- 28 Ocak 2010
- 1.208
- 2.404
- 333
Haklısın hepimiz yorgunuz aslında ara versek daha kötü olabilir verdiklerimizi D3 hepten alırız. Hadi canım son 3 kilo bayrama kadar o kadar dayanmisken bayrama kadarda dayanilabilirleslie 3 mile yaptım
bundan sonra spora çok vakit harcamayı düşünmüyorum sonra bir kaçamakla emeklerim vaktim boşuna gidiyor
bir kaçamak demişken benim kaçamaklar öyle ufak değil ben diyetteyken bazı şeyler canım çekiyor ama yiyemiyorum ya ufak bir kaçamak yapınca nasıl olsa bozuldu diye o gün akşama kadar canım çekipte yiyemediğim şeyleri yiyorum
şöyle 55 olsaydım azıcıkta olsa canımın çektiği şeyleri yiyip bu kadar yüklenmemeyi düşünüyordum ama bir türlü inemiyorum yoruldum
Başladın ya gerisi gelir alisinca zaten canın istemiyor mesela 1 tabak yemek yerken yarım yiyorsun fazlasını miden almıyorSelam kizlar. Sabah nescafe + 1 alaska frigo. Ogle sade makarna + yogurt.
Aksami eti formla falan atlatmayi dusunuyorum. Uzun zamandir diyet yapmadigim ve surekli yedigim icin bir anda her seyi kesmekte cok zorlanicam o yuzden bu hafta sonuna kadar hedefim 6bucuktan sonra bir sey yememek ve gunde en az 1.5 litre su.
ne güzel canım erkenden işlerini bitirmişsinGünaydın herkese
Kahvaltı yapamadım henüz sadece 3 bardak su içtim.
Yarım saat ütü yaptım anam bi terledim bi terledim burda kaç kalori yakmisimdir acaba
Birde evi topladım
Kahvaltıdan sonra supurme ve silme kalıyor
Oh çok sağlıklı bir kahvaltıgünaydın kızlar
kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta,1 hurma,1 salam,1 tane demates,3 ceviz,10 zeytin,peynir,bir lokmalık yufka ekmeği ve bitki çayı
Ben tartildim bu sabah 59.5 çıktım, şişkinlik ve kabızlık var (bende hemoroid varben tartılmadım kızlar pazartesi tartılıcam hala parmaklarım şiş uyanıyorum tartıya çıkınca ne göreceğimi tahmin edebiliyorum
şu 58 barajını bir aşamadık ya 57 ye düşebilsek daha hızlı gidecek kilolar amaBen tartildim bu sabah 59.5 çıktım, şişkinlik ve kabızlık var (bende hemoroid var
57 olursam 55 i görmek için 3 gün sadece su içerimşu 58 barajını bir aşamadık ya 57 ye düşebilsek daha hızlı gidecek kilolar ama
evet bende bayağı gaza gelirim ve daha fazla tutunurum57 olursam 55 i görmek için 3 gün sadece su içerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?