• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yllara dayanan yasak aklar?

Ben aşkın ilk başlarken kontrol edilebileceğini düşünüyorum ve buna kesin inanıyorum. Aslında aşk aşama aşama başlar, önce konuşursunuz, sonra tanırsınız, tanıdıkça ilgi duyarsınız, bunu da karşıdakine hissettirirsiniz sonra aşk başlar. ılgi duymaya başladıktan sonra ok yaydan çıkmış demektir. O yüzden evli insanlara karşı mesafeli durulursa, ilgi duyacak kadar paylaşımcı olunmazsa, kısacası insan kendisini geri çekerse kapılma durumları da olmaz. Yani bilinçli hakaret ederse insan hiçbir olumsuz durum yaşanmaz bu konuda. Ben "aşkı engelleyemiyorsun" düşüncesine katılmıyorum. ınsan hazır olduğunda ve istediğinde aşkı çağırır.

Tüm bunları kadınlar için söyluyorum, evli erkeklerin başkasına gösterdiği ilginin aşkla ilgisi olduğunu düşünmüyorum, onlar için bu ego tatmini, cinsellik ve heyecandır, aşkla uzaktan yakından ilgisi yoktur.

metaphora ...paylaşımını okuyunca aklıma geldi benimde...babacım anlatmıştı çok önceleri...şimdi yaşlı bir nine varmış komşuları ... çocuklarını evlendirmiş torun torba sahibi olmuş vs vs...babam çocukken de babamlarlan gelip giderlermiş...birgün bir selaa okunmuş caminin birinden..ardından bir selaa daa...işte falancı ....bey hakkın rahmetine kavuştu diye...bu nine duymuş dinlemiş selaları...ağlamaya başlamış...günlerce evine kapanmış ağlamış...yememiş içmemiş...neyse kısa bir süre sonra da ölmüş gitmiş...sonra demişler ki tanıyanlar bilenler...onlar gençliklerinde birbirlerine aşıktı deli gibi...kısmet olmadı evlenemediler...fakat hep aşkları sürdü görüşemeselerde evlenemeselerde...
bu gerçek yaşanmış bir hikaye ...halaaa aklıma geldikçe düşünürüm hüzünlenirim...ve inanırım ölene kadar sürüp gidecek olan aşklara :asigim::gitme:

evet böyle aşklar var ama nine ne kocasını nede ninenin sevdiği dede eşini aldatmamış sanırım
kalplerinde yaşamış diymi aşkları işte bu tam güzel bir örnek
birde ben vereyim bir örnek buda bir gercek ve yaşanmış bir hikaye

teyzemin evli bulundugu bir yerde geçiyor anlatacağım
yıllar önce bir gencle g.kız birbirlerini deli gibi sevmişler o kadar sevmişlerki aileleri karşı çıkmış evlenmelerine
genç başka bir kadınla kızda başka erkekle evlenmiş ama sevgileri kalperindeymiş
çoluk çocuga karışmışlar her ikiside
yıllar sonra o adamın karısı kadının da kocası vefat etmiş
ve ne olmuş mutlu son sonunda evlenmişler a.s

bende karşıyım evli iken aldatmalara

Ben aşkın ilk başlarken kontrol edilebileceğini düşünüyorum ve buna kesin inanıyorum. Aslında aşk aşama aşama başlar, önce konuşursunuz, sonra tanırsınız, tanıdıkça ilgi duyarsınız, bunu da karşıdakine hissettirirsiniz sonra aşk başlar. İlgi duymaya başladıktan sonra ok yaydan çıkmış demektir. O yüzden evli insanlara karşı mesafeli durulursa, ilgi duyacak kadar paylaşımcı olunmazsa, kısacası insan kendisini geri çekerse kapılma durumları da olmaz. Yani bilinçli hakaret ederse insan hiçbir olumsuz durum yaşanmaz bu konuda. Ben "aşkı engelleyemiyorsun" düşüncesine katılmıyorum. İnsan hazır olduğunda ve istediğinde aşkı çağırır.

Tüm bunları kadınlar için söyluyorum, evli erkeklerin başkasına gösterdiği ilginin aşkla ilgisi olduğunu düşünmüyorum, onlar için bu ego tatmini, cinsellik ve heyecandır, aşkla uzaktan yakından ilgisi yoktur.

