Yine zehir ettiler

İzin vermeseydiniz hiç keşke. Valla ben saçını başını yolardım. Pasta yemeyi çok istiyorlarsa gidip alsınlar kendilerine yani. Ne kafasız insanlar var ya deliriyorum böyle insanlara.

İzin vermeseydiniz hiç keşke. Valla ben saçını başını yolardım. Pasta yemeyi çok istiyorlarsa gidip alsınlar kendilerine yani. Ne kafasız insanlar var ya deliriyorum böyle insanlara.
Şimdi ben ne yapayım söyleyin.çünkü açlar görmemiş diyorlar bizim oralarda böylelerine .o hep böyle saygısız hareketler yapar Allah’ın cezası,söyleyeceklerimi söylediğimi sanıyorum

Geçende aklımdan geçtin iyi heralde konu açmıyor diye. Kesin bir dille kesmeyin deseydin keşke. Olan olmuş boşver
Söyledim zaten.kendimde de suç görüyorum niye söyledim ki “kesin gözükmesin ama”ama o ne anlar hatıradan,yadigar bir şeylerden .o ne diyor biliyor musunuz?!foto falan boş şey.ama düşünmüyor ki foto video hepsi bir anı.doğum günlerine alınan özel şeyleri o boş sanıyor.ama insan o hediyeleri saklıyor ve onlara bakınca hep hatıralar canlanıyor.yani demem o ki boş biri

Her kese Selam!yine ben geldim siz olsanız ne yapardınız diye bilmek istiyorum.Şöyle ki dün oğlumun doğum günüydü 10 gün sonra da kızımın doğum günü olacak.her doğum günlerinde olduğu gibi dün de şu kaynana cadısı beni delirtmeyi başardı.dün bunun ablasının oğlu gelecekti ve biz de ben çocuklar ve eşim gezmelere gidecektik .şu kadın dedi ben o pastadan yani oğlum için pişirdiğim pastadan kesip yeğenine vereeçcek .dedim yapmayın o oğlana söyleyin gitmesin beklesin biz keseceğiz ona da vereceğiz.bu ısrarla hayır arkasından keseceğim kimse görmeyecek dedi.neyse dedim öyle kesin gözükmesin,içimde bir umut belki kesmeyecek dedim.gidip gezip geldik tekneyle gittik çok güzeldi eve gelip her şey bana zehir oldu zaten.ve soyıdıcuyu açıp gördüm kesmiş şöyle berbat formada.dedim “sonunda kestiz öyle mi?27 yıllık ömrümde ilk kez görüyorum ki doğum günü pastasını başkası kesiyor,demek bu yüzden sokaklara düşmüştüm kaç gündür (pasta pişirmem için)dedi “hele o oğlan gibi bilimli çocuk olsun oğlun “dedim ki “merak etmeyin,annesi,dayısı gibi bilimli olur”neyse kesilmiş pastanı oğlumla kestik ve kesem zaman da bir kavga çıktı.dedim bu doğum günü de berbat geçmeliydi.dün de kavga arıyor şu bulaşığı kim koymuş şuraya bunu sadece salaklar koyur böyle,gidip dedim ne salak salak diyorsunuz orda?!ben koymuşum ne olmuş?!onu böyle niye koymuyor öyle koyuyorsun diyor neyse zehir olmuş dünden bu ev bana cehennem ve o meşhur pastam şudur:

Ya bu deveyi gudeceksin ya bu diyardan gideceksin. Sanki kayinvalideni ilk defa taniyormus gibi triplere girmene hic gerek yok. Madem ki bu diyardan gitmiyorsun o zaman biraz daha ilimli olacaksin. Ota cicege agzina geleni saymazsan, bir durusun olursa saygi da gorursun. Surekli birilerini sikayet edip duruyorsun, hakli yonlerin var, tamamen haksizsin diyemem sana ama ara sira donup kendine de bak. Belki sorun sendedir ne dersin?

Söyledim zaten.kendimde de suç görüyorum niye söyledim ki “kesin gözükmesin ama”ama o ne anlar hatıradan,yadigar bir şeylerden .o ne diyor biliyor musunuz?!foto falan boş şey.ama düşünmüyor ki foto video hepsi bir anı.doğum günlerine alınan özel şeyleri o boş sanıyor.ama insan o hediyeleri saklıyor ve onlara bakınca hep hatıralar canlanıyor.yani demem o ki boş biri

Cocuklarin o anilardan once sinirini cocuklardan cikarmayan bir anneye ihtiyaci var. O cocuklarin yarin hatirlayacagi anilar pasta, dogum gunu olmayacak. Annelerinin sinirlendikce sinirini, hincini cocuklardan cikardigin anilari hatirlayacaklar. Sen pastadan once kendine bir ceki duzen ver artik.

Pastadan ziyade en büyük sorun olan eş, kayınvalide, kayınpeder konularını az çok yazılanlardan okudum,çekilir mi bu çile ? Çok üzüldüm,durumunuzu bilmiyorum ama zorunda mısınız bu insanlarla aile olmaya devam etmeye?

Beni saf bulmuş istediğini yapıyor işte ,10 güne kızımın doğum günü var onun için de beni delirtecekleri kesin!onu yapıp bitirdikten sonra söyleyeceğim “şunu da kesmeyin,kızım kesecek”diye

Kizina pasta yaptigin zaman ek olarak baska kucuk bir pasta daha yap, keseceklerse onu keserler. Boylece sorun yasamazsin. Huylarini biliyorsun ona gore onlemlerini al boylece sorun yasamazsin.

Pastadan ziyade en büyük sorun olan eş, kayınvalide, kayınpeder konularını az çok yazılanlardan okudum,çekilir mi bu çile ? Çok üzüldüm,durumunuzu bilmiyorum ama zorunda mısınız bu insanlarla aile olmaya devam etmeye?
Kendisi Azerbeycanlı. Ailesi de orda.

Şu an Rusyada yaşıyor kocası ve kocasının ailesiyle.

Kendi ailesi de sahip çıkmıyormuş. Mecbur yani

ya ne kadar uğraşıp güzel yapmışsınız cidden ben bile sinirlendim okuyunca bu nasıl terbiyesizlik ya sizi sevmiyor torununun doğum günüyle derdi ne hayatında pasta mı yememiş vericeği kişi ya o kadar uğraşıp yaptığınız doğum günü pastasını kutlamadan önce kesmeyi teklif etmesi dahi inanılmaz bi yüzsüzlük ve terbiyesizlik

Back
X