• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yoğun bakımda yatan birine hemşirenin geber demesi

Huzurkokanmevsimler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2022
1.073
1.293
63
35
Arkadaşlar iyi akşamlar
Bir yakınım iki gün yoğun bakımda kaldı,şuan serviste.Kendisin söylediği iki hemşire iyiymiş ama bir iki tanesi aksiymis.Bu yakınım su istemiş,artik üst üste mi istemiş bilmiyorum.Hemsire geber demiş.Hastamiz şuanda bile zor konuşuyor.Bu durumda söylediği laf yanına kalsin istemiyorum.Neler yapılabilir?Şikayetlerimizi nereye yapalım?

Bi sakin olun. Delirium gibi bir şey de olabilir geçici. Tam adını hatırlamıyorum tabi. Dosyasında yazıyodu geçmiş zaman. Kp iki sene önce yattı. Benden para istediler 650 bin filan diyodu. Sonrasında iyilesince hatırlamadı bile. Kesinlikle bilinçle filan ilgili bir hastalığı yoktu. Ama yoğun bakım halisülasyonlar gösterebilir.

Terbiyesiz rezil çok sevdiğim birine yapılsa (anne , evlat ince nokta) onu var ya rezil ederim.
Şikayet edin her yere cimer , hastane başhekimlik hepsine.
İsini sevmiyorsa yapmayacak bir sürü açık var hak eden biri çalışır.
Sanki insanlar oraya keyfî geliyor. Kendi yakını da olabilirdi. Empati nerede? Ay çok sinirlendim bu konuya 😡

Terbiyesiz rezil çok sevdiğim birine yapılsa (anne , evlat ince nokta) onu var ya rezil ederim.
Şikayet edin her yere cimer , hastane başhekimlik hepsine.
İsini sevmiyorsa yapmayacak bir sürü açık var hak eden biri çalışır.
Kesinlikle şikayetlerimizj yapacağız.Aynen ben de dedim,belki gergin anina falan denk geldi ama yapamayacaksa işi bıraksın.Hasta zaten orda aciz durumda bir de böyle demesi çok kötü olmuş.

Sanki insanlar oraya keyfî geliyor. Kendi yakını da olabilirdi. Empati nerede? Ay çok sinirlendim bu konuya 😡
Hastane, okul, yetimhane vs bu gibi yerler yani sevmeyen yapmamalı. Canla başla çalışacak bir çok insan var yazık gerçekten üzülüyorum

Bi sakin olun. Delirium gibi bir şey de olabilir geçici. Tam adını hatırlamıyorum tabi. Dosyasında yazıyodu geçmiş zaman. Kp iki sene önce yattı. Benden para istediler 650 bin filan diyodu. Sonrasında iyilesince hatırlamadı bile. Kesinlikle bilinçle filan ilgili bir hastalığı yoktu. Ama yoğun bakım halisülasyonlar gösterebilir.
Yok net ve emin bir şekilde öyle söylediğini söylüyor.Hatta ordan başkasından da duymuşlar böyle söylediğini.

Bakın birilerinin ekmeğinden edebilirsiniz mevzu çok hassas. Yakınınızın rahatsızlığı neydi? Kuvvetli ağrı kesiciler de sebep oluyor olabilir belki.
Yok inanın ki o konuyu ben de düşünüyorum ama yakınım bunu söylediğinden emin.Yine de öncelikle bunu netleştirip şikayetimizi öyle yapacağız.Kalp ameliyatı oldu.

Back
X