Yine yeniden...Yoruldum :(

cikin_f

tarihçi
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2007
512
3
96
36
İzmir
Belki burdaki çoğu dertten daha az bir önemde belki de çoğundan çok daha fazla...Sadece kilo fazlam değil derdim artık inancımı kaybettim Önceden zayıf olup şimdi 10-12 kilo fazlam olması ve yine yeniden bir sürü diyet denemem kiminin 1 gün kiminin bir ay sürmesi...5 kilo vermişken yeniden kendime yenik düşmem geri almam o kiloları ve yine yeniden aynı yerden başlamam...İşin komiği artık kendimde diyet yapacak güç bulamamam.Herkesin düşüncesi şöle amann ne dertler var...Ama ben kiloyu sadece görsel açıdan vermek istemiyorum ki :1no2:Bu artık psikolojimi de etkiliyor...Kendime olan güvenimi ve..Her şeyi işte...Daha 20 yaşındayım ve 75li kilolardayım...Bıktım...42beden giymekten,zayıf insanları görüp kendimle kıyaslamaktan ve başarısızlıktan yoruldum...İyi bir insan iyi bir evlat iyi bir öğrenci ve iyi bir sevgili olduğuma inanıyorum ama iyi bir iradem yok Moralim çok bozuk lütfen bana moral verin ve ben diyete başlama gücümü tekrar bulayım ve bu süreci sizinle burada paylaşayım İnanın şu an gözlerim dolu dolu yazıyorum...Çok yoruldum inanın hem de çokkkkmafoldumben

canım eminim senin gözünde bu çok büyük bir sorundur ancak bunu böyle bunalıma girererek kendini yorarak halldemezsin ,bence önce bi silkelen bak kendine barış kilolarınla ha tabiki sağlıklı değil ama önce kabullen kendini kilolarını dikkate alma demiyorum,elbetteki çok önemli görüntüyü geçtim sağlık açısından ama sen önce bi kafanı rahatlat sonra bi karar ver ve bu ruh halinin senin verdiğin karardan döndürmesine izin verme ,ama olayı önce beyninde hallet bak göreceksin o kilolar senden kaçacak..

çok teşekkür ederim tatlım haklısın...bende takıntı haline geldi...y,yorum niye yedim diyorum artık etrafımdakiler de sıkıldı tamam bir deneyeceğim umarım başarabilirim çok sağol canımmmmm:1hug:

canım orta okuldan sonra hayatımın hıc bır donemını cok zayıf gecırmemiş bırı olarak yazıyorum sana profılıne baktım ne beklıyordum bılıyormusun yazdıklarından çirkin şişko bı kız ama sen hiçte oyle diilsin kendın abartıyorsun ınan kı yuzunde cok guzel maşallah daha cok gencsın hoş benden 2 yaş kucuksın ama olsun ben ewlendıgımde 70 kg idim we mutluydum da şimdi cok daha fazlası eklendı benım açmam gerektı bu konuyu kapmışsın konumu klava:
:teytey::teytey::teytey:

ama bıraz dıkkat etsen yeter dıet adı bence bızı daha cok strese sokuyor canım dert etme bence sen boylede güzelsin hem balık etlı kadınlar her zaman daha sempatık oldukları soylenır zayıflar kızmasın ...boyle awunuyoruz kızlar ....delikafadulden

son olarak ince bedenlerinizle geniş bir aşk diliyorum sana mutluluklar ....

bir kere kendi başına kafana buyruk diyet yapmaya kalkma....
sakın aç kalarak zayıflarım deyip kendini aç bırakma...
ot yiyeyim kilo veririm gibi bir düşünce taşıma...
zayıflama hapları yosun hapı bilmem ne kullanma...
yapacağın tek şey her üniversite hastanesinde bile bulabileceğin bir diyetisyene başvurup onun yönlendirmeleriyle senin vucut yapına göre hareket etmen.hayatına biraz harekette katarsan rejiminle beraber herşey yoluna girer giden kilolarla sen daha da hırslanıp daha çok vermek isteyeceksin buna eminim....

canım aynı sorunu bnde yasıyorum dogumdan sonra aldıgım kılolarla pskolojımde bozuldu gecen yaz cok ıyıydım bu kış 10 kılo bırden aldım cunkı cok ac kalıp nerdeyse hıcbırsey yemeden kılolarımı vermıstım 1 ay ıcınde bana gerı donduler bnım yanlısıma sende dusme byy

tatlım sanırım senin boyunda uzun ,ayrıca çok da güzelsin sen kendine bi süre moral depola sonrası gelicek zaten

bak çok güzel bir kızsın. öyle aman aman bir şişmanlık göremedim sende. normal duruyorsun. bence akşamları bisiklete falan bin. çok iştahın varsa da bir doktora git. yavaş yavaş ver kilolarını da otursun.

