- 3 Ocak 2020
- 936
- 1.402
- 33
- Konu Sahibi Ladycharms
-
Bizde çok heyecanlıydı, çocukları bahçeye çıkardım günler sonrason zamanlarınnen büyük macerası bu oldu. Hayata bak ya, bayram gelmiş neyime diye türkü söylüyorum ben
Ne dıyet ne spor nede dengelı saglıklı beslenme, dogru bır dertlenme programıyla sızde kılo verebılırsınız arkadaslar ashdkdhsksj ıstemsız gıttı benım sonradan, sımdı verdıklerımı gerı almaya ugrasıyorum
Ben 145 yazınca boy diye şaapmıştımama yıne sınırın uzerındesın, kendıne acılen motıvasyon kaynagı bul, benımde boy 178 onceden topukluyla kılodan bacaklarım agrırdı, sımdı bacaklarım tıtrıyo topukluyla yururken, pazartesi yuvarlanmasam bari foseptik cukuruna
Başla başla, desteksız yapamıyorsan sart yani. Gercı bu ara sütyenimden gördüğüm desteği göremediğim insanlar var benımde ama ossunduLove sen benimle dalga geç 1.60 boyla yemeklere hala doyamıyorum . 'ye tosunum ye modundayimson çıkış benim içinde diyetisyen desteğini başlıyorum haftaya
Masallahiniz var hepinizin boy olarak
Kaçırdıgın bısey yok, bıldıgın seyler ıste, stabil olarak isgale devam edıyollaaAnam bacım ben ne kaçırdım nolduex öküz mu yoksa ?
Kadın boşandı hala huzur yokKaçırdıgın bısey yok, bıldıgın seyler ıste, stabil olarak isgale devam edıyollaa
O işi gündüzden halletmiştik,büyük bayramlaşma yaşadık yanisi, sabah erken kalkacağı zaman amuda kalksan yine kılını kıpırdamazGitti gitti kocası yarın nöbetçiymiş ya yalnızlık duygusunu bastıracak herhal
56 olmasa da en bir 4-5 oldu, siz inanmayın bakalımKadayıf mı bu kız bastırılsın24 saatın sonunda 56.orgazmımı aynı ılıskı ıcınde oldum ha dıye gelır meho
Dalga geçmeyin yaaNapsın kimse yok hırsını adamdan alıyo
Maşaallah libidolarina ve enerjilerine, yarısı bizde olsa ah, daha 39 una girmeden 70 lik dede moduna girdi bizimki, halbuki 40 civarı pik yapıyor deyola libido için, bizi es geçecek gibiAhsldjdksks komsular ramazandı bayramdı demeden yi beni irkekim, yettim gadınım demeye devam ettiler
Senin acil müdahaleye ihtiyacın var canım ya, psikolojik destek alarak mı başlasan, bu kilonun altında mutlaka psikolojik nedenler de vardır. Yarın öbğr gün kalp tansiyon şeker ne olsa bulacak seni, sağlık çok önemliBen de küçültme olanların aldığını görünce öyle balon mu olsa demiştim de
Doğru söylüyorsun yaşam tarzı olacak başka yolu yok bu işin
145 im buarada
Bizim de binada iki komşumuz var onlar da bizim gibi sürekli dikkatliydiler, görüştük onlarla. Hiçkimseyi görmeden de olmuyor özellikle çocuklar içinİnsanın iyi bir komşusu olacak en azından bir tane
Biz alt komşumla geçirdik pandemiyi umarım sana da iyi komşular denk gelir
Olmadı canım 3 tabak pilav bir bardakmayran olması lazımdı onun, sonuç olarak vücudun kemdine yetmesi için belli bir ağırlığın altında olmaması da lazım, hasta olacaksınKılo almak ıcın tavuklu pılavla 3 bardak ayran ıcecegım aklıma gelmezdı
Ben de sendenim boy 1.60Love sen benimle dalga geç 1.60 boyla yemeklere hala doyamıyorum . 'ye tosunum ye modundayimson çıkış benim içinde diyetisyen desteğini başlıyorum haftaya
