G
gelecekkorkusu
Ziyaretçi
Ben aşkın ilk başlarken kontrol edilebileceğini düşünüyorum ve buna kesin inanıyorum. Aslında aşk aşama aşama başlar, önce konuşursunuz, sonra tanırsınız, tanıdıkça ilgi duyarsınız, bunu da karşıdakine hissettirirsiniz sonra aşk başlar. ılgi duymaya başladıktan sonra ok yaydan çıkmış demektir. O yüzden evli insanlara karşı mesafeli durulursa, ilgi duyacak kadar paylaşımcı olunmazsa, kısacası insan kendisini geri çekerse kapılma durumları da olmaz. Yani bilinçli hakaret ederse insan hiçbir olumsuz durum yaşanmaz bu konuda. Ben "aşkı engelleyemiyorsun" düşüncesine katılmıyorum. ınsan hazır olduğunda ve istediğinde aşkı çağırır.
Tüm bunları kadınlar için söyluyorum, evli erkeklerin başkasına gösterdiği ilginin aşkla ilgisi olduğunu düşünmüyorum, onlar için bu ego tatmini, cinsellik ve heyecandır, aşkla uzaktan yakından ilgisi yoktur.
Tüm bunları kadınlar için söyluyorum, evli erkeklerin başkasına gösterdiği ilginin aşkla ilgisi olduğunu düşünmüyorum, onlar için bu ego tatmini, cinsellik ve heyecandır, aşkla uzaktan yakından ilgisi yoktur.