Konulariniza baktim, bence sizin ailede cinsellikle ilgili dusuncelerde ve ifade etmede toptan sorun var, sizin ebru sallinin meme ucu merakinizdan, esinizin kultlu corap takintisina, yegeninizin anne ve baba dikizlemesinden hangisi en sacma karar veremedim...
Hayatta kafa yoracak binlerce daha muhim konu var, oneririm...
Yeni nesil, ergenlik v.s tamam ama yeğeninizin yetiştirilmesinde bir sorun var kanımca. 14 yaşında bir yeğenim var, çocuk filmlerde öpüşme sahnelerinde kafasını çeviriyor bizden utandığından.
Biz de 15 yaşında olduk, ne kapı dikizlemek, ne açık film izlemek aklımızın ucundan geçmedi.
Merak ettiğimiz tek şey, öpüşmenin nasıl bir duygu olduğuydu..Heyecanlı heyecanlı dinlerdik ilk öpüşen arkadaşlarımızın tecrübelerini
orgazm kelimesini duyana kadar 5-6 yaslarinda zannettim.nasil sorular bunlar.simdi ergenlik kesif falan demeyin.bizde kesfettik kendimizi ama boyle bi konuyu bu kadar rahat konusmadik.bu soruyu nasil bu kadar rahat sorabilir ergenlik cagindaki bi genc kiz.annesiyle konusun.biraz sert ciksin bence.bu yasta bu kadari fazla.
benim merak ettiğim yeğeniniz tek başına mı film izliyordu yanında hiç bi büyüğü yok muydu?
bu tarz filmler çocukları izleyeceği saatte yayınlanmaz
sevişme sahneleri falan yayınlanır da bu kadar da açık yayınlanmaz
Bildiğin p.rno izlemiş arkadaş...
Hey Allah'ım ne cesaret ama... 15 yaşında ve yengesiyle böyle rahatça konuşabilen bir kız çocuğu...
Kapı dikizleme de cabası...
En azından annesi bu durumu bilmeli bence..
Demekki aranizda boyle muhabbetler varki yegenin cok acik bisey sormus simdi neden garipsedin
Birde fiskirarak dedigine gore demekki baska bisiler izlemis bu dizi felan degilde bir kiz cocugununda evlenmeden bende yapabilirmiyim demesi ne ilginc
Hic hoslanmadigim hazetmedigim bisey insanlarin yatak odalarini boyle coluk cocukla paylasmasi veya arkadaslariyla en uzak durdugum insan tipi
Belliki sizinde yegeninizle aradinda bu konuda mesafe yok
merakından izlemiş olabilir yaşı geregi normaldir. hatta seni kendıne yakın görmüş sana sormustur ama hiç kimse bu kadar rahat bir üslupla soramaz gerçekten hayret ettim. çok ilginç:/
ayrıca kapı dikizleme olayı filan daha da ilginç. burada ailesinin de suçu var gibi. anne babası onun bu konuyu çok fazla merak etmesine sebep olmuş gibime geldi...
Konuya baktım, üyenin profile de baktım, zamanında başka nikle üyeymiş, bizim patron süresiz uzaklaştırmış, bir bildiği var demek ki, patronun yolundan şaşmak olmaz.