Masallahiniz var hepinizin boy olarak
Kişiden kişiye değişen bir şey libido ama uzmanlara göre 30lu 40lı yaşlar cinselliğin zirvesi olarak görülüyorMaşaallah libidolarina ve enerjilerine, yarısı bizde olsa ah, daha 39 una girmeden 70 lik dede moduna girdi bizimki, halbuki 40 civarı pik yapıyor deyola libido için, bizi es geçecek gibi
İnşaallah toparlarsın biraz, çok zayıflamışsın, mide küçülmüş iyice demek ki, tatlı hamur işi falan ye, en hızlı kilo yapan şeyler,73 küsürden 68lere kadar düştüm, sonrasında mıdem hıcbır seyı almamaya basladı, 5 kasık corba ıkı catal salata ıste 4kasık sulu yemekle ekmeksız fırlayıp kalkıyodum sofradan, ramazanda oruclu oldugum gunler sureklı bein gurme ızledım ahdkdhsks ıstahım kabardı galıba ıftarı zor beklıyodum ama yıne oyle tıka basa yıyemıyodum, sımdı mıdem yavas yavas acılıyor sanırım, normal porsıyonlarda yemek yıyıyorum herhalde bısmıllah cekmeden mı baslıyorum nedır, 1 saat sonrs yememıs gıbı acım
Biz de tam tersi düşüşe geçtiKişiden kişiye değişen bir şey libido ama uzmanlara göre 30lu 40lı yaşlar cinselliğin zirvesi olarak görülüyor
Takviye aldırBiz de tam tersi düşüşe geçti
İncir çekirdeği yağı sağlıklı bir şey bak pek çok şeye faydası var hem aşırı kalori gibi bir sıkıntısı da yok kuvvet macunları gibi bağışıklık güçlendirici diye versen olmaz mı kiBiz de tam tersi düşüşe geçti
Tatlı da yıyıyorum kız, ama tuvalet duzenım falan da degıstı benım, azcık yemek yıyıyorum sonra kosarak tuvalete gıtmek zorunda kalıyorum afedersın. Bayram bıtsın de bı tam kan sayımı falan yaptırayımİnşaallah toparlarsın biraz, çok zayıflamışsın, mide küçülmüş iyice demek ki, tatlı hamur işi falan ye, en hızlı kilo yapan şeyler,
Ben Ramazanı tatlısız geçirmedigim halde bir kilo verdim, tatlı yemesem iki üç kilo giderdi muhtemelen, her sene 2-3 kilo veriyordum ramazanda,
Yaaaa eğlenelim biraz ama inanıyoruz ki biz sana hemO işi gündüzden halletmiştik,büyük bayramlaşma yaşadık yanisi, sabah erken kalkacağı zaman amuda kalksan yine kılını kıpırdamaz
56 olmasa da en bir 4-5 oldu, siz inanmayın bakalım
Dalga geçmeyin yaa
Git tabi yaptır tahlilleriniTatlı da yıyıyorum kız, ama tuvalet duzenım falan da degıstı benım, azcık yemek yıyıyorum sonra kosarak tuvalete gıtmek zorunda kalıyorum afedersın. Bayram bıtsın de bı tam kan sayımı falan yaptırayım
Metabolizman mı hızlandı nedir, ya da yeme düzenin değişince bağırsak düzenin de bozulmuş olabilir,Tatlı da yıyıyorum kız, ama tuvalet duzenım falan da degıstı benım, azcık yemek yıyıyorum sonra kosarak tuvalete gıtmek zorunda kalıyorum afedersın. Bayram bıtsın de bı tam kan sayımı falan yaptırayım
Evde kaldıgımız sure boyunca yıyıp yan gelıp yatma olayına henüz ulasamadım. Kosturma hala devam edıyor, yardımcı yok hersey bana bakıyor, yedıgım nasıl kılo olarak kalacak.Metabolizman mı hızlandı nedir, ya da yeme düzenin değişince bağırsak düzenin de bozulmuş olabilir,
O ishal durumu eşimde var ya, aynen dediğin gibi hemen tuvalete koşuyor ama hiç zayiflamiyor da, 100 kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?