• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yoğurt mayalayıp dışarda 12 saat kaldı bişey olur mu ?

miniminimom

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2025
528
383
18
kızlar selam.
yoğurdu mayaladım bişeylere sarıp bekletiyodum dün 8 saat sonra alırım dedim ama bebeğim uyumayınca tamamen aklımdan çıkmış 12 saat dışarda kalmış oldu. daha açmadım ama baya katıydı sulu değil. sizce bişey olur mu bebeğime vericem ?

Tadında biraz ekşili olur. Ekşi olursa tadında beğenip yemez zaten. 🤦Tadına bakarsın, ekşi ise, ayran olarak değerlendirip, bebeğine yeniden mayalarsın🤔

kızlar selam.
yoğurdu mayaladım bişeylere sarıp bekletiyodum dün 8 saat sonra alırım dedim ama bebeğim uyumayınca tamamen aklımdan çıkmış 12 saat dışarda kalmış oldu. daha açmadım ama baya katıydı sulu değil. sizce bişey olur mu bebeğime vericem ?
Yoo bişey olmaz sanmıyorum
En fazla ekşir
Dışarda dediğiniz yerin oda sıcaklığı nasıl çok sıcak mıydı

Ben hep çok geç aliyorm dolaba hiç bişey olmuyor. Eksimiyor da. Tadına bakabilirsiniz

kızlar selam.
Bir şey olmaz yenilir çok ekşi olmuş yiyemem dersen içine 1 yk tuz atıp ince bez arasına korsun süzme yoğurt elde edersin

kızlar selam.
Bsey olduysa bılırsın zaten
Ya kucuk baloncuk ları olur
Ya kaşıgı Vurunca asit sesi Cıkar
Ya da tadına bakarsın ay uy ekşi dersin zaten

Back
X