canım niye diyet yapıyorsun ki bak yaz ayları geldi,bol bol su iç günde bir saat hızlı yürüyüşünü yap.hamur işlerinden uzak dur,akşam 7den sona ağzına meyve ve sebzeden başka bişey koyma sık sık azar azar beslen verirsin.resimdeki kız sensen çok güzelsin canım benim dert etme.opuyorumnanaktan

Canım hiç kendini üzme. Öncelikle psikolojini düzeltmelisin. Diyet yapmak zaten yorucu ve yıpratıcı bir iş. Ben 80 kilodan 67 ye düşmüş bir bayanım. Ve hayatımda hep az ye, ekmek yeme, onu yeme bunu yeme gibi laflarla karşılaştım. Ama öyle bir an geldi ki artık dur dedim kendime. Kafama koydum öncelikle. Olacak dedim kendimle konuştum. Ve kendimi kabul ettirdiğim ilk şey şu oldu.
Mesela bir tablet çikolata var önümde. Tüm bir tableti yemekle bir parça yemek arasında bana vereceği haz açısından hiçbir fark yok. Bir parçayla mutlu olabilirim ve fazlası bana sadece yağ olarak geri dönecek. Bunu oturt kafana sende. Ve sağlık açısından fazla kilolarımdan kurtulmak zorundayım dedim kendime. anneydim çünkü sağlığıma dikkat etmek zorundaydım. Sen evli değilsin hatta yaşında küçük sanırım. Sende anneciğin için seni seven herkes için kendine iyi bakmak zorundasın. Başaracağına eminim. Sakın kendine kompleks yapma canım.

canlarıııımmmmmmmmm:teselli:çok teşekkür ederim...O güzel gözlerinizin bakışı ve güzel kalbinizin hisleri için çok teşekkür ederim...Ne kadar güzel şeyler yazmışsınız öyle sizmafoldumbenTATLICADICIM resimdeki kız evet benim çok teşekkür ederim:)Hepinize hakkımdaki güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim....Gelelim benim boyuma ve kiloma

Boy:170 cm.
Kilo:71

Yani fazladan 10 kilom var...Aslında gerçekten çok fazla bir kilom yok ama insanlar çok acımasız...Kesip atıveriyorlar insanın moralini Ama siz bana çok güzel destek oluyorsunuz canlarım benimmmmmmmmmmm...

PİNKYSTARcığımın da dediği gibi aslında kendi başıma buyruk diyet yapmamalıyım...Öncelikle doktor kontrolünde sağlıklı bir beslenme planı ve sevgilimin yazdırdığı spor merkezine devam etmeliyim...Ama biraz zamana ihtiyacım var sanırım hepinizin de dediği gibi kaydirigubbakcemile5O yüzden şimdi yapmam gereken kilo almamaya çalışmak sanırım ...cokacimcoookçok teşekkür ederim canlarım ....çok sağolun...:enbuyukkk:

herkesin bünyesi bir değil maalesef. ne kadar diyet yaparsak yapalım veremiyoruz kiloları verdiklerimizide bir haftada geri alıyoruz. bende aynı senin gibiyim helede eşim şişko diye beni kızdırdığı zamanalrda. evlendikten sonra 12 kilo aldım tam 5 kilo verdim derken rahatsızlandım antibiyotikler felan dahada şişirdi. şimdi uğraşıyorum bu göbek ne zaman eriyecek bilmiyorum. evet psikolojimizi çok etkiliyor ama elimizden geleni yapıyoruz. dr daha az yiyeceksin diyor bende zaten az yiyorum hiç yemiyeyim o zaman diyorum. zayıflar bizden çok yemek yiyorlar inan bu kiloların yemekle alakası yok bünye yapıyor.

canım seni çok iyi anlıyorum inan bana.42 beden giymekten şikayet ediyorsun.ben üniversiteye ilk başladığım sene 42 bedene giremiyordum utandığım için kıyafet almaya özel diktirşyordum pantolonlarımı filan.daha sonra diyetisyene gittim çünkü gerçekten kilo vermek istediğime karar vermiştim ama kafama takmıyordum hiç çünkü eğer kafaya takarsam kilo veremezdim.çok fazla su içtim en az içtiğim gün 2 litre su içiyordum çok fazla çaya,şekere,tuza ve hamur işlerine düşkündüm ve hepsini kestim yada çok çok azalttım 1 sene bile olmadan 38 bedene girebiliyordum.yani takma kafana ama imkanın varsa yardım al.

