- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.109
- 1.123
- Konu Sahibi Ladycharms
-
Bizde çok heyecanlıydı, çocukları bahçeye çıkardım günler sonraKızlar ne yapıyorsunuz nasıl geçiyor bayrambende bol sıkılmalı uyumalı yatmalı geçiyor . Iyice bunaldik
Ben sakattım canım, menisküs yırtığı hayatımı felç etmişti, bundan büyük motivasyon olamaz emin ol. Allah kimsenin başına vermesin. Srni yıpratmayacak ve hayat boyu sürdürebileceğin bir diyet seç, anahtar nokta burası. Kilo verdim artık eski hayatıma dönebilirim diye bir şey yok. Bunu Kabullenerek başlaman şartBen anlatsam
Nasıl motive oldun da zayıfladın zemheri hatta love da zayıflamıştı birara
Ben olamıyorum yol uzun ya
Sorma o bende de vardı küçük bir yerdeyim doktor seni MR a anlamayız makinanın kapasitesini aşıyorsun demiştiBen sakattım canım, menisküs yırtığı hayatımı felç etmişti, bundan büyük motivasyon olamaz emin ol. Allah kimsenin başına vermesin. Srni yıpratmayacak ve hayat boyu sürdürebileceğin bir diyet seç, anahtar nokta burası. Kilo verdim artık eski hayatıma dönebilirim diye bir şey yok. Bunu Kabullenerek başlaman şart
Ne dıyet ne spor nede dengelı saglıklı beslenme, dogru bır dertlenme programıyla sızde kılo verebılırsınız arkadaslar ashdkdhsksj ıstemsız gıttı benım sonradan, sımdı verdıklerımı gerı almaya ugrasıyorumBen anlatsam
Nasıl motive oldun da zayıfladın zemheri hatta love da zayıflamıştı birara
Ben olamıyorum yol uzun ya
Kaç kilosun, burada balon yorumlarına bakmıştım ben, pek memnun kalan yoktu. Bence tembellik yapma, kendine uygun bir diyet bul. Benim mide küçğltme ameliyatı olan bir arkadaşım var 118 kilodan 60a düştü bir yılda ama şimdi yine 90 kilo, hayatını düzene sokmazsan hepsi geçici çözümSorma o bende de vardı küçük bir yerdeyim doktor seni MR a anlamayız makinanın kapasitesini aşıyorsun demişti
Çok şükür içtiğim kollajen takviyesi ile düzeldim
Balon mu taktırsam diyorum
Sen çok kötü oldun ama o boya 62 kilo çok fazla zayıf, hasta olacaksın. İnşallah çabuk toparlanırsınNe dıyet ne spor nede dengelı saglıklı beslenme, dogru bır dertlenme programıyla sızde kılo verebılırsınız arkadaslar ashdkdhsksj ıstemsız gıttı benım sonradan, sımdı verdıklerımı gerı almaya ugrasıyorum
Ama ben dertlenince yiyorum onu değiştiremiyorum o döngüyü tersine çevirmem gerekiyorNe dıyet ne spor nede dengelı saglıklı beslenme, dogru bır dertlenme programıyla sızde kılo verebılırsınız arkadaslar ashdkdhsksj ıstemsız gıttı benım sonradan, sımdı verdıklerımı gerı almaya ugrasıyorum
Biz çoğu bayramda olduğu gibi bu bayramda gün boyu evdeydik, Bu bayramda en azından bugün eşim evdeydi, yarın ise gidecek ve 24 saat çalışacak, cocuklarla takılacağız artık, gurbet+pandemi bayram olduğunu bile pek anlayamadık, iyiki telefonu icat etmişler de uzaklar yakın oldu bir nebzeKızlar ne yapıyorsunuz nasıl geçiyor bayrambende bol sıkılmalı uyumalı yatmalı geçiyor . Iyice bunaldik
62 mi oldun sen love çok fazla vermişsin gerçektenSen çok kötü oldun ama o boya 62 kilo çok fazla zayıf, hasta olacaksın. İnşallah çabuk toparlanırsın
Bu da senin iradenle ilgili işte, onu kontrol edemedikten sonra komple mideyi aldırsan boşAma ben dertlenince yiyorum onu değiştiremiyorum o döngüyü tersine çevirmem gerekiyor
Yoksa dert olma mı
Çok zayıflamışsın love ya, cidden o boya bu kilo çok çok az, nasıl gitti kilolar,en son 69 dun galiba, ramazan dolayısıyla mi gitti,Sen çok kötü oldun ama o boya 62 kilo çok fazla zayıf, hasta olacaksın. İnşallah çabuk toparlanırsın
Çocukluğum hep öyle geçti iyi bilirim o duyguyu ve yalnızlığı, lojman dayanışmasıyla idare ederdikBiz çoğu bayramda olduğu gibi bu bayramda gün boyu evdeydik, Bu bayramda en azından bugün eşim evdeydi, yarın ise gidecek ve 24 saat çalışacak, cocuklarla takılacağız artık, gurbet+pandemi bayram olduğunu bile pek anlayamadık, iyiki telefonu icat etmişler de uzaklar yakın oldu bir nebze
Ben de küçültme olanların aldığını görünce öyle balon mu olsa demiştim deKaç kilosun, burada balon yorumlarına bakmıştım ben, pek memnun kalan yoktu. Bence tembellik yapma, kendine uygun bir diyet bul. Benim mide küçğltme ameliyatı olan bir arkadaşım var 118 kilodan 60a düştü bir yılda ama şimdi yine 90 kilo, hayatını düzene sokmazsan hepsi geçici çözüm
Bizim burada komşulukta yok hepten yalnızızÇocukluğum hep öyle geçti iyi bilirim o duyguyu ve yalnızlığı, lojman dayanışmasıyla idare ederdik
İnsanın iyi bir komşusu olacak en azından bir taneBizim burada komşulukta yok hepten yalnızız
Amin, çalışıyor olunca eve cocuklara ancak yetiriyorum ama böyle zamanlarda yakın birini arıyor insan, yarın kahveye üst katımdaki kızı çağırmayı düşünüyorum,önceki akşam yine kahveye çağırmıştım eşim yoktu yine, çay kahve içtik ama üst katımda bekar bir çocuk var onun ablasi gelmişti memleketlerinden geçici süreliğine,çok cana yakın iyi anlaştık,bir kaç kere kahveye gitip geldik , yakında memleketine dönecek tekrardanİnsanın iyi bir komşusu olacak en azından bir tane
Biz alt komşumla geçirdik pandemiyi umarım sana da iyi komşular denk gelir
Ne güzel, Rabbim her daim iyilerle karşılaştırsın hepimiziİnsanın iyi bir komşusu olacak en azından bir tane
Biz alt komşumla geçirdik pandemiyi umarım sana da iyi komşular denk gelir
Sus sus aklımıza düşürmeYa bak komşu deyince love nin komşuları geldi aklıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?