Acı yaristirimiyoruz değil mi? Madem öyle anlatayım ..
Ben bebeğimi dogurduktan sonra alıp eve gideceğimi düşünürken herkes o hastaneden çıkamayacağını biliyordu ,yüzüme acıyarak bakiyorlardi. O heyecanla anlayamıyordum . Sadece 3 gün kalabildi benimle .ben ne hayaller kurdum biliyor musun , yaşım 21 ,herşey toz pembe ..hastaneden çıktım gittim gece eşimle kıyafetlerini hazırladık şunu giyer bunu takar bilmem ne diye .eşim ağladı ,anlam veremedim ,sigara uzattı bana ,ona hic anlam veremedim .hamile kalmadan önce kullanıyordum fakat artık bebeğim vardı kullanmayacaktim. Neyse kutlamamiz son bir sigarayla olsun dedim .heyecandan uyuyamadık .yani ben öyle sanıyordum .eşim korkudan uyuyamıyorDu .yoğun bakımdaki bebeğimiz sabaha kadar zor dayanirmis, bunun haberini almış .kalktı hastaneye gitti .bebeğimızı yalnız bırakmak olmaz ,sen çok acı çekiyorsun ,yat dinlen sabaha güçlü uyanman gerek ,babası ona cok iyi bakacak diye çekti gitti .gözleri dolu doluydu ama heyecandandir dedim .o da küçücük daha 21 yasinda bir baba ..gitti gelmedi ..sabah geldi ,elindekine anlam veremedim .ondan önce tüm hazırlıklar yapılmış iki doktor odamın kapısının önünde bekliyor .hiç umrumda değil üstüme alınmıyorum çünkü birazdan bebeğim gelecek ..neyse bi baktım fermuarlı çanta gibi kefen gibi değişik birşey ..eşimin gömleği paramparça, gözlerinin beyazı kıpkırmızı ..o ne dedim biraz doğruldum ,bu arada bi on kişi beni zaptedemiyor, neremden yakalarlarsa iki iğne ,üçüncüye hazırlanıyorlar ,ameliyatliyim birde ..o an bağırdım ,beni onunla beraber gömmeyen kendi mezarını kazsin, bebeğimi bırakmam .bir getirdiler dünya güzeli ..hemen hazırladığım kıyafetleri giydirttim. Elbise gibi önü kapaklı birşey olduğundan zahmet olmadı bebişime. .sardım sarmaladim kollarimla ,iğneler etkisini gösterdi gözlerim kapanıyor ama daughter pes eder mi ,1 metre yakınıma kimseyi yanastirmadim. Gerisi çok uzun ..o günden sonra sigara kullanmaya devam ettim .aldılar tabi bebeğimi benden .biraz zor oldu ama becerdiler . Herkese herşeye küstüm ..çoğunun haberi yok ,hayata küstüm ,yalandan yaşıyordum. Sonra allah belamı verdi tabi ,sen kimsin dedi ,başka sevdiklerimi aldı ,en son da canımı babamı aldı ..
Öyle acı eşiği macı eşiği geçeceksin o işleri ..ben babamdan sonra aç geziyorum ama 18 kilo aldım .kullandığım ilaçlar serumlar bilmem neler derken iyice hayatım kaydı .. acı nedir ben çok iyi bilirim .öyle haybeden gazel okumuyorum . Ama bak yaşıyorum ,ölürüm diyordum ,ölmedim. Icimdekini kimse bilmez ,bilmek zorunda da değil .sen paylaş paylasmana birşey dediğim de yok .sadece aynı yerde debelenmene laf ediyorum .azıcık ileri goturemedin kendini ..Offf neyse boşver senin acı eşiğin var ben odunum takılma sen bana