Mrb arkadaşlar.. daha önce erkek arkadaşımla ilgili konular açmıstım belki okuyanlar anımsayabilir.. Dert yine aynı... 3 yıl oldu birlikte olduğumz.. İyiki kötü çok sorunlarımız oldu.. çok seye göğüs gerdik benim aileme karsı dimdik durduk. Ama artık ciddi anlamda sallantıdayız.. Koptuk kopucaz ne benim sabredeck halim zamanım nede onun tahammül gücü kaldı.. Olanlara karşı elim kolum bağlı kalıyor nasıl davranacağımı bilmiyorum.. Bazen kendime şaşıyorum ben ki kadınların erkeklere kölelik yapmalarına şiddetle karşı duran direnen İnsan ben.. Artık gücüm yetmiyor ve ben köle olma yolunda şiddetle hızlı adımlar atıyorum. Erkek arkadaşımla tanıstığımda çok naif çok düşünceli çok kibar romantik bi insandı Tek sorunumz çok çabuk sinirlenen yapıya sahip olması.. şimdi geriye kalan 1 2 özelliğidir..
Erkek arkadaşım kozmatik ürün satan bi mağazada çalısıyıor ki anlarsınız haliyle çalısanların % 95 bayan işiyle ilgli sorunlarımız oldu ama arkadaşlarını tanıyınca problem etmedim.. Derken istanbuldan çalıştığı firma müdürleri gelene kadar !! Başlardan herşey normaldi ki ben onu gece 1 de arayıp açtığında arkadan gelen müzik seslerinın duyduğum ve bana toplantıdayz demesine kadrdı.. Anlarsınız ki bende o andan sonra film koptu sürekli msjlar falan cvp vermeme.. o gece saat 4 de geldi.. ertesi sabah kavgalar başladı ben kendimi savunuyorum o ise kendisini.. o müzk seslerinn Erkek olan müdrünün doğum gününu kutlamak için gittileri ve sonra otele gidp toplantı yaptıklarını ve kardeşinnde yanında olduğu savunmaları geldi durdu.. ozamanlarda ciddi sorunlar yaşadık bitirelim dedik olmadı 2 hafta sürekli kavga ettik.. falan derken aramız düzeldi toparlandık arkasından 1 ay sonra müdürnün tekrardan geleceğini duyasıya kadar! (Müdürü bayan) olcakları bildğim için müdürü gittikten sonra görüşmeyi teklif ettim kabul etmedi ama bilodum yine ben üzülcektimki yine öle oldu belli sorunlar falan oldu.. Neyse kızlar fazla uzatmayım bu olaylardan sonra bende ciddi anlamda güvensizlik olustu ne söylese inanasm gelmio.. Seviyorm biliyrum seviyorda beni.. ama inanmıyorm ve her defasında annesini aramıza sokuyor sürekli beni ona şikayet şeklnde söylüyor. son 15 gündür erkek kardeşiğle çok takılır oldu.. erkek kardeşi bekar ve evi ayrı bi insan ona (güvenm vardır..) dün gece beraber sinemaya gittiler ama bana giriş saatlerini bildirmedi bende msjlar atıorum öyle öğreniyorum.. falan neyse bugun biz şiddetli bir kava ettik ve ben mağazann önunde astımtım atağım yüzünden bağıldım.. şuan aramız soğuk her sucu benden biliyor. Benim istediğim eskisi gibi gözumn içine baksın önceden hersözum dinlenirdi şimdi isekendi kendine bişeyler yapıyor.. Öyle birsey yapmalıyım ki benim acılarımı tatsın benim varlığımn nekadr değerli olduğunu anlasın.. sizce ne yapmalym kızlar imaj değiştirsem. ve ben çok yufka yurekli biriyim.. ve artık soğumaya ve kopmaya başladım katı olamk istiyorum.. Canı yansın anlasın beni istiyorm...
