Yldnmmz unuttu:((

esen81

iki aşkım Ahsen ve sen
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2008
5.172
6
156
İstanbul
5 senelik evliyim romantizmden nasibini almayan odun eşim yıldönümümüzü unuttu üstüne bi de fenerbahçe macını izlemeye gitti.

dılerım kı fenerbahçe alır macı kalbım fenerbahce ıle benımde bu akşam..
nıce seneler dılerım..
esınıze sız hatırlatın ozaman nıye dert yapıyosunuz kı..

hem evlılıkler sadece bıgun ozel olmamalı sız evlısınıı ve hergununz yenı evlendgnız gun tadında olması dılegıyle..
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s

amin canım teşekkür ederim
hep hatırlatmaktan bıktım
herdefasında ben güzel sofra hazırlıyorum hediye alıyorum ama o hep sonraki gün kutluyor ama değeri kalmıyor(

ben çok önemsemem böyle şeyleri unutulabilir derim ama
birde evde yalnız kalınca bende ciddi arıza yapabilirim herhalde....
şimdi mesajı eşimle beraber okuduk ve yorumu aynen aktarmak istiyorum;

-ooo üstüne bide tüy dikmiş :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

affınıza siğınıyorum, umarım biraz gülümsersiniz.
boşverin bence söyleyin üzüldüğünüzü ama o kadar
yani küsmeye surat asmaya vs gerek yok bence ufak bir mesaj ve
sonra konuyu kapatmak daha çok üzecektir onu.
kendini savunmasına fırsat vermeyinki vicdan kurumu devreye girsin:içelim:
mutlu yıllar diliyorum, 50.yılınızıda beraber kutlarsınız inşallah.

yaaa içimden geldi
benim evlilik yıldönümümde yakında bu sene allahımdan diliyorum evlilik yıldönümü hediyem şöyle sağlıklı,mutlu,hayırlı bir evlat olur inşallah :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

:gitme: :gitme: :gitme: :gitme:

bende surat asmamayı düşünüyorum zatentam 12 de ona aldığım hediyeyi verip kutlamasına fırsat vermiycem

benim için cok önemli değildir özel günler sevgiliyken cok önem verirdim ama baktım ki kutla kutla nereye kadar dedim bu işe bir son verelim en cokta eşim sevindi çünkü onun kredi kartıyla ona hediye alıyordum o yüzden böyle birsey yapsa üzülmem ,sende üzülme canım bosver bu arada bebeğin cok tatlı masallah

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
bunu cidden çok yürekten söyledim zorla çocuk sahibi olmuş bir insan olarak:Saruboceq:

5 senelik evliyim romantizmden nasibini almayan odun eşim yıldönümümüzü unuttu üstüne bi de fenerbahçe macını izlemeye gitti.

bak adamı tanıyan sensın
boşvır uzulme hepsı aynı bunların
yaa bısey dıyem mı bende bjk maçı olsa herseyı unturdum bılıyon mukaydirigubbakcemile3 o yüzden suan kızamıyorum
ıkımızde maça gıderdık ohhh en guzel romantıklık
zati maçta tanıstıık :asigim:

nıce hatrlandığınız yıllara Şeniz

teşekkürler darısı tüm olmayanlara inşallah
benim için yıldönmü ve doğum günleri önemlidir
diğer saçma sapan günleri bende takmam ama bu önemliydi hediye de istemiyordum sadece küçük bir buse bile olabilirdi:umursamaz:

ah canım ya üzüldüm valla...mutlu nice yıllara inşallah.bence unutmamıştır belki gece gelince kutlar (((((

abaaooowww :1shok: canına mı susamış bu kocaa

hiç hatırlatma tavırda yapma bakalım aklına ne zaman gelcek

öffff bu fenerbahçe tüm özel günleri mahfeder zaten:dilcikar:
sonrada fenerbahçeyi benden çok seviyon deyincede kızarlarkaydirigubbakcemile3
ya canım sende sofra hazırlama en azından yemek yapmakla mesai harcamamış olursun emeklerin boşa gitmemiş olur, hediyeni ver sadece

zıkım yesın :roflol: bak kızdım ama en cok neye bılın mı fb macına gtmesıne :jeyyar: anladın sen onu

Canım ya seninki 5. yi unutmuş benimki ilkini bile hatırlamadı..

Dahada odunları var yani diyim de bi zühürt tesellisi veriyim sana kaydirigubbakcemile

amin canım teşekkür ederim
hep hatırlatmaktan bıktım
herdefasında ben güzel sofra hazırlıyorum hediye alıyorum ama o hep sonraki gün kutluyor ama değeri kalmıyor(
her sene fenerbahce macın da mı oluyo dıcem evlılık yıldonumuznu.
ınanın bende butun fener maclarını takıp ederım ogun baska bısı varsa hıc aklıma gelmez..
yanı bazen olabılıyo ne olur buguzel gununuzu uzulerek gecırmeyın eevlı olan herkadın esını sadece onun oldugnu dusunur ama erkekler ıcın futbolda cok onemlıdır keşke bırlıkde ızleseydınız şahsen bıgun evlenırsem esımı bıtek fenerbahce ıle aldatırım
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…