Yeni neslin bizlerden atak olduğu aşikar
Ama kapı aralığından dikizleme gibi bir durum tamamen ebeveynlerinin kabahati
Durumu en azından annesi ile paylaşabilirsin
Bir de küçük hatırlatma ; yiyen değil yeğen olarak yazılır
Yeğeniniz 15 yaşında mı? Kurduğu cümleler çok ilginçmiş,yani anlattığı müstehcen şeylerden bahsetmiyorum kurduğu cümleler ve sizinle konuşma şekli bana 5 yaşındaki birini hatırlattı,yeni nesil daha rahat ama sizin yeğeninizin sorunu içinde bulunduğu jenerasyon değil bence,kendisinin sorunları mı var acaba sorması ayıptır?Bir de zaten size belirttiği 'kadınla erkeğin üst üste' olduğu malum filmlerden izleseydi sanırım cinsellik bilgisi 'fışkırarak org olabilir miyim yinge' den fazla olurdu.[/QUOTE
bir anlam veremedim doğrusu geçen günde web sitelerinin birinde tanga.... falan çamaşırlara bakıyordu acaba ciddi ciddi konuşsam mı? yoksa arkadaş çevresi bu konuda ona yardım eder mi? cinsellik konusunda geç bilgilendiğini düşünüyorum
Yeğeninin ağzına elinin tersiyle çaksaydın bir tane. YEĞENİNİNYiyenim sordu: " yenge dün erkekle kadının alt alta üst üste olduğu filim seyrettim, sonra kadın ( fışkırarak )orgz... oldu"
Ben de evlenmeden böyle fışkırarak orgz olabilir miyim..?
Cevap verdim: " gerçekte böyle bir şey yok onlar aldatmaca" zamanı gelince sende farkına varırsın"
Cevap verdi: " iyi o zaman akşamları kimseyi kapıdan dikizlemek yok bundan sonra"
yiyenim 15 yaşında bir kız çocuğu
yeni nesil mi? bir tuhaf yoksa ben mi???
Yegeninizin bazi laflari sanki 15 yasinda degil de ufak bir cocukmus gibi. Yani kendisinde mi sorun var yoksa karsisindakini mi salak yerine koyuyor anlayamadim. Laflari tuhaf geldi bana. Ote yandan cinselligi merak etmesi o yaslarda normal. "Zamani gelince ogrenirsin" gibi gecistirici ve daha da cok merak uyandiran cevaplar yerine yasina uygun cinsellik anlatilmasi daha dogru bence.
Kapi dikizlemesi de sinir bozucu. Biz de 15 yasinda olduk. Ana babamizin kapisindan dikizlemek aklimiza gelmedi. Ne terbiyesiz, saygisiz bir kizmis. O kiz bu merakla erkenden birseyleri tecrube etmeye kalkisir, ben size soyliyim.
Yiyenim sordu: " yenge dün erkekle kadının alt alta üst üste olduğu filim seyrettim, sonra kadın ( fışkırarak )orgz... oldu"
Ben de evlenmeden böyle fışkırarak orgz olabilir miyim..?
Cevap verdim: " gerçekte böyle bir şey yok onlar aldatmaca" zamanı gelince sende farkına varırsın"
Cevap verdi: " iyi o zaman akşamları kimseyi kapıdan dikizlemek yok bundan sonra"
yiyenim 15 yaşında bir kız çocuğu
yeni nesil mi? bir tuhaf yoksa ben mi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?