Yine zehir ettiler

Nilu12

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2022
3.823
37
53
Her kese Selam!yine ben geldim siz olsanız ne yapardınız diye bilmek istiyorum.Şöyle ki dün oğlumun doğum günüydü 10 gün sonra da kızımın doğum günü olacak.her doğum günlerinde olduğu gibi dün de şu kaynana cadısı beni delirtmeyi başardı.dün bunun ablasının oğlu gelecekti ve biz de ben çocuklar ve eşim gezmelere gidecektik .şu kadın dedi ben o pastadan yani oğlum için pişirdiğim pastadan kesip yeğenine vereeçcek .dedim yapmayın o oğlana söyleyin gitmesin beklesin biz keseceğiz ona da vereceğiz.bu ısrarla hayır arkasından keseceğim kimse görmeyecek dedi.neyse dedim öyle kesin gözükmesin,içimde bir umut belki kesmeyecek dedim.gidip gezip geldik tekneyle gittik çok güzeldi eve gelip her şey bana zehir oldu zaten.ve soyıdıcuyu açıp gördüm kesmiş şöyle berbat formada.dedim “sonunda kestiz öyle mi?27 yıllık ömrümde ilk kez görüyorum ki doğum günü pastasını başkası kesiyor,demek bu yüzden sokaklara düşmüştüm kaç gündür (pasta pişirmem için)dedi “hele o oğlan gibi bilimli çocuk olsun oğlun “dedim ki “merak etmeyin,annesi,dayısı gibi bilimli olur”neyse kesilmiş pastanı oğlumla kestik ve kesem zaman da bir kavga çıktı.dedim bu doğum günü de berbat geçmeliydi.dün de kavga arıyor şu bulaşığı kim koymuş şuraya bunu sadece salaklar koyur böyle,gidip dedim ne salak salak diyorsunuz orda?!ben koymuşum ne olmuş?!onu böyle niye koymuyor öyle koyuyorsun diyor neyse zehir olmuş dünden bu ev bana cehennem ve o meşhur pastam şudur:

Arkasından kes demeniz de hata. Be münasebet. Gidin yeğeninize yeni pasta alın buna ellerseniz butik pasta aldırırım size diyecektiniz. Kavga çıkarırdım ben bari arkadan kes demek yerine
Beni saf bulmuş istediğini yapıyor işte ,10 güne kızımın doğum günü var onun için de beni delirtecekleri kesin!onu yapıp bitirdikten sonra söyleyeceğim “şunu da kesmeyin,kızım kesecek”diye

Israr da etse izin vermemeliydin. Zaten kavga çıkarıyorlar bir şekilde en azından senin istemediğin bir şey için çıkardı.
Yine kocan yok piyasada. Ailene de çok kızıyorum sana da. Umarım bir ömrün şöyle geçmez ne diyeyim.

Hep o bana zehir etmiş şu pasta kestiğimiz anları

Ben olsam o pastayı çöpe basar yine de o yeğene yedirmezdim.
Siz fazla yumuşak davranıyorsunuz.
Ama söyleyeceklerimi söyledim ben ona.o pastayı atamazdım kaç gündür onunla uğraşıyordum kaynana kessin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…