- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.797
- 598
- Konu Sahibi Ladycharms
-
Kılo almak ıcın tavuklu pılavla 3 bardak ayran ıcecegım aklıma gelmezdıSen çok kötü oldun ama o boya 62 kilo çok fazla zayıf, hasta olacaksın. İnşallah çabuk toparlanırsın
Ahsldjdksks komsular ramazandı bayramdı demeden yi beni irkekim, yettim gadınım demeye devam ettilerSus sus aklımıza düşürme
Yolcu sakın alınma ama aklıma bı esprık geldı soyleyıp soylememek de kararsızım o yuzden soylıcemBen de küçültme olanların aldığını görünce öyle balon mu olsa demiştim de
Doğru söylüyorsun yaşam tarzı olacak başka yolu yok bu işin
145 im buarada
Söyle tabi ki alinmam keşke alınıp uzulsem yemeden içmeden kesilsemYolcu sakın alınma ama aklıma bı esprık geldı soyleyıp soylememek de kararsızım o yuzden soylıcem
Peki, sen kaşındın dostumSöyle tabi ki alinmam keşke alınıp uzulsem yemeden içmeden kesilsem
Aaa boy mu sorduydu zemheri ben kiloyu sordu sandımPeki, sen kaşındın dostumkız yenidoğan bir bebeyle aranda sadece 1metre var, söyleyeceklerım bu kadar sende bana devede de boy var ama eşek önden gidiyo diyebilirsin, hazırım
Ben 145 yazınca boy diye şaapmıştımAaa boy mu sorduydu zemheri ben kiloyu sordu sandım
178 benim boy ben de bir deveyim
Ahmet agayı sormuyoruz orası senin özelin artık da senin ex mi sıkıntı yaptı sana niye zayıfladın o kadarKılo almak ıcın tavuklu pılavla 3 bardak ayran ıcecegım aklıma gelmezdı
73 küsürden 68lere kadar düştüm, sonrasında mıdem hıcbır seyı almamaya basladı, 5 kasık corba ıkı catal salata ıste 4kasık sulu yemekle ekmeksız fırlayıp kalkıyodum sofradan, ramazanda oruclu oldugum gunler sureklı bein gurme ızledım ahdkdhsks ıstahım kabardı galıba ıftarı zor beklıyodum ama yıne oyle tıka basa yıyemıyodum, sımdı mıdem yavas yavas acılıyor sanırım, normal porsıyonlarda yemek yıyıyorum herhalde bısmıllah cekmeden mı baslıyorum nedır, 1 saat sonrs yememıs gıbı acımÇok zayıflamışsın love ya, cidden o boya bu kilo çok çok az, nasıl gitti kilolar,en son 69 dun galiba, ramazan dolayısıyla mi gitti,
Ben de ramazanda bir kilocuk verdim 53 kiloya düştüm
C-Hepsi + iş stresi beni mafetti.Ahmet agayı sormuyoruz orası senin özelin artık da senin ex mi sıkıntı yaptı sana niye zayıfladın o kadar
Gitti gitti kocası yarın nöbetçiymiş ya yalnızlık duygusunu bastıracak herhal73 küsürden 68lere kadar düştüm, sonrasında mıdem hıcbır seyı almamaya basladı, 5 kasık corba ıkı catal salata ıste 4kasık sulu yemekle ekmeksız fırlayıp kalkıyodum sofradan, ramazanda oruclu oldugum gunler sureklı bein gurme ızledım ahdkdhsks ıstahım kabardı galıba ıftarı zor beklıyodum ama yıne oyle tıka basa yıyemıyodum, sımdı mıdem yavas yavas acılıyor sanırım, normal porsıyonlarda yemek yıyıyorum herhalde bısmıllah cekmeden mı baslıyorum nedır, 1 saat sonrs yememıs gıbı acım
Kadayıf mı bu kız bastırılsınGitti gitti kocası yarın nöbetçiymiş ya yalnızlık duygusunu bastıracak herhal
Napsın kimse yok hırsını adamdan alıyoKadayıf mı bu kız bastırılsın24 saatın sonunda 56.orgazmımı aynı ılıskı ıcınde oldum ha dıye gelır meho
Ee napsın gariban dememı beklemeNapsın kimse yok hırsını adamdan alıyo
Şu tavuklar canlandıyı aç da literatürüm zenginleşsin lazım olurEe napsın gariban dememı beklemeDus alıp yattım, bı uykum kactı sımdı de uyuyamıyorum, tavuklar canlandı galıba ıcerde
Pirinçler içimde şişti sanırımŞu tavuklar canlandıyı aç da literatürüm zenginleşsin lazım olur
Al işte bir bilinmeyen dahaPirinçler içimde şişti sanırım
Yok doğru anlamıssın, yedıgım mevlüt pilavıydıAaaaa anladım miden ağrıyor ben sen sözkonusu olunca altında başka şeyler aramaya alışmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?