- Konu Sahibi Ladycharms
-
Hay allah ya, yorumlara hiç bakmamış mıydın. Çok üzücü olmuş.Kızlar ben ınstagram'dan iki gömlek almıştım iki bebe tişörtü göndermişler bir de beni engellediler ya
Dolandırıldı m bennnnnnnnnn
İlk defa oldu büyük sağlamlığıma geldi benim
Giden gittiiiii
Ben ınstagramdan sadece pelininayakkabılarından sıparıs verıyorum, resmı ınternet sıtesıde var cunku.Kızlar ben ınstagram'dan iki gömlek almıştım iki bebe tişörtü göndermişler bir de beni engellediler ya
Dolandırıldı m bennnnnnnnnn
İlk defa oldu büyük sağlamlığıma geldi benim
Giden gittiiiii
O grup hayat enerjisi olmuştu gerçekten, ben aldığım gazla devam etmeye çalışıyorum.İyi bayramlar Kızlar. Nassınız? Valla O Osirius topicteykyen ya nasıl bir iştah heves vardı. Bende farkı gördüm topic kapanınca eminim sevgilimde hissetmiştir bendeki değişikliğiçok özlemişim sizi. ZemheriPoyraz canım eşin sirkadiyen beslenme ve glütensiz bir diyet ile halledebilir şeker hastalığını inşallah kontrol altına alınır çok üzüldüm. Katibin Ruhu nerdesin kuzum?
Buralardayım, sen nerdesin?İyi bayramlar Kızlar. Nassınız? Valla O Osirius topicteykyen ya nasıl bir iştah heves vardı. Bende farkı gördüm topic kapanınca eminim sevgilimde hissetmiştir bendeki değişikliğiçok özlemişim sizi. ZemheriPoyraz canım eşin sirkadiyen beslenme ve glütensiz bir diyet ile halledebilir şeker hastalığını inşallah kontrol altına alınır çok üzüldüm. Katibin Ruhu nerdesin kuzum?
Aaaa seve seve toplarsın senO grup hayat enerjisi olmuştu gerçekten, ben aldığım gazla devam etmeye çalışıyorum.
Kontrol altına alacağız inşallah ya, hayat arkadaşımdan kolay vazgeçecek değilimdöve döve toparlarım ben onu iyi dileklerin için çok sağ ol
Vallahi arpa boyu yol almadım ahanda burdayım.Buralardayım, sen nerdesin?
Hayırdır, bi konuna denk geldim son mesajındı, çok ilgileniyor diye konu aççam bu sefer diyordun. Sevinmiştim.Vallahi arpa boyu yol almadım ahanda burdayım.Mevzulara girelim sen sert ol yineeee. socialscientist beybi sende durumlar nasıl?
İyidie yavru senden naber, nerelerdesın, nasıl gıdıyo bakalım var mı ılerleme?İyi bayramlar Kızlar. Nassınız? Valla O Osirius topicteykyen ya nasıl bir iştah heves vardı. Bende farkı gördüm topic kapanınca eminim sevgilimde hissetmiştir bendeki değişikliğiçok özlemişim sizi. ZemheriPoyraz canım eşin sirkadiyen beslenme ve glütensiz bir diyet ile halledebilir şeker hastalığını inşallah kontrol altına alınır çok üzüldüm. Katibin Ruhu nerdesin kuzum?
Kaliteli bir şeyse hediye edersin artık birilerineGitti kızlar ya 200 lira çok değil
Amma bildiğin enayi oldum yanarım yanarım ona yanarım
Anlatsana sıkıntın varsa,biz hala buralardayız, ölmedikVallahi arpa boyu yol almadım ahanda burdayım.Mevzulara girelim sen sert ol yineeee. socialscientist beybi sende durumlar nasıl?
Düzelir umarım. Ben de durumlar idare eder işte ya buna da şükür. Mutluyuz huzurluyuz gerisini saldım şu sıralar.Vallahi arpa boyu yol almadım ahanda burdayım.Mevzulara girelim sen sert ol yineeee. socialscientist beybi sende durumlar nasıl?
AaaAa TöhGitti kızlar ya 200 lira çok değil
Amma bildiğin enayi oldum yanarım yanarım ona yanarım
Ben anlatsamAnlatsana sıkıntın varsa,biz hala buralardayız, ölmedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?