Bu sağlam ilerleyen aşk
Bazen görür görmez çarpılıyor yamuluyor insan
Ama bunun yürümesi çok zor olabiliyor
Tanıdıkça fıss diye sönebiliyor

Bi dakka bi dakka anlamadım
Evlendiğinin ertesi günü sevgilisiyle mi buluşmuş
Diğer ilişkisine devam ediyor ve bunu kardeşinin karısına mı anlatıyor
Allahım ne günlere kaldık sen bizi koru yarabbim

evet evlendiği ertesi günü sevgilisiyle buluşmuş gamyoncuiremsu
hiç ayrılmamış sevgilisiyle ve istemediği birisiyle ailesinin zoruyla evlendi
uzun yıllar birlikte oldular :delphin:
sonra da kardeşinin karısı oluyorum bana anlattı :kahve: çocuk yapim mi yapmim mi laelaelaelaelae
ben o yaşta öle seyler duymamışım ha büle kafamçokkarıştı oldum
bu kadar hihoyyyt
sonra da ayrıldılar tabi 20 kusür yıl beraber oldular -tatlicadiarzu-

yaw ben bi önceki cevabı başka bi konuyla karıştırmışım.içten içe seven bi ninenin konusuna yazacağım cevabı buraya yazmışım:kedi::roflol:

Son düzenleme:
Ben aşkın ilk başlarken kontrol edilebileceğini düşünüyorum ve buna kesin inanıyorum. Aslında aşk aşama aşama başlar, önce konuşursunuz, sonra tanırsınız, tanıdıkça ilgi duyarsınız, bunu da karşıdakine hissettirirsiniz sonra aşk başlar. İlgi duymaya başladıktan sonra ok yaydan çıkmış demektir. O yüzden evli insanlara karşı mesafeli durulursa, ilgi duyacak kadar paylaşımcı olunmazsa, kısacası insan kendisini geri çekerse kapılma durumları da olmaz. Yani bilinçli hakaret ederse insan hiçbir olumsuz durum yaşanmaz bu konuda. Ben "aşkı engelleyemiyorsun" düşüncesine katılmıyorum. İnsan hazır olduğunda ve istediğinde aşkı çağırır.

aynen katılıyorum kaydirigubbakcemile5

Benim en anlamadığım konu budur
Bir insan neden aldatır???
Eşini altadan insan yüzde bi milyon eşini sevmiyodur
Seven insan aldatmaz yapamaz vicdanı el vermez
Bence hiç kimse kadın yada erkek olsun aldatmayı hak etmiyo
Tamam sevmezsin başkasına ilgi duymaya başladın bunu söle
boşan ve o kişinin hayatından çık ondan sonra aşkını yaşa
Büyük konuşucam belki ama ben herşeye katlanırım
Ama aldatılmaya asla katlanamam kaldıramam bunu(tek gecelik bile olsa)
Çünkü beni seven insan saygı duyan insan bunu yapmaz..

bizim köydede vardı böle bişi... yasak ilişki denemez ama büyük aşk.
köyün imamı ve köyden bir kız birbirlerine aşık oluyorlar ama kızın babası vermiyor kızı. imam başka köye atanıyor orada evleniyor kız köyünden biriyle evleniyor. imamın oluyor 3 çocuğu kadının 4 çocuğu ama aşkları hiç bitmemiş hala birbirlerini görmeselerde seviyorlar. imam merkeze bir yere atanmış ve o seneler önce sevdiği kızla karşılaşmış anında karar verip eşlerine boşanma davası açıp boşanmış birbirleriyle evlenmişler. hatta o kadının kızlarından biri bir arkadaşımın abisi ile evlendi 3 sene önce.
ne aşkmış ama onları zamanında birleştirmeyen babaya ne diyiym ben...

ha bi de bir akrabam birine aşık oluyor ama onu ailesi başkasına verecek o kadar seviyorki evlenemeyeceğini bile bile sırf ilk kez onun olmak için öbür adamla olacak düğünden önce sevdiğiyle ilişkiye giriyo. öbür adam kabul ediyor geri getirmiyor kızı. ama kız o kadar seviyorki dayanamadı karaciğer kanseri oldu 40 gün içinde hastaliği çıktıı öldüü.
böyle bildiğim olay çokta çok kafanızı ağrıtmim.

Aşaka inanırım aşkın peşinden de koşmuş bir insanım ama ben bekar eşim bekardı...
yasak aşkları masum bulmuyoum ben hiç ama hiç doğru değil bence...
Biz insanoğlu herşeyi rayından çıkarıyoruz malesef oysaki evli adam yasak aşk yaşıyacağına eşine aşık olmaya onu sevmeye çalışsaymış... yada madem sevmiyorsun aşık değilsin bırakıp ayrılmalıymış.. Adamın eşinde de hata var ama senelerce başka bir kadını bilerek yaşamak ne kötü off ne saçma sapan işler yaa, oysaki sevmediği bir ömrü paylaşamayacağı insanlarla yuva kurmasalar böyle şeylerde yaşanmaz diye düşünüyorum ben...:kahve:

Back
X