YİNE YENIDEN BİZ

Ben de küçültme olanların aldığını görünce öyle balon mu olsa demiştim de
Doğru söylüyorsun yaşam tarzı olacak başka yolu yok bu işin
145 im buarada
Yolcu sakın alınma ama aklıma bı esprık geldı soyleyıp soylememek de kararsızım o yuzden soylıcem

Söyle tabi ki alinmam keşke alınıp uzulsem yemeden içmeden kesilsem
Peki, sen kaşındın dostum kız yenidoğan bir bebeyle aranda sadece 1metre var, söyleyeceklerım bu kadar sende bana devede de boy var ama eşek önden gidiyo diyebilirsin, hazırım

Peki, sen kaşındın dostum kız yenidoğan bir bebeyle aranda sadece 1metre var, söyleyeceklerım bu kadar sende bana devede de boy var ama eşek önden gidiyo diyebilirsin, hazırım
Aaa boy mu sorduydu zemheri ben kiloyu sordu sandım
178 benim boy ben de bir deveyim

Aaa boy mu sorduydu zemheri ben kiloyu sordu sandım
178 benim boy ben de bir deveyim
Ben 145 yazınca boy diye şaapmıştımama yıne sınırın uzerındesın, kendıne acılen motıvasyon kaynagı bul, benımde boy 178 onceden topukluyla kılodan bacaklarım agrırdı, sımdı bacaklarım tıtrıyo topukluyla yururken, pazartesi yuvarlanmasam bari foseptik cukuruna

Çok zayıflamışsın love ya, cidden o boya bu kilo çok çok az, nasıl gitti kilolar,en son 69 dun galiba, ramazan dolayısıyla mi gitti,
Ben de ramazanda bir kilocuk verdim 53 kiloya düştüm
73 küsürden 68lere kadar düştüm, sonrasında mıdem hıcbır seyı almamaya basladı, 5 kasık corba ıkı catal salata ıste 4kasık sulu yemekle ekmeksız fırlayıp kalkıyodum sofradan, ramazanda oruclu oldugum gunler sureklı bein gurme ızledım ahdkdhsks ıstahım kabardı galıba ıftarı zor beklıyodum ama yıne oyle tıka basa yıyemıyodum, sımdı mıdem yavas yavas acılıyor sanırım, normal porsıyonlarda yemek yıyıyorum herhalde bısmıllah cekmeden mı baslıyorum nedır, 1 saat sonrs yememıs gıbı acım

Gitti gitti kocası yarın nöbetçiymiş ya yalnızlık duygusunu bastıracak herhal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…