Yıpranıyorum. Yoruldum

gulmetre

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2009
264
2
96
35
Eskişehir
Mrb arkadaşlar.. daha önce erkek arkadaşımla ilgili konular açmıstım belki okuyanlar anımsayabilir.. Dert yine aynı... 3 yıl oldu birlikte olduğumz.. İyiki kötü çok sorunlarımız oldu.. çok seye göğüs gerdik benim aileme karsı dimdik durduk. Ama artık ciddi anlamda sallantıdayız.. Koptuk kopucaz ne benim sabredeck halim zamanım nede onun tahammül gücü kaldı.. Olanlara karşı elim kolum bağlı kalıyor nasıl davranacağımı bilmiyorum.. Bazen kendime şaşıyorum ben ki kadınların erkeklere kölelik yapmalarına şiddetle karşı duran direnen İnsan ben.. Artık gücüm yetmiyor ve ben köle olma yolunda şiddetle hızlı adımlar atıyorum. Erkek arkadaşımla tanıstığımda çok naif çok düşünceli çok kibar romantik bi insandı Tek sorunumz çok çabuk sinirlenen yapıya sahip olması.. şimdi geriye kalan 1 2 özelliğidir..
Erkek arkadaşım kozmatik ürün satan bi mağazada çalısıyıor ki anlarsınız haliyle çalısanların % 95 bayan işiyle ilgli sorunlarımız oldu ama arkadaşlarını tanıyınca problem etmedim.. Derken istanbuldan çalıştığı firma müdürleri gelene kadar !! Başlardan herşey normaldi ki ben onu gece 1 de arayıp açtığında arkadan gelen müzik seslerinın duyduğum ve bana toplantıdayz demesine kadrdı.. Anlarsınız ki bende o andan sonra film koptu sürekli msjlar falan cvp vermeme.. o gece saat 4 de geldi.. ertesi sabah kavgalar başladı ben kendimi savunuyorum o ise kendisini.. o müzk seslerinn Erkek olan müdrünün doğum gününu kutlamak için gittileri ve sonra otele gidp toplantı yaptıklarını ve kardeşinnde yanında olduğu savunmaları geldi durdu.. ozamanlarda ciddi sorunlar yaşadık bitirelim dedik olmadı 2 hafta sürekli kavga ettik.. falan derken aramız düzeldi toparlandık arkasından 1 ay sonra müdürnün tekrardan geleceğini duyasıya kadar! (Müdürü bayan) olcakları bildğim için müdürü gittikten sonra görüşmemyi teklif ettim kabul etmedi ama bilodum yine ben üzülcektim ki yine öle oldu belli sorunlar falan oldu.. Neyse kızlar fazla uzatmayım bu olaylardan sonra bende ciddi anlamda güvensizlik olustu ne söylese inanasm gelmio.. Seviyorm biliyrum seviyorda beni.. ama inanmıyorm ve her defasında annesini aramıza sokuyor sürekli beni ona şikayet şeklnde söylüyor. son 15 gündür erkek kardeşiğle çok takılır oldu.. erkek kardeşi bekar ve evi ayrı bi insan ona (güvenm vardır..) dün gece beraber sinemaya gittiler ama bana giriş saatlerini bildirmedi bende msjlar atıorum öyle öğreniyorum.. falan bugun biz şiddetli bir kavga ettik ve ben mağazann önunde astım atağım yüzünden bağıldım.. şuan aramız soğuk her sucu benden biliyor. Benim istediğim eskisi gibi gözumn içine baksın önceden hersözum dinlenirdi şimdi ise kendi kendine bişeyler yapıyor.. Öyle birsey yapmalıyım ki benim acılarımı tatsın benim varlığımn nekadr değerli olduğunu anlasın.. sizce ne yapmalym kızlar imaj değiştirsem. ve ben çok yufka yurekli biriyim.. ve artık soğumaya ve kopmaya başladım katı olamk istiyorum.. Canı yansın anlasın beni istiyorm...