Okuyan yorum yapan yapmayan tüm arkadaslara TEŞEKKÜRLER::
kendi halinde bırak,sallama,takma..sewiosa gösteriri kendini bebeimmm relax
Başka bi şeyler olduğu düşüncesindeğim bende! fark etmeye başladım.. KEndi haline bıraktığm zamalarda ise ipin ucu hepten kaçıyor.. Ve bu erkeklerden daha çok bayanlarla anlaşan biri.. ve bu artık beni gerçkten rahtsız ediyor..Seni üzen bir insan ve sana yalan söyleyen biri üstelik
çocuk gibi annesine şikayet eden ve senin sözünden izinden çıkmış bir insan
bence bu insan için kılını bile kıpırdatma...
bir insan birden bire değişim gösteriyorsa ve bu ilişkiyi rahatsız edecek
boyuta geldiyse mutlaka başka başka birşeyler oluyordur her iki hayatta
Ben erkek arkadaşının başka yolda ilerlediği kanısındayım
imajınla falanla fılanla uğraşma,yufka yüreğini katılaştırmayada çalısma
Özünü değiştirme...Onu ona bırak bir süre ilgilenme
Bak bakalım O bu ilişki için neler yapacak,hep senin mücadelenle olmaz!
Kopması gereken şeyide habire düğüm atarak sağlamlaştırmaya ve zaman kazanmaya çalışma
Bırak inceldiği yerden kopsun!
Bu fikir başta ürkütücü acı verici gelsede hepimize
Sonunda en doğruyu yaptıgımızı anlamamız çokta zaman almıyor
Başka bi şeyler olduğu düşüncesindeğim bende! fark etmeye başladım.. KEndi haline bıraktığm zamalarda ise ipin ucu hepten kaçıyor.. Ve bu erkeklerden daha çok bayanlarla anlaşan biri.. ve bu artık beni gerçkten rahtsız ediyor..
Çokmu acımasız bir yorum olacak bilmiyorum ama
Bu İnsanı terk etmelisin bence
zaman kaybından başka hiçbirşey değil
Hem kendını yıpratıyorsun hem üzülüyorsun
Bence görünen sonu sen yaşat ona
Mrb arkadaşlar.. daha önce erkek arkadaşımla ilgili konular açmıstım belki okuyanlar anımsayabilir.. Dert yine aynı... 3 yıl oldu birlikte olduğumz.. İyiki kötü çok sorunlarımız oldu.. çok seye göğüs gerdik benim aileme karsı dimdik durduk. Ama artık ciddi anlamda sallantıdayız.. Koptuk kopucaz ne benim sabredeck halim zamanım nede onun tahammül gücü kaldı.. Olanlara karşı elim kolum bağlı kalıyor nasıl davranacağımı bilmiyorum.. Bazen kendime şaşıyorum ben ki kadınların erkeklere kölelik yapmalarına şiddetle karşı duran direnen İnsan ben.. Artık gücüm yetmiyor ve ben köle olma yolunda şiddetle hızlı adımlar atıyorum. Erkek arkadaşımla tanıstığımda çok naif çok düşünceli çok kibar romantik bi insandı Tek sorunumz çok çabuk sinirlenen yapıya sahip olması.. şimdi geriye kalan 1 2 özelliğidir..
Erkek arkadaşım kozmatik ürün satan bi mağazada çalısıyıor ki anlarsınız haliyle çalısanların % 95 bayan işiyle ilgli sorunlarımız oldu ama arkadaşlarını tanıyınca problem etmedim.. Derken istanbuldan çalıştığı firma müdürleri gelene kadar !! Başlardan herşey normaldi ki ben onu gece 1 de arayıp açtığında arkadan gelen müzik seslerinın duyduğum ve bana toplantıdayz demesine kadrdı.. Anlarsınız ki bende o andan sonra film koptu sürekli msjlar falan cvp vermeme.. o gece saat 4 de geldi.. ertesi sabah kavgalar başladı ben kendimi savunuyorum o ise kendisini.. o müzk seslerinn Erkek olan müdrünün doğum gününu kutlamak için gittileri ve sonra otele gidp toplantı yaptıklarını ve kardeşinnde yanında olduğu savunmaları geldi durdu.. ozamanlarda ciddi sorunlar yaşadık bitirelim dedik olmadı 2 hafta sürekli kavga ettik.. falan derken aramız düzeldi toparlandık arkasından 1 ay sonra müdürnün tekrardan geleceğini duyasıya kadar! (Müdürü bayan) olcakları bildğim için müdürü gittikten sonra görüşmemyi teklif ettim kabul etmedi ama bilodum yine ben üzülcektimki yine öle oldu belli sorunlar falan oldu.. Neyse kızlar fazla uzatmayım bu olaylardan sonra bende ciddi anlamda güvensizlik olustu ne söylese inanasm gelmio.. Seviyorm biliyrum seviyorda beni.. ama inanmıyorm ve her defasında annesini aramıza sokuyor sürekli beni ona şikayet şeklnde söylüyor. son 15 gündür erkek kardeşiğle çok takılır oldu.. erkek kardeşi bekar ve evi ayrı bi insan ona (güvenm vardır..) dün gece beraber sinemaya gittiler ama bana giriş saatlerini bildirmedi bende msjlar atıorum öyle öğreniyorum.. falan bugun biz şiddetli bir kavga ettik ve ben mağazann önunde astım atağım yüzünden bağıldım.. şuan aramız soğuk her sucu benden biliyor. Benim istediğim eskisi gibi gözumn içine baksın önceden hersözum dinlenirdi şimdi ise kendi kendine bişeyler yapıyor.. Öyle birsey yapmalıyım ki benim acılarımı tatsın benim varlığımn nekadr değerli olduğunu anlasın.. sizce ne yapmalym kızlar imaj değiştirsem. ve ben çok yufka yurekli biriyim.. ve artık soğumaya ve kopmaya başladım katı olamk istiyorum.. Canı yansın anlasın beni istiyorm...
