Aynen ,görmemiş işte ne olacak açgözlüBen bile sinirlendim. Doğum günü pastasını başkasına yaranacak diye önceden kesmek neymiş? Görgüsüzlük resmen.
Maşallah ne güzel yapmışsın pastayı...sanki yemeseler ölecekler ne var sanki el kadar bebenin pastasını rezil ediyor pislik kadin
Beni saf bulmuş istediğini yapıyor işte ,10 güne kızımın doğum günü var onun için de beni delirtecekleri kesin!onu yapıp bitirdikten sonra söyleyeceğim “şunu da kesmeyin,kızım kesecek”diyeArkasından kes demeniz de hata. Be münasebet. Gidin yeğeninize yeni pasta alın buna ellerseniz butik pasta aldırırım size diyecektiniz. Kavga çıkarırdım ben bari arkadan kes demek yerine
Allah’ın cezası açgözlü ,söyleyeceğimi söyledim zatenNe alaka yaaa yegenine marketten ufak top kek alip mum dikip üfletememiş mi torununun hic mi kıymeti yok ki en özel gününü mahvediyor
Hep o bana zehir etmiş şu pasta kestiğimiz anlarıIsrar da etse izin vermemeliydin. Zaten kavga çıkarıyorlar bir şekilde en azından senin istemediğin bir şey için çıkardı.
Yine kocan yok piyasada. Ailene de çok kızıyorum sana da. Umarım bir ömrün şöyle geçmez ne diyeyim.
Aynen öyle ,nasıl sinirleniyorum bir bilsenizHiç mi pasta yememişler ömürlerinde ayıp ayıp kocaman kadınlar bebenin pastasina göz dikmişler
Ben evde değildim geldiğimde gördüm kesmişBen olsam o pastayı çöpe basar yine de o yeğene yedirmezdim.
Siz fazla yumuşak davranıyorsunuz.
Ona henüz söylememişim ama o da gördüBeraber mi yaşıyorsunuz? Eşiniz ne diyor bu durumlara?
Ama söyleyeceklerimi söyledim ben ona.o pastayı atamazdım kaç gündür onunla uğraşıyordum kaynana kessin diyeBen olsam o pastayı çöpe basar yine de o yeğene yedirmezdim.
Siz fazla yumuşak davranıyorsunuz.
İyi de kızınızın doğum günü pastasını da başka bir yeğenine keser o zaman. Bu böyle mi gidecek?Ama söyleyeceklerimi söyledim ben ona.o pastayı atamazdım kaç gündür onunla uğraşıyordum kaynana kessin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?