Okuyan yorum yapan yapmayan tüm arkadaslara TEŞEKKÜRLER::

Son düzenleme:

kendi halinde bırak,sallama,takma..sewiosa gösteriri kendini bebeimmm relax

Seni üzen bir insan ve sana yalan söyleyen biri üstelik
çocuk gibi annesine şikayet eden ve senin sözünden izinden çıkmış bir insan
bence bu insan için kılını bile kıpırdatma...
bir insan birden bire değişim gösteriyorsa ve bu ilişkiyi rahatsız edecek
boyuta geldiyse mutlaka başka başka birşeyler oluyordur her iki hayatta
Ben erkek arkadaşının başka yolda ilerlediği kanısındayım
imajınla falanla fılanla uğraşma,yufka yüreğini katılaştırmayada çalısma
Özünü değiştirme...Onu ona bırak bir süre ilgilenme
Bak bakalım O bu ilişki için neler yapacak,hep senin mücadelenle olmaz!
Kopması gereken şeyide habire düğüm atarak sağlamlaştırmaya ve zaman kazanmaya çalışma
Bırak inceldiği yerden kopsun!
Bu fikir başta ürkütücü acı verici gelsede hepimize
Sonunda en doğruyu yaptıgımızı anlamamız çokta zaman almıyor

kendi halinde bırak,sallama,takma..sewiosa gösteriri kendini bebeimmm relax

Çok sinir oluyorum ama diyorum bu sefer sesimi çıkartmıcam kavga etmicem diyorum ama olmuyor yine üzülen ben oluyorum ve hersey üstüme kalıyor ben direkt hatalı durumuna düşüyorumm

Başka bi şeyler olduğu düşüncesindeğim bende! fark etmeye başladım.. KEndi haline bıraktığm zamalarda ise ipin ucu hepten kaçıyor.. Ve bu erkeklerden daha çok bayanlarla anlaşan biri.. ve bu artık beni gerçkten rahtsız ediyor..

Çokmu acımasız bir yorum olacak bilmiyorum ama
Bu İnsanı terk etmelisin bence
zaman kaybından başka hiçbirşey değil
Hem kendını yıpratıyorsun hem üzülüyorsun
Bence görünen sonu sen yaşat ona

Belki haklısınız ve bu durumda şuan en mantıklısı bu ! ama işte "ama" dendiği anda diğer cümlenin bir hükmü kalmıyor.. Önce şu durumu kabullenmem gerek.. :44:

Kızlar ne yaparsanız yapın erkeklere yüz vermeyin alttan almayın.Hemen ''Ben neymişim be abi'' moduna giriyorlar.Bende ilk zamanlar eşimle kavgalarımızda hep alttan alıyordum.Baktım adam ben alttan aldıkca kendimi resmen bir köle gibi hissediyorum adamda şımardıkça şımarıyor.Bende kavga ettiğimizde yüz vermemeye alttan almamaya başladım.
O zaman baktı Menekse ciddi hemen kendisi sırmaşıyor,gözümün içine bakıyor o zaman,beni şımartıyor.
Çünkü erkekler peşlerinden koşan kadnlara değil peşinden koştukları kadınlardan etkilenirler.
Yani parolamız GKK nedir Gönül Kaçanı Kovalar

neden bukadar tolerans gösterdiğinizi gerçekten anlayamıyorum ya işte böyle yaptığınız için erkekler hep sevgililerini cepte görüyor amaaaannnn ben neyaparsam yapıyım nasıl olsa o beni bırakmaz diyorlar gitmeyecek efendim müdürünün doğum gününe falan
bence kendinizi üzmeye düşünmeye kesinlikle değmez bırakın ne hali varsa görsün
gerçek dünyaya uyandığında yana yana size koşacak ozaman karar sizin tabii
canını sıkma bence

işi dolayısıyla bu tür sorunlar hep olacaktır..sadece bencil ol kendin için üzül kendin için mutlu ol değmeyenler malesef çok var hayatta bunu bile bile atacaksın adımlarını..katlanamıyosan bitireceksin yada seviyorsan ayrılamam diosanda bunlarla yaşamaya alışsacaksın..zor bir karar ama vereceğin karardan mutlu olman dileğimle..

Arkadaşım yıpranmaya üzülmeye degermi hiç?Yapıcagın şey sende onu önemsemiyomuş gibi yapmak menekşe ninde dediği gibi erkekler koşanı değil kaçanı sever.Sende kendine bi arkadaş edin Yada öyle bi arkadaş varmış gibi yap.Onunla doğum günü partilerine katıl sinemaya git.Mesajlaş:))).yani varmış gibi .