Okuyan yorum yapan yapmayan tüm arkadaslara TEŞEKKÜRLER::
İnanın yazdıklarınızı okurken bile daraldım. Bir kasmayın adamı rahat bırakın yahu! İş yerindeki müdüre takmalar, sinemaya giriş saatini bildirmedi diye bozulmalar falan.. Sizin bu adamdan başka ugrasacak bir işiniz gücünüz, arkadasınız, sosyal hayatınız yok mu kuzum? Kendinizi onun yerine koyun, sizin çalıştıgınız müdürünüz erkek olsa, sırf erkek diye ve bir çalışan olarak yazılı kural olmasa da müdürünüzün dogum günü partisine icabet etmek durumunda olsanız ve sevgiliniz bunun için arıza çıkarsa, aranızda çalışan-müdür ilişkisinden baska bir durum oldugundan şüphelense, haksız yere böyle bir suçlamayla karşılaşsanız ne hissedersiniz? Müdürünüzün tekrar gelmesi bile sizin sorununuz olsa? Kardeşinizle sinemaya gitmeniz bile olay olsa?.. Ne kadar sıkıcı, boğucu bir durum. Hele ki bir erkek için daha da zor. Telefonda devamlı bir açıklama, bir ikna etme durumu, iş yerinin önünde sorun çıkaran, bayılan bir kadın.. Dışarıdan ne kadar itici görünüyor, farkında mısınız? Toparlanın kendinize gelin, sevgilinize güvenin ama daha da önemlisi önce kendinize güvenin. Kendinizin değerini bilin ki başkaları da sizin değerinizi bilsin...
İnanın yazdıklarınızı okurken bile daraldım. Bir kasmayın adamı rahat bırakın yahu! İş yerindeki müdüre takmalar, sinemaya giriş saatini bildirmedi diye bozulmalar falan.. Sizin bu adamdan başka ugrasacak bir işiniz gücünüz, arkadasınız, sosyal hayatınız yok mu kuzum? Kendinizi onun yerine koyun, sizin çalıştıgınız müdürünüz erkek olsa, sırf erkek diye ve bir çalışan olarak yazılı kural olmasa da müdürünüzün dogum günü partisine icabet etmek durumunda olsanız ve sevgiliniz bunun için arıza çıkarsa, aranızda çalışan-müdür ilişkisinden baska bir durum oldugundan şüphelense, haksız yere böyle bir suçlamayla karşılaşsanız ne hissedersiniz? Müdürünüzün tekrar gelmesi bile sizin sorununuz olsa? Kardeşinizle sinemaya gitmeniz bile olay olsa?.. Ne kadar sıkıcı, boğucu bir durum. Hele ki bir erkek için daha da zor. Telefonda devamlı bir açıklama, bir ikna etme durumu, iş yerinin önünde sorun çıkaran, bayılan bir kadın.. Dışarıdan ne kadar itici görünüyor, farkında mısınız? Toparlanın kendinize gelin, sevgilinize güvenin ama daha da önemlisi önce kendinize güvenin. Kendinizin değerini bilin ki başkaları da sizin değerinizi bilsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?