- 19 Mayıs 2020
- 47.317
- 212.575
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hele bir kessin bunda yumuşak davrandım onda öyle davranmayacağım şu an konuşmuyorum onlaİyi de kızınızın doğum günü pastasını da başka bir yeğenine keser o zaman. Bu böyle mi gidecek?
Evet şiddeti var delirince saldırıyorNiluizin verme bari kavga et. Eşinin şiddeti var mıydı sana?
açgöz zaten,çocuklara para verince dilenci gibi alıyor paraları çocuklardanB.k yesinler sanki hiç pasta görmemişler.
Şimdi ben ne yapayım söyleyin.çünkü açlar görmemiş diyorlar bizim oralarda böylelerine .o hep böyle saygısız hareketler yapar Allah’ın cezası,söyleyeceklerimi söylediğimi sanıyorumİzin vermeseydiniz hiç keşke. Valla ben saçını başını yolardım. Pasta yemeyi çok istiyorlarsa gidip alsınlar kendilerine yani. Ne kafasız insanlar var ya deliriyorum böyle insanlara.
Olmaz mı var tabii , kayinbabasi 'neden karimin doğum gününü kutlamadiniz' diye oğullarını gelinlerin üstlerine salan, telefonlarını klozete atan bir canavarNiluizin verme bari kavga et. Eşinin şiddeti var mıydı sana?
Söyledim zaten.kendimde de suç görüyorum niye söyledim ki “kesin gözükmesin ama”ama o ne anlar hatıradan,yadigar bir şeylerden .o ne diyor biliyor musunuz?!foto falan boş şey.ama düşünmüyor ki foto video hepsi bir anı.doğum günlerine alınan özel şeyleri o boş sanıyor.ama insan o hediyeleri saklıyor ve onlara bakınca hep hatıralar canlanıyor.yani demem o ki boş biriGeçende aklımdan geçtin iyi heralde konu açmıyor diye. Kesin bir dille kesmeyin deseydin keşke. Olan olmuş boşver
Her kese Selam!yine ben geldim siz olsanız ne yapardınız diye bilmek istiyorum.Şöyle ki dün oğlumun doğum günüydü 10 gün sonra da kızımın doğum günü olacak.her doğum günlerinde olduğu gibi dün de şu kaynana cadısı beni delirtmeyi başardı.dün bunun ablasının oğlu gelecekti ve biz de ben çocuklar ve eşim gezmelere gidecektik .şu kadın dedi ben o pastadan yani oğlum için pişirdiğim pastadan kesip yeğenine vereeçcek .dedim yapmayın o oğlana söyleyin gitmesin beklesin biz keseceğiz ona da vereceğiz.bu ısrarla hayır arkasından keseceğim kimse görmeyecek dedi.neyse dedim öyle kesin gözükmesin,içimde bir umut belki kesmeyecek dedim.gidip gezip geldik tekneyle gittik çok güzeldi eve gelip her şey bana zehir oldu zaten.ve soyıdıcuyu açıp gördüm kesmiş şöyle berbat formada.dedim “sonunda kestiz öyle mi?27 yıllık ömrümde ilk kez görüyorum ki doğum günü pastasını başkası kesiyor,demek bu yüzden sokaklara düşmüştüm kaç gündür (pasta pişirmem için)dedi “hele o oğlan gibi bilimli çocuk olsun oğlun “dedim ki “merak etmeyin,annesi,dayısı gibi bilimli olur”neyse kesilmiş pastanı oğlumla kestik ve kesem zaman da bir kavga çıktı.dedim bu doğum günü de berbat geçmeliydi.dün de kavga arıyor şu bulaşığı kim koymuş şuraya bunu sadece salaklar koyur böyle,gidip dedim ne salak salak diyorsunuz orda?!ben koymuşum ne olmuş?!onu böyle niye koymuyor öyle koyuyorsun diyor neyse zehir olmuş dünden bu ev bana cehennem ve o meşhur pastam şudur:
Söyledim zaten.kendimde de suç görüyorum niye söyledim ki “kesin gözükmesin ama”ama o ne anlar hatıradan,yadigar bir şeylerden .o ne diyor biliyor musunuz?!foto falan boş şey.ama düşünmüyor ki foto video hepsi bir anı.doğum günlerine alınan özel şeyleri o boş sanıyor.ama insan o hediyeleri saklıyor ve onlara bakınca hep hatıralar canlanıyor.yani demem o ki boş biri
Beni saf bulmuş istediğini yapıyor işte ,10 güne kızımın doğum günü var onun için de beni delirtecekleri kesin!onu yapıp bitirdikten sonra söyleyeceğim “şunu da kesmeyin,kızım kesecek”diye
Kendisi Azerbeycanlı. Ailesi de orda.Pastadan ziyade en büyük sorun olan eş, kayınvalide, kayınpeder konularını az çok yazılanlardan okudum,çekilir mi bu çile ? Çok üzüldüm,durumunuzu bilmiyorum ama zorunda mısınız bu insanlarla aile olmaya devam etmeye?
Boşanamıyorsun da. Boşver pasta değil mi bi daha yaparsın. Kızınınkini erken yapma da zıkkım yiyesiceler çöreklenmesinlerEvet şiddeti var delirince saldırıyor
Nilü çok güzel yaomışsın.ellerine sağlık.sıkma canını onlar için.değişmez zaten kv ve kp sen hayatına bak.
senin kaynanan eşin Rus mu
ya ne kadar uğraşıp güzel yapmışsınız cidden ben bile sinirlendim okuyunca bu nasıl terbiyesizlik ya sizi sevmiyor torununun doğum günüyle derdi ne hayatında pasta mı yememiş vericeği kişi ya o kadar uğraşıp yaptığınız doğum günü pastasını kutlamadan önce kesmeyi teklif etmesi dahi inanılmaz bi yüzsüzlük ve terbiyesizlik
yani kocası Rus muKendisi Azerbeycanlı. Ailesi de orda.
Şu an Rusyada yaşıyor kocası ve kocasının ailesiyle.
Kendi ailesi de sahip çıkmıyormuş. Mecbur yani