- 18 Şubat 2023
- 2.892
- 2.747
- 63
- 35
- Konu Sahibi Huzurkokanmevsimler
-
Böyle bişey soyleyecegine ihtimal vermiyorum, kimse bukadar vicdansız olamaz , yoğun bakımda yatan hasta için öyle bişey diyemez . Belkide ölürsün içilmez şuan demiştir , ilaçların etkisi olabilirAynen biz disardakiler göz yaşı dökerken içerden birinin bunu söylemesi çok üzdü ve kızdırdı bizi.Yarin iyice emin olacağız inşallah.
Toplum ne ise çalışanlar da o.Ne yazık ki insani duygulara göre atanmıyorlar.Kamu da alım kpss ileBöyle bişey soyleyecegine ihtimal vermiyorum, kimse bukadar vicdansız olamaz , yoğun bakımda yatan hasta için öyle bişey diyemez . Belkide ölürsün içilmez şuan demiştir , ilaçların etkisi olabilir
Evet bişey çıkacağını pek sanmıyorum ama uyarı olur belki.Yıllardır hastanede çalışan biri olarak şunu söyleyim;kamu hastanelerinde bir hastaya geber dediği için o personel ekmeğinden olmaz.Çünkü böyle benzeri durumlar ne yazıkki yaşanıyor.Eğer önemli birinin ya da bir hocanın birebir yakını ise bir ihtimal soruşturma açılır,onun dışında pek dikkate alınmaz.Bimer üzerinden yazılanlar dikkate alınabiliyor,bu nedenle konu sahibine nacizene tavsiyem bimer üzerinden mutlaka bildirimde bulunması.
evet bilinci açık hastaysa ve su içmesinde bir engel yoksa veriliyorYoğun bakımda su veriyorlar mı ya bilmediğim için soruyorum
Benim bildiğim verilmiyor, çok isterlerse bir iki damla falan veriliyor.Yoğun bakımda su veriyorlar mı ya bilmediğim için soruyorum
Bazen Cimer'de boş. Bir sıra yeme bozukluğum vardı ve yolda bayılmışım. Ambulans geldi ve yakınınız var mı? Dediler takatim yoktu "Eşim polis adı şu ararsanız ulaşırlar" dedim. (Ben bayılınca çanta bir yana telefon bir yana düşmüş. Halktan birisi ambulansın içine bırakmış, çantamda bulamadılar o an)
O an nefes alamıyorum ve "Bana yardım edin, nefes alamıyorum" dedim. (O dönem akciğerimde sıkıntı vardı zaten) Bana "Biz polisleri sevmeyiz" dedi bayan personel ve bana oksijen maskesi takmadı ve resmen çırpındım.
Bu olay doğuda, bayağı önceleri oldu. (Hepsi öyle değil ama arada çıkıyor böyle) Resmen zulmedildi.
Ben Cimer'e yazdım ve gelen sonuç ise kabul etmemişler, yapmadık demişlerSonra eşim olaya dahil oldu ve anladıkları dilden olaya giriş yaptı (Sadece o personel ile)
Aşağıda gelen cevap
Çok haklısınız, zaten mantıklı düşünseler adını bile bilmediğim, tanımadığım birine ne gibi bir husumetim olabilir? Sonrasında eşim hastaneyi ayağa kaldırınca "Çok haklısınız, eşiniz mağdur edilmiş gereken yapılacaktır" dendi. Hayır yani ne gerek var? Sistem düzgün işlemeyince dağ kanunu mu uygulamak lazım?Bu cevabin gelmesi normal! cunku denetleme degil savunma makami - olay online o ekibe gidiyor onlarda yapmadik diyor denetleyen yokki?
Yoğun bakım videosu vardı kadına hakaret ediyordu hemşireler bir Google araması yapın neler göreceksinizBöyle bişey soyleyecegine ihtimal vermiyorum, kimse bukadar vicdansız olamaz , yoğun bakımda yatan hasta için öyle bişey diyemez . Belkide ölürsün içilmez şuan demiştir , ilaçların etkisi olabilir
Emin misiniz? Emin olmanız için yoğun bakımda bir gün bile olsa çalışmış olmanız lazım. Bazen hastalar hayal görüyor olabilir. Emin olmadan herhangi bir şey yapmayın.
Eminiz,son durum nedir şuan ben de bilmiyorum.Bizimkiler araştırıp şikayet edecekti.Ya da öyle soyledigiyle kalacak en son.Bilgi aldığım zaman tekrar buraya yazarım.Son durum nedir?
Üzüldüm. Inşallah sonuçtan memnun kalırsınız.Eminiz,son durum nedir şuan ben de bilmiyorum.Bizimkiler araştırıp şikayet edecekti.Ya da öyle soyledigiyle kalacak en son.Bilgi aldığım zaman tekrar buraya yazarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?