Haklısınız kızlar umursamaz olmalıyım.. Önce dış görünüşümüde değiştirmeliyim demi ? bu aralar saldım kendimi.. Hep güçlü olduğumu hissettrmem lazım... Gerçkten çok pasif kaldım

baslıkta ne yazmışsın?yıpranıyorum yoruldum.
kendini neden yıpratıyorsun ki gün gelir ilişkiniz biter ve sen kendini üzdüğünle kalırsın bence önce kendine deger ver kendini bir şımart onuda bırak kendi haline kopmak üzereyim demişsin demekki bitmiş birseyler var sende ee ne bekliyorsun anlamıyorum diger kızlara katılıyorum sallama onu döner gelir ilgilenirse ne ala yoksa yol ver kendini üzme derim ok

Tatlım İlk Yapman gereken bir silkelen Kendine gel nerdeyim ben napıyorum de..Daha sonrasına gelince erkeklerin %85 civarı belkide fazlası aşırı sewgi ve ilgi karşısında şımarırlar..Gözünün icine bakmaya gör seni esiri kabul ederler..Ama biz bayanlar ne yapacağız belli etsek bile bir kısmını içten içe..ßırak msj ı ondan bekle.. O arasın.. He yolları iyice ayırmaya calısıyor sa anla ki o hic senin olmamıstır ama üzülme...En azından bir yola cıkıpta yolda kalmamış olcaksın elini sallasan ellisi tatlımmm Amannn de geçç... O yansın derdine:87::87::87::87:

İnanın yazdıklarınızı okurken bile daraldım. Bir kasmayın adamı rahat bırakın yahu! İş yerindeki müdüre takmalar, sinemaya giriş saatini bildirmedi diye bozulmalar falan.. Sizin bu adamdan başka ugrasacak bir işiniz gücünüz, arkadasınız, sosyal hayatınız yok mu kuzum? Kendinizi onun yerine koyun, sizin çalıştıgınız müdürünüz erkek olsa, sırf erkek diye ve bir çalışan olarak yazılı kural olmasa da müdürünüzün dogum günü partisine icabet etmek durumunda olsanız ve sevgiliniz bunun için arıza çıkarsa, aranızda çalışan-müdür ilişkisinden baska bir durum oldugundan şüphelense, haksız yere böyle bir suçlamayla karşılaşsanız ne hissedersiniz? Müdürünüzün tekrar gelmesi bile sizin sorununuz olsa? Kardeşinizle sinemaya gitmeniz bile olay olsa?.. Ne kadar sıkıcı, boğucu bir durum. Hele ki bir erkek için daha da zor. Telefonda devamlı bir açıklama, bir ikna etme durumu, iş yerinin önünde sorun çıkaran, bayılan bir kadın.. Dışarıdan ne kadar itici görünüyor, farkında mısınız? Toparlanın kendinize gelin, sevgilinize güvenin ama daha da önemlisi önce kendinize güvenin. Kendinizin değerini bilin ki başkaları da sizin değerinizi bilsin...

Anladığım kadarıyla siz sadece ders vermek istiyorsunuz ayrılmak değil. O zaman ilgilenmeyin kesinlikle, o arayıp sormadıkça mesaj atmadıkça siz de oralı olmayın ve siz de kendi çevrenizle, arkadaşlarınızla o sormadığı sürece bilgi vermeden zaman geçirin.

aynen....................

Evet hiç kimseye olduğunda fazla değer vermiceksin.Her şeyi boş ver zamanını yaşa bu günler bir daha gelmiyor,sonra arkana dönüp baktığında heba ettiğin günlere üzüleceksin.Su akar yolunu bulur:))

Aslında arkadaşın tam olarak vurgulamaya çalıştığı nokta bu değil.
Onların doğum günü partisine katılması normal ama onlarla birlikteyken mesajlara cevap vermemesi, tel.açmaması v.s kısacası, özellikle onlarla birlikteyken arkadaşı ihmal etmesi gerçekten rahatsız edici.
Siz eskiden olduğu gibi olsun istiyorsunuz herşey ama bir takım şeyler zaman aşımına uğruyor maalesef. Ama şöyle düşünün sizi sevmese sizle hala neden birlikte olsun ki?
Bence bir süre üstüne düşmeyn, sık aramayın sizde onsuz dışarıda eğlenin. Bunu kıssasa kıssas olarak değil kendiniz için yapın. Hem biraz kafanız dağılır hemdedaha rahar düşünürsn..
İmajını değiştirmek konusunda bence yap sana iyi geleceğini düşünüyorum.
Görünüşünden emin olduğun zaman kendine güvenin dahada artar, ruhen daha iyi hissetmeni sağlayabilir. Ama dediğim gibi bir süre kendini biraz geri çek, çok üstüne düşme.
Bu onada sanada iyi gelecektir diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…