tatlım sayfalara bakamadım..sadece profil resmine baktım çok tatlı bir yüzün var suratın tombiş fln degil..çok güzel daha ne istiyorsun zayıf olupda suratına bakılmayacak durumda olsan ne yapardın....çok fazla kılon yok sende sırıtmamışşşkii ne güzellll..aslında sporla bu işi çözersin bu yaz tatilinde başarabilirsin..

ya tamam kilon çok olabilir 70 dendiğinde ohaa diyen bile çıkar yani de.ama boy denen şeyde kiloyu kaldırır mı kaldırmaz mı ona bakılır yani.boyun 1,70 se sanmıyorum ki bıngıl bıngıl et olsun.resimde de öyle abarttığın kdr bişey göremedim.napcan sıska oluptaa boşverr.ben de mesela hep 55 kilodaydm önceden hep 50 kilo olmak hayalimdi.şimdi 50 kilo oldum başardım bunu.ama sana bişy diyimmi aynı kargaya benzedim güneşten de yanınca:roflol: zayıflık iğrenç bişyyy iyisin iyisinnn.takıntı yapma diyette yapma sadece az ye yavaş ye ama herşeyden de yee.bide sabah öğlen ne istersen ye akşamı çorbayla geçir yrn sabah ki kahvaltının öğle yemeğinin hayalini kurarak.oh de mesela şimdi çorba yiyorum ama yrn ziyafet çekicm kendime de.ben böle zayıfladm valla..

canım bu sıfır beden denen şeye kaptırma kendini nolur sağlığın için zararlı olmadığı sürece biraz kilolu olmanın kimseye bir zararı yoktur bize hep güzelliğin zayıflık olduğunu empoze etmeye çalışıyorlar biraz da o yüzden algımız değişti benim de üç kilo fazlam var bir ara ölümcül diyet yapmaya kalktım bir arkadaşım kızdı bana zayıflama delilerine benzedin az bi kendine gel diye haklı

ben sana bir de osman müftüoğlu'nun yazılarını takip etmeni öneririm kilo ile ilgili çok güzel şeyler öğütlüyor her şeyden önce yaşam tarzı ve eme tarzını değiştirmenin önemli olduğundan bahsediyor hep
biraz spor yapmayı dene biraz da abur cuburu hamur işini kes rahatlıkla verirsin zaten istediğin kiloları
ama kendin için ver etrafa güzel görünmek için değil

Cnm yaa biliyorum klasik sözler ama herşeyin öncesi sağlık bunun için şükretmelisin öncelikle

diyete gelince ekmeği ve fazla yediğin herşeyi kıs,kendini kasmadan zayıflarsın spor ve yürüyüş yap kendini sıkma bu kadar zayıflarsın yeterki istee 10-12 fazlalık biraz gayretle gidecektir emin ol hayatında başarılar

balımnur.eftelya,sarıcivciv,gümüşhayat,mutnojmet ve lili_26...CAnlarım desteğiniz için çok teşekkür ederim...Evet söyledikleriniz kesinlikle çok doğru...Biraz kısıp spor yapmam gerekiyor ve kesinlikle destek alacağım...Yani bir diyetisyene gidersem en azından paylaştığım biri olur...Söylediğiniz tüm her şey için çok teşekkür ederimmmm...Birtanesiniz...kendime inanmaya başlıyorum yeniden ama biraz daha zamana ihtiyacım var sanırımmmmmmmmmmmmmmmm:uhm:

merhaba cikin-f bende seninle aynı dertten bugun butun gun agladım dıyebılırım seni heralde en iyi ben anlıyorum suanda diyebilirim cunku bende bundan 2 sene oncesine kadar suanki halimden 20 kg daha azdım gecen kıs 12 kılo aldım yazın 8 vermıstım bu sene geri 16 geri aldım ve kendimi nedense cezanlandırıp hiç bir şekilde yeni birsey almıyor 1 tane tshirt ve esofmanla gıdıyorum heryere ne diyet yapmaya gucum var nede baska biseye insanlar dısarı cıkmıyorum arkadslarımla gorusmuyorum cunku hem cıkacak ust basım yok hemde kendımı herkesın yanında dev gibi hissediyorum belki bir birimize destek olup diyete baslarız bilmiyorum ben tek basıma yurtdısında yasıyorum ailem turkıyede okuyorum o yuzden hıc duzgun beslenemıorum ve burada saglıklı besınler cok pahalı onun yerıne hergun pizza yiorum cok kotu ama napıcagımı bilemiorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…