- 10 Haziran 2023
- 777
- 2.063
- 33
Çok üzüldüm,ailelerin destek olmaması çok kötü kızlarına, benzer bir durumu yaşayarak büyüdük bizde. Annem bir dönem biz kendimizi idare edecek yaşa gelene kadar babamı çekti.Sonrasında kıt kanaat geçinerekte olsa baktı büyüttü.Kendisi Azerbeycanlı. Ailesi de orda.
Şu an Rusyada yaşıyor kocası ve kocasının ailesiyle.
Kendi ailesi de sahip çıkmıyormuş. Mecbur yani
Elinize sağlık pasta çok güzel olmuş kesmesi yanlış kaynananız hep böyle midir eşiniz bu durumlara sesini çıkarmıyor mu yani bence kaynananizla yüz göz olmayın bence eşiniz konuşsun terbiyesiz birkaynananiz var Allah yardımcınız olsunHer kese Selam!yine ben geldim siz olsanız ne yapardınız diye bilmek istiyorum.Şöyle ki dün oğlumun doğum günüydü 10 gün sonra da kızımın doğum günü olacak.her doğum günlerinde olduğu gibi dün de şu kaynana cadısı beni delirtmeyi başardı.dün bunun ablasının oğlu gelecekti ve biz de ben çocuklar ve eşim gezmelere gidecektik .şu kadın dedi ben o pastadan yani oğlum için pişirdiğim pastadan kesip yeğenine vereeçcek .dedim yapmayın o oğlana söyleyin gitmesin beklesin biz keseceğiz ona da vereceğiz.bu ısrarla hayır arkasından keseceğim kimse görmeyecek dedi.neyse dedim öyle kesin gözükmesin,içimde bir umut belki kesmeyecek dedim.gidip gezip geldik tekneyle gittik çok güzeldi eve gelip her şey bana zehir oldu zaten.ve soyıdıcuyu açıp gördüm kesmiş şöyle berbat formada.dedim “sonunda kestiz öyle mi?27 yıllık ömrümde ilk kez görüyorum ki doğum günü pastasını başkası kesiyor,demek bu yüzden sokaklara düşmüştüm kaç gündür (pasta pişirmem için)dedi “hele o oğlan gibi bilimli çocuk olsun oğlun “dedim ki “merak etmeyin,annesi,dayısı gibi bilimli olur”neyse kesilmiş pastanı oğlumla kestik ve kesem zaman da bir kavga çıktı.dedim bu doğum günü de berbat geçmeliydi.dün de kavga arıyor şu bulaşığı kim koymuş şuraya bunu sadece salaklar koyur böyle,gidip dedim ne salak salak diyorsunuz orda?!ben koymuşum ne olmuş?!onu böyle niye koymuyor öyle koyuyorsun diyor neyse zehir olmuş dünden bu ev bana cehennem ve o meşhur pastam şudur:
Nilu eline saglik. Bunlarla gecirdigin son dogumgunu olsun insallah. Kurtul don Bakuye
Bir duruş derken?nasıl ilimli olmak ?Ya bu deveyi gudeceksin ya bu diyardan gideceksin. Sanki kayinvalideni ilk defa taniyormus gibi triplere girmene hic gerek yok. Madem ki bu diyardan gitmiyorsun o zaman biraz daha ilimli olacaksin. Ota cicege agzina geleni saymazsan, bir durusun olursa saygi da gorursun. Surekli birilerini sikayet edip duruyorsun, hakli yonlerin var, tamamen haksizsin diyemem sana ama ara sira donup kendine de bak. Belki sorun sendedir ne dersin?
Amin İnşaAllahNilu eline saglik. Bunlarla gecirdigin son dogumgunu olsun insallah. Kurtul don Bakuye
Annemler destek okurlarsa şimdi giderimAllahın cezaları b.k yesinler aşırı sinirlendim. Görgüsüzler ya.
Şunlardan bir kurtulamadın nilu. Keşke biraz dik dursan, çare arasan, harekete geçsen de kendini ve çocukları kurtarabilsen
Evet gizli kullanıyorum eş dahil kimse bilmiyorPeki telefon mevzusu noldu.yine gizli mi kullanıyorsun?
Olmaz onlar destek. Senjn halin nece olar men bilmiremAnnemler destek okurlarsa şimdi giderim
Annemler öyle zannediyor işte aile olacağız ne zamansaPastadan ziyade en büyük sorun olan eş, kayınvalide, kayınpeder konularını az çok yazılanlardan okudum,çekilir mi bu çile ? Çok üzüldüm,durumunuzu bilmiyorum ama zorunda mısınız bu insanlarla aile olmaya devam etmeye?
Burda bir Azeri var kızı boşanmış eşi uyuşturucu kullananmış.diyor çok zor boşanmaOlmaz onlar destek. Senjn halin nece olar men bilmirem
Sen o yilanlarla hic bisey olabilemezsinAnnemler öyle zannediyor işte aile olacağız ne zamansa
Kizina pasta yaptigin zaman ek olarak baska kucuk bir pasta daha yap, keseceklerse onu keserler. Boylece sorun yasamazsin. Huylarini biliyorsun ona gore onlemlerini al boylece sorun yasamazsin.
Ne yapayım bacım Namaz kılıyorum şuan.dualar ediyorum hiç bir çare kılmıyor AllahSen o yilanlarla hic bisey olabilemezsin
Kestikten sonra ne yapa bilirdimki ?!ama laf var kılıçtan bile keserli.ama omda o kafa yol anlayacak,diyor ki hele yeğenim gibi bildiği okuduğu olsunKocakarı olmuş artık, her yerinin kılları ağarmış, el kadar çocuğun pastasına mı göz dikmiş? Doğum günü pastasına el vurulmaz. Kimin doğum günüyse o mumu üfler ve ilk bıçağı adettendir o vurur, ilk dilim ona verilir. Ya da o üfledikten sonra büyüğü keser. Ben hiçbir şekilde izin vermezdim. Öyle de böyle de huzur yok kavga var, ben olsam önüne fırlatırdım al tıkın diye yalan yok.
Aynı evde yaşadığım için bunlar baş veriyorNilü çok güzel yaomışsın.ellerine sağlık.sıkma canını onlar için.değişmez zaten kv ve kp sen hayatına bak.
Rus bu kadar görgüsüz aç kabiliyetsiz olamaz yasenin kaynanan eşin Rus mu
Söyledim zaten kaç gündür kesmeniz için koşuşturuyordum da?!bana diyor bir şey yapmışsın hep diyorsun beni sinirlendirmeyin zehir etmeyin.dedim evet çocuğum için yaptım pişman da değilim!(keşke o zaman yeğen mevzusuna da dokunsaydım)ya ne kadar uğraşıp güzel yapmışsınız cidden ben bile sinirlendim okuyunca bu nasıl terbiyesizlik ya sizi sevmiyor torununun doğum günüyle derdi ne hayatında pasta mı yememiş vericeği kişi ya o kadar uğraşıp yaptığınız doğum günü pastasını kutlamadan önce kesmeyi teklif etmesi dahi inanılmaz bi yüzsüzlük ve terbiyesizlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?