması haydi kızlar zayıflayalım

gunaydinlar

sabah elma sirkeli balli su ile basladim gune..Bir saat sonra kahvalti ; kaynamis bir yumurt; yedi zeytin bir incir bir dilim peynir..Doydum Elhamdulillah..

Simdi sade Turk kahvesi icerim.. Gunu de planladim.. Arada yogurt ve yaninda kayisi erik..
Aksam yemegim kuru fasulye.. Yaninda birsey yemem muhtemelen..

Bugun yine yuzerim iki uc saat..Cuma ya tartilirim ilk hafta oldugu icin pazartesi de tartilirim yine..Cok eksi beklemiyorum regl sonrasi oldugundan aradaki sapitmalar yansimistir belki..En azindan gecen haftayi kaybetmiyeyim..

Herkese guzel ve iradeli bir gun diliyorum :)

leslie 3 mile yaptım
bundan sonra spora çok vakit harcamayı düşünmüyorum sonra bir kaçamakla emeklerim vaktim boşuna gidiyor
bir kaçamak demişken benim kaçamaklar öyle ufak değil ben diyetteyken bazı şeyler canım çekiyor ama yiyemiyorum ya ufak bir kaçamak yapınca nasıl olsa bozuldu diye o gün akşama kadar canım çekipte yiyemediğim şeyleri yiyorum
şöyle 55 olsaydım azıcıkta olsa canımın çektiği şeyleri yiyip bu kadar yüklenmemeyi düşünüyordum ama bir türlü inemiyorum yoruldum

1.5 saat yürüdüm ama tempolu değil oglusu bebek arabasına bindirdim dolastik. Öğle yemeği yemed8m henüz komsuya çaya gideceğiz 5 gibi çok abartmayacagim. Zaten gün içinde bir kahvaltı yaptım başka bişey yok.

Haklısın hepimiz yorgunuz aslında ara versek daha kötü olabilir verdiklerimizi D3 hepten alırız. Hadi canım son 3 kilo bayrama kadar o kadar dayanmisken bayrama kadarda dayanilabilir

Selam kizlar. Sabah nescafe + 1 alaska frigo. Ogle sade makarna + yogurt.
Aksami eti formla falan atlatmayi dusunuyorum. Uzun zamandir diyet yapmadigim ve surekli yedigim icin bir anda her seyi kesmekte cok zorlanicam o yuzden bu hafta sonuna kadar hedefim 6bucuktan sonra bir sey yememek ve gunde en az 1.5 litre su.

Selam kızlar.
Sabah: soğanlı yumurta elimle böldüğüm kadar bazlama . ( çeyrek kadar oluyor) çay domates salatalık.
İkindi: küçük kase kısir yedim Kızlar bundan sonra da acikirsam yoğurt yerim .

Başladın ya gerisi gelir alisinca zaten canın istemiyor mesela 1 tabak yemek yerken yarım yiyorsun fazlasını miden almıyor

Günaydın herkese
Kahvaltı yapamadım henüz sadece 3 bardak su içtim.
Yarım saat ütü yaptım anam bi terledim bi terledim burda kaç kalori yakmisimdir acaba
Birde evi topladım
Kahvaltıdan sonra supurme ve silme kalıyor

ne güzel canım erkenden işlerini bitirmişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…