yiyenim ve yeni nesil!!!

Konulariniza baktim, bence sizin ailede cinsellikle ilgili dusuncelerde ve ifade etmede toptan sorun var, sizin ebru sallinin meme ucu merakinizdan, esinizin kultlu corap takintisina, yegeninizin anne ve baba dikizlemesinden hangisi en sacma karar veremedim...
Hayatta kafa yoracak binlerce daha muhim konu var, oneririm...

Ay med alemsin

evet arkadaşın konuları hayli enteresan...
keşke cevap yazmasaydım..

orgazm kelimesini duyana kadar 5-6 yaslarinda zannettim.nasil sorular bunlar.simdi ergenlik kesif falan demeyin.bizde kesfettik kendimizi ama boyle bi konuyu bu kadar rahat konusmadik.bu soruyu nasil bu kadar rahat sorabilir ergenlik cagindaki bi genc kiz.annesiyle konusun.biraz sert ciksin bence.bu yasta bu kadari fazla.

Nereden ogrenmis bunlari acaba, tuhaf.

Yiyen diye birsey yoktur, yeğen diye birsey vardir.

Bildiğin p.rno izlemiş arkadaş...
Hey Allah'ım ne cesaret ama... 15 yaşında ve yengesiyle böyle rahatça konuşabilen bir kız çocuğu...
Kapı dikizleme de cabası...
En azından annesi bu durumu bilmeli bence..

Bence bu yasta boyle seyleri merak etmesi kurcalamasi cok yanlis. sonra butun beynini oraya verir hatta ilerde cinsel hayatindan cok sey bekler.

15 yaş herşeyin farkında olduğu bir yaş artık...internet sayesinde.muzipliğine söylemiştir.p....mu izliyor yeğenin?..

Son düzenleme:
15 yasinda ve bilgisi yok oyle mi? Yani az da olsa yok.. Garipmis gercekten.. 6-7 yasindaki cocuk sorusu gibi; bebek nasıl olur? Misali.

Demekki aranizda boyle muhabbetler varki yegenin cok acik bisey sormus simdi neden garipsedin
Birde fiskirarak dedigine gore demekki baska bisiler izlemis bu dizi felan degilde bir kiz cocugununda evlenmeden bende yapabilirmiyim demesi ne ilginc
Hic hoslanmadigim hazetmedigim bisey insanlarin yatak odalarini boyle coluk cocukla paylasmasi veya arkadaslariyla en uzak durdugum insan tipi
Belliki sizinde yegeninizle aradinda bu konuda mesafe yok

merakından izlemiş olabilir yaşı geregi normaldir. hatta seni kendıne yakın görmüş sana sormustur ama hiç kimse bu kadar rahat bir üslupla soramaz gerçekten hayret ettim. çok ilginç:/
ayrıca kapı dikizleme olayı filan daha da ilginç. burada ailesinin de suçu var gibi. anne babası onun bu konuyu çok fazla merak etmesine sebep olmuş gibime geldi...

Konuya baktım, üyenin profile de baktım, zamanında başka nikle üyeymiş, bizim patron süresiz uzaklaştırmış, bir bildiği var demek ki, patronun yolundan şaşmak olmaz.

Kapatıyoruz, yokuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…