- 15 Eylül 2018
- 1.176
- 2.083
- 133
- Konu Sahibi Ladycharms
-
Canım iş konusu tamam. Yeni işe başladı rahatladı. Tatile gittik ama tatilde çok tutuk bi haldeydi. Mutlu değildi olmaya çalışıyordu gibi. Sonra anlattıki eşi bizim yaşadığımız şehirden taşınıyor yani çocuğu her istediğinde göremeyecek. Kafası karışıktı. Canı sıkkındı. Eski eşi sürekli farklı fikirlerle ve durumlarla geliyor. Anlam veremiyorum. Bi ara nişanlandı İstanbul’a taşınıyorum diye konuşmaya çağırdı. Şimdi Doğuda bir sevgilisi varmış sürekli oraya gidiyor çocuk ananede kalıyor. Şimdide İzmir’e taşınacağım dedi. Daha doğrusu demedi çocukla telefonda konuşurken çocuk baba biz ev bakıyoruz buraya taşınacağız dedi. Sevgilim çok üzgündü. Her yıl nişanlanıyor bi yerlere taşınma planları yapılıyor sonra ayrılıyor diye anlatıyordu. Bende olabilir kadının hayatı bizi ilgilendirmez dedim. Kızım için üzülüyorum bunu normal sanacak sürekli erkek arkadaş değiştiriyor çocuğun yanında durmuyor hep şehir dışında dedi. Birde bu adamlarla görüntülü konuşuyormuş kızı. Anlam veremedim bazı şeylere. Çocuğun velayetini almak istiyor. Ben tanışmadım kızıyla. Bu hafta kızını tatile götürdü. Bende bi hafta ayrımıyız falan diye üzüldüm dedim. Haftasonuna sende gelsen mi acaba dedi bende uygun olmadığımı söyledim. Üstü kapalı kızıyla tanışma teklif etti gibi geldi. Kafam çok karışık.Kız sen naptın var mı gelişme?
Teşekkür ederim canım. Darısı seninn başına. Sen zaten maşallah daha bilinçlisin çok şükür daha fazla uzatmadan farkına vardın birşeylerinBildirim gelmedi hiç yeni görüyorum yaa çok sevindim hayırlı olsun inşallah. Darısı başıma .
Mis gibi tertemiz güzel bir hayat seni bekliyor musmutlu bir hayat dilerim geçmiş olsun.
Hatanın neresinden ne zaman dönersen dön kardır ya valla boşver bundan sonraki hayatımıza bakalım inşallah hayırlısıylaTeşekkür ederim canım. Darısı seninn başına. Sen zaten maşallah daha bilinçlisin çok şükür daha fazla uzatmadan farkına vardın birşeylerin
Biraz daha gözlemle bakalım, hem yeni işe başlayıp hem de tatil için nasıl sürekli izin alabiliyor kiCanım iş konusu tamam. Yeni işe başladı rahatladı. Tatile gittik ama tatilde çok tutuk bi haldeydi. Mutlu değildi olmaya çalışıyordu gibi. Sonra anlattıki eşi bizim yaşadığımız şehirden taşınıyor yani çocuğu her istediğinde göremeyecek. Kafası karışıktı. Canı sıkkındı. Eski eşi sürekli farklı fikirlerle ve durumlarla geliyor. Anlam veremiyorum. Bi ara nişanlandı İstanbul’a taşınıyorum diye konuşmaya çağırdı. Şimdi Doğuda bir sevgilisi varmış sürekli oraya gidiyor çocuk ananede kalıyor. Şimdide İzmir’e taşınacağım dedi. Daha doğrusu demedi çocukla telefonda konuşurken çocuk baba biz ev bakıyoruz buraya taşınacağız dedi. Sevgilim çok üzgündü. Her yıl nişanlanıyor bi yerlere taşınma planları yapılıyor sonra ayrılıyor diye anlatıyordu. Bende olabilir kadının hayatı bizi ilgilendirmez dedim. Kızım için üzülüyorum bunu normal sanacak sürekli erkek arkadaş değiştiriyor çocuğun yanında durmuyor hep şehir dışında dedi. Birde bu adamlarla görüntülü konuşuyormuş kızı. Anlam veremedim bazı şeylere. Çocuğun velayetini almak istiyor. Ben tanışmadım kızıyla. Bu hafta kızını tatile götürdü. Bende bi hafta ayrımıyız falan diye üzüldüm dedim. Haftasonuna sende gelsen mi acaba dedi bende uygun olmadığımı söyledim. Üstü kapalı kızıyla tanışma teklif etti gibi geldi. Kafam çok karışık.
Çok fenasınBiraz daha gözlemle bakalım, hem yeni işe başlayıp hem de tatil için nasıl sürekli izin alabiliyor ki
O kadın bir yere taşınamaz bence yine boş şeylerle uğraşıyordur. İnşallah sevgilin iş konusunda şanslıdır ve kendine uygun bir iş bulmuştur. Şu dönemde iş bulmak ciddi meseleCanım iş konusu tamam. Yeni işe başladı rahatladı. Tatile gittik ama tatilde çok tutuk bi haldeydi. Mutlu değildi olmaya çalışıyordu gibi. Sonra anlattıki eşi bizim yaşadığımız şehirden taşınıyor yani çocuğu her istediğinde göremeyecek. Kafası karışıktı. Canı sıkkındı. Eski eşi sürekli farklı fikirlerle ve durumlarla geliyor. Anlam veremiyorum. Bi ara nişanlandı İstanbul’a taşınıyorum diye konuşmaya çağırdı. Şimdi Doğuda bir sevgilisi varmış sürekli oraya gidiyor çocuk ananede kalıyor. Şimdide İzmir’e taşınacağım dedi. Daha doğrusu demedi çocukla telefonda konuşurken çocuk baba biz ev bakıyoruz buraya taşınacağız dedi. Sevgilim çok üzgündü. Her yıl nişanlanıyor bi yerlere taşınma planları yapılıyor sonra ayrılıyor diye anlatıyordu. Bende olabilir kadının hayatı bizi ilgilendirmez dedim. Kızım için üzülüyorum bunu normal sanacak sürekli erkek arkadaş değiştiriyor çocuğun yanında durmuyor hep şehir dışında dedi. Birde bu adamlarla görüntülü konuşuyormuş kızı. Anlam veremedim bazı şeylere. Çocuğun velayetini almak istiyor. Ben tanışmadım kızıyla. Bu hafta kızını tatile götürdü. Bende bi hafta ayrımıyız falan diye üzüldüm dedim. Haftasonuna sende gelsen mi acaba dedi bende uygun olmadığımı söyledim. Üstü kapalı kızıyla tanışma teklif etti gibi geldi. Kafam çok karışık.
