YİNE YENIDEN BİZ

Hay allah ya, yorumlara hiç bakmamış mıydın. Çok üzücü olmuş.
Ben instagramdan hiç alışveriş yapmıyorum. Güvenilir gelmiyor

Ben ınstagramdan sadece pelininayakkabılarından sıparıs verıyorum, resmı ınternet sıtesıde var cunku.

Mutlu bayramlar herkese. Sağlıkla nice bayramlara.
Y yolcu90 çok geçmiş olsun. Şikayet edince bankalar hesabına bloke koyabiliyor. Ama süreç nasıl işliyor bilemiyorum. Üzücü olmuş, yüklü bir miktar değildi inşallah.

İyi bayramlar Kızlar. Nassınız? Valla O Osirius topicteykyen ya nasıl bir iştah heves vardı. Bende farkı gördüm topic kapanınca eminim sevgilimde hissetmiştir bendeki değişikliği çok özlemişim sizi. ZemheriPoyraz canım eşin sirkadiyen beslenme ve glütensiz bir diyet ile halledebilir şeker hastalığını inşallah kontrol altına alınır çok üzüldüm. Katibin Ruhu nerdesin kuzum?

O grup hayat enerjisi olmuştu gerçekten, ben aldığım gazla devam etmeye çalışıyorum.
Kontrol altına alacağız inşallah ya, hayat arkadaşımdan kolay vazgeçecek değilim döve döve toparlarım ben onu iyi dileklerin için çok sağ ol

Buralardayım, sen nerdesin?

Vallahi arpa boyu yol almadım ahanda burdayım. Mevzulara girelim sen sert ol yineeee. socialscientist beybi sende durumlar nasıl?
Hayırdır, bi konuna denk geldim son mesajındı, çok ilgileniyor diye konu aççam bu sefer diyordun. Sevinmiştim.

İyidie yavru senden naber, nerelerdesın, nasıl gıdıyo bakalım var mı ılerleme?

Gitti kızlar ya 200 lira çok değil
Amma bildiğin enayi oldum yanarım yanarım ona yanarım
AaaAa Töh dolandırıcı hesap dolu yorumlara sitesine hatta şikâyet var diye bir site varya google üzerinde mağaza ismini yazın şikayet falan varsa çıkıyor. Birdaha başınıza gelmez umarım.

Kızlar ne yapıyorsunuz nasıl geçiyor bayram bende bol sıkılmalı uyumalı yatmalı geçiyor . Iyice bunaldik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…