Yine zehir ettiler

Kendisi Azerbeycanlı. Ailesi de orda.

Şu an Rusyada yaşıyor kocası ve kocasının ailesiyle.

Kendi ailesi de sahip çıkmıyormuş. Mecbur yani
Çok üzüldüm,ailelerin destek olmaması çok kötü kızlarına, benzer bir durumu yaşayarak büyüdük bizde. Annem bir dönem biz kendimizi idare edecek yaşa gelene kadar babamı çekti.Sonrasında kıt kanaat geçinerekte olsa baktı büyüttü.
Konu sahibinin eğitim dil gibi yeterliliklerini bilmediğim için bir şey diyemiyorum ama yapılacak iki şey var ya kendine az çok birşeyler katmaya çalışacak (çalışma evden çıkma kısıtlamaları yoktur umarım) ya da görmezden gelerek yaşamaya çalışacak.

Elinize sağlık pasta çok güzel olmuş kesmesi yanlış kaynananız hep böyle midir eşiniz bu durumlara sesini çıkarmıyor mu yani bence kaynananizla yüz göz olmayın bence eşiniz konuşsun terbiyesiz birkaynananiz var Allah yardımcınız olsun

Allahın cezaları b.k yesinler aşırı sinirlendim. Görgüsüzler ya.
Şunlardan bir kurtulamadın nilu. Keşke biraz dik dursan, çare arasan, harekete geçsen de kendini ve çocukları kurtarabilsen

Bir duruş derken?nasıl ilimli olmak ?

Allahın cezaları b.k yesinler aşırı sinirlendim. Görgüsüzler ya.
Şunlardan bir kurtulamadın nilu. Keşke biraz dik dursan, çare arasan, harekete geçsen de kendini ve çocukları kurtarabilsen
Annemler destek okurlarsa şimdi giderim

Annemler öyle zannediyor işte aile olacağız ne zamansa

Hele bir kesmeye kalkışsın
Kizina pasta yaptigin zaman ek olarak baska kucuk bir pasta daha yap, keseceklerse onu keserler. Boylece sorun yasamazsin. Huylarini biliyorsun ona gore onlemlerini al boylece sorun yasamazsin.

Kocakarı olmuş artık, her yerinin kılları ağarmış, el kadar çocuğun pastasına mı göz dikmiş? Doğum günü pastasına el vurulmaz. Kimin doğum günüyse o mumu üfler ve ilk bıçağı adettendir o vurur, ilk dilim ona verilir. Ya da o üfledikten sonra büyüğü keser. Ben hiçbir şekilde izin vermezdim. Öyle de böyle de huzur yok kavga var, ben olsam önüne fırlatırdım al hepsini tıkın madem diye yalan yok.

Kestikten sonra ne yapa bilirdimki ?!ama laf var kılıçtan bile keserli.ama omda o kafa yol anlayacak,diyor ki hele yeğenim gibi bildiği okuduğu olsun

Söyledim zaten kaç gündür kesmeniz için koşuşturuyordum da?!bana diyor bir şey yapmışsın hep diyorsun beni sinirlendirmeyin zehir etmeyin.dedim evet çocuğum için yaptım pişman da değilim!(keşke o zaman yeğen mevzusuna da dokunsaydım)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…