Önceleri sevgilim abartıyor diye düşünüyordum. Eski eşi kötüleme gibi. Ama stalklarımın ve yanımda telefonla görüşmelerinden sonra adama hak verdim. Daha önce yatılı bakıcı vardı o çok kötü şeyler anlatıyordu kadın anladı işten çıkardı annesi geldi çocuğa bakmaya. İşi kendisinin canım. Sektör değiştirdi. İzni kendi veriyor kendineBiraz daha gözlemle bakalım, hem yeni işe başlayıp hem de tatil için nasıl sürekli izin alabiliyor ki
Şu an yeni başladılar ama iyi gidecek gibi. İnşallah sıkıntı olmaz. Adamın neşesi yerine geldi. Maddi sıkıntısı olmamasına rağmen bunalıma girmişti evde oturmaktan. Kadınla ilgili sevgilimin anlattığı şeyler bana çok ütopik gelmişti. Abartıyor sanıyordum. Ama eski bakıcı ve çocukla konuşmaları duyunca doğru söylüyor galiba dedim. Eve gece yarısı sarhoş gelip çocuğu uyandırıp ben iyi bir anne miyim diye sormak (çocuk üç yaşındayken) bi dönem bunu yapıyormuş. Çocuk geceleri uyanıp ağlıyordu bi ara. Bi gün sabah çocuk bakıcıyı uyandırıp annem salonda çırıl çıplak yatıyor ve annemin odasında başka bir kadın ve adam uyuyor demiş. Bunu duyunca çok üzüldü kızı için. Bende madem böyle biri neden evlendin dedim. Evlenmeden önce gayet ağır başlı bir kadındı. Sıkıntılar vardı boşanmak istediğimi söylüyordum blöf sanıyordu çocuk oldu düzelir bizden karı koca olmaz ama bu kadından iyi bir anne olur dedim devam ettim dedi. Sonra lohusa depresyonu yaşamış. Sonra 6 aylıkmış kızı boşanmışlar.O kadın bir yere taşınamaz bence yine boş şeylerle uğraşıyordur. İnşallah sevgilin iş konusunda şanslıdır ve kendine uygun bir iş bulmuştur. Şu dönemde iş bulmak ciddi mesele
Hı o zaman tamam. Valla çok büyük risk lovercıgım. Uzaktan davulun sesi hoş geliyor böyle durumlarda, hiç bilemiyorumÖnceleri sevgilim abartıyor diye düşünüyordum. Eski eşi kötüleme gibi. Ama stalklarımın ve yanımda telefonla görüşmelerinden sonra adama hak verdim. Daha önce yatılı bakıcı vardı o çok kötü şeyler anlatıyordu kadın anladı işten çıkardı annesi geldi çocuğa bakmaya. İşi kendisinin canım. Sektör değiştirdi. İzni kendi veriyor kendinebu arada çocuğun velayeti almak istiyor. Ben yorum yapmadım ama çok isterim büyümüş bir kız çocuğu. Ama nasıl olur sonrası ???? Bakabilir miyim.
Sizde durumlar nasıl baby??? Devam değil mi? Fındıklar kırılıyorHı o zaman tamam. Valla çok büyük risk lovercıgım. Uzaktan davulun sesi hoş geliyor böyle durumlarda, hiç bilemiyorum
Tabisi deSizde durumlar nasıl baby??? Devam değil mi? Fındıklar kırılıyor
Anlat azıcık aynı şehvetle. Özlemişim valla. Şubat Mart Nisan efsoydu. O gazla adama saldırıyordum. Şimdi bi durulma oldu bendeTabisi de
Yeni hayatın hayırlı olsunHu huu bugün duruşmam vardı benim. Boşandık çok şükür. Şehirdışında yaşadığı için onaylanması bir ayı bulabilirmiş.hayırlısıyla yeni kimliğimi elime alsaydım
HoşgeldinizYeni hayatın hayırlı olsun
Bu arada herkese merhaba
Ben döndüm yuppi
Hosbuldum naber nasil gidiyorHoşgeldiniz
Çok sıcak havalar eriyorum ders çalışmaya çalışıyorum senHosbuldum naber nasil gidiyor
Hoş geldin, hayat aynen devam, sıcaklar bastı denizde müsilaj sıkıştık kaldık sıcak evlerdeYeni hayatın hayırlı olsun
Bu arada herkese merhaba
Ben döndüm yuppi
Allah seni bildiği gibi yapsınSelamlar hanımlar. Bende sevdiğimin evindeyim geçen konu açtığım çerez tabakları hala salonda duruyor. Zeytinler 90 derecede yıkanmış keten gömlekler kadar buruşmuş.yeni bi şişe viski açtık ben tek kadehte pilot oldum. Seviyorum ulennnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?