- 4 Aralık 2022
- 1.073
- 1.293
- 63
- 35
- Konu Sahibi Huzurkokanmevsimler
-
Teşekkür ederim tamam öyle yaparım.Derhal cimerden sağlık bakanlığına şikayet edin. Hadsiz terbiyesiz!
Geçmiş olsun Allah acil şifalar versinTeşekkür ederim tamam öyle yaparım.
184ü de arayabilirsinizCİMER bu konularda dikkate alıyor şikayetleri. Hem hasta hakları birimine şikayet edin hem CİMER e yazın
Çok teşekkür ederim,hemşirenin ismini öğrenmemiz gerekiyor değil mi?CİMER bu konularda dikkate alıyor şikayetleri. Hem hasta hakları birimine şikayet edin hem CİMER e yazın
Aynen o da aklımda bulunsun184ü de arayabilirsiniz
İsim soyisimini çalıştığı hastaneyi bildirinÇok teşekkür ederim,hemşirenin ismini öğrenmemiz gerekiyor değil mi?
Tamam çok teşekkür ederimİsim soyisimini çalıştığı hastaneyi bildirin
Sanki insanlar oraya keyfî geliyor. Kendi yakını da olabilirdi. Empati nerede? Ay çok sinirlendim bu konuyaTerbiyesiz rezil çok sevdiğim birine yapılsa (anne , evlat ince nokta) onu var ya rezil ederim.
Şikayet edin her yere cimer , hastane başhekimlik hepsine.
İsini sevmiyorsa yapmayacak bir sürü açık var hak eden biri çalışır.
Kesinlikle şikayetlerimizj yapacağız.Aynen ben de dedim,belki gergin anina falan denk geldi ama yapamayacaksa işi bıraksın.Hasta zaten orda aciz durumda bir de böyle demesi çok kötü olmuş.Terbiyesiz rezil çok sevdiğim birine yapılsa (anne , evlat ince nokta) onu var ya rezil ederim.
Şikayet edin her yere cimer , hastane başhekimlik hepsine.
İsini sevmiyorsa yapmayacak bir sürü açık var hak eden biri çalışır.
Hastane, okul, yetimhane vs bu gibi yerler yani sevmeyen yapmamalı. Canla başla çalışacak bir çok insan var yazık gerçekten üzülüyorumSanki insanlar oraya keyfî geliyor. Kendi yakını da olabilirdi. Empati nerede? Ay çok sinirlendim bu konuya
Yok net ve emin bir şekilde öyle söylediğini söylüyor.Hatta ordan başkasından da duymuşlar böyle söylediğini.Bi sakin olun. Delirium gibi bir şey de olabilir geçici. Tam adını hatırlamıyorum tabi. Dosyasında yazıyodu geçmiş zaman. Kp iki sene önce yattı. Benden para istediler 650 bin filan diyodu. Sonrasında iyilesince hatırlamadı bile. Kesinlikle bilinçle filan ilgili bir hastalığı yoktu. Ama yoğun bakım halisülasyonlar gösterebilir.
Kim duymuş?Yok net ve emin bir şekilde öyle söylediğini söylüyor.Hatta ordan başkasından da duymuşlar böyle söylediğini.
Yok inanın ki o konuyu ben de düşünüyorum ama yakınım bunu söylediğinden emin.Yine de öncelikle bunu netleştirip şikayetimizi öyle yapacağız.Kalp ameliyatı oldu.Bakın birilerinin ekmeğinden edebilirsiniz mevzu çok hassas. Yakınınızın rahatsızlığı neydi? Kuvvetli ağrı kesiciler de sebep oluyor olabilir belki.
Başka kim duymuşYok inanın ki o konuyu ben de düşünüyorum ama yakınım bunu söylediğinden emin.Yine de öncelikle bunu netleştirip şikayetimizi öyle yapacağız.Kalp ameliyatı oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?