- 22 Şubat 2025
- 528
- 383
- 18
- Konu Sahibi miniminimom
-
Doğal yoğurt ekşimez ekşir ama tad olarak sadece aksine daha sağlıklı olur ben hep o şekilde yaparim ekşi seviyorsanız yiyebilirsiniz sıkıntı yokEkşimiştir.
Kurşun atar yerim o tad icinTadında biraz ekşili olur. Ekşi olursa tadında beğenip yemez zaten.Tadına bakarsın, ekşi ise, ayran olarak değerlendirip, bebeğine yeniden mayalarsın
Yoo bişey olmaz sanmıyorumkızlar selam.
yoğurdu mayaladım bişeylere sarıp bekletiyodum dün 8 saat sonra alırım dedim ama bebeğim uyumayınca tamamen aklımdan çıkmış 12 saat dışarda kalmış oldu. daha açmadım ama baya katıydı sulu değil. sizce bişey olur mu bebeğime vericem ?
iyi bari ya onca emek boşa gidecekti bir de evde yogurt kalmamıştıBen akşamdan yapıyorum sabaha kadar duruyor neredeyse 10 saat kadar. Bir şey olmaz merak etme. Dolaba koy. Mayalanma ılık ortamda gerçekleşiyor.
Ohoo uyuyakaldigim bile oldu :)) Süt işleri gurmesiyim bana güveniyi bari ya onca emek boşa gidecekti bir de evde yogurt kalmamıştı
teşekkür ederim içim rahatkadıOhoo uyuyakaldigim bile oldu :)) Süt işleri gurmesiyim bana güven
Ben de tat olarak ekşi demek istedim.Doğal yoğurt ekşimez ekşir ama tad olarak sadece aksine daha sağlıklı olur ben hep o şekilde yaparim ekşi seviyorsanız yiyebilirsiniz sıkıntı yok
Bir şey olmaz yenilir çok ekşi olmuş yiyemem dersen içine 1 yk tuz atıp ince bez arasına korsun süzme yoğurt elde edersinkızlar selam.
yoğurdu mayaladım bişeylere sarıp bekletiyodum dün 8 saat sonra alırım dedim ama bebeğim uyumayınca tamamen aklımdan çıkmış 12 saat dışarda kalmış oldu. daha açmadım ama baya katıydı sulu değil. sizce bişey olur mu bebeğime vericem ?
Bsey olduysa bılırsın zatenkızlar selam.
Ben de severim ama çocuklar sevmiyor. Hatta biraz önce yoğurtlu makarna yapmıştım,normalde sever ama ekşiydi hafiften, yemediKurşun atar yerim o tad icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?