Sütçüler çıplak elleriyle sağdıkları sütü, daha önce birçok kez kullanılan pet şişelere koyuyorlar. Satmak için kamyonet tarzı taşıtlarda akşama kadar güneşin altında gezdiyorlar. Vitamin değerimi bilemiyorum ama temizlik açısından sınıfta kalır.marketten aldığın sütten daha sağlıklı pastorize yapılmış sütü nasıl o hale getirdiklerini ne türlü ilaçlarla mayalayıp soguttuklarını iyi biliyormusın göz görmeyince gönül katlanır ama
tabi ki emin olun hazir yogurttan bin kat güzel ve evde kendin yapiyorsun bak mesela benim bebeler alisti ev yogurduna 5 lt inek 1 lt de manda sutu karistirip yapıyorum efsane bir tadi var vallahi kaşık kasik yiyor ikiside agizlarina hazir yogurt surmezler alistiklari icin bilmiyorum bana hem saglik hemde lezzet olarak cok iyi geliyor hazir yogurttan tat alamıyorumYoğurt yapan kadınlarımıza bir sorum olacak.
Gerçekten sağlıklı buluyor musunuz? Annem de takmış durumda ev yoğurduna cidden sağlıklı mı yani bu meret?
yooo o konuda cok haklısınız ben istanbulda oturuyorum bizim burda da var oyle dediginiz gibi sutu posete koyuyorlar ya midem kalkıyor ama biz siparisle getirtiyoruz o nedenle icim rahat yoksa.bende asla.o sekilde satan birinden almamSütçüler çıplak elleriyle sağdıkları sütü, daha önce birçok kez kullanılan pet şişelere koyuyorlar. Satmak için kamyonet tarzı taşıtlarda akşama kadar güneşin altında gezdiyorlar. Vitamin değerimi bilemiyorum ama temizlik açısından sınıfta kalır.
Ha güvendiğiniz hayvancılıkla uğraşan hijyene dikkat eden biri varsa çok iyi. Ne yazık ki bizim öyle bağlantılarımız yok.
Ben bu yüzden sağlıklı bulmuyorum
İşte bizim öyle bağlantılarımız yok. Sabahtan akşama kadar o sütler güneşin altında. Bakteri de ürer, ekşir de. Bizimkiler almakta ısrarcı ama ben yiyemiyorum.yooo o konuda cok haklısınız ben istanbulda oturuyorum bizim burda da var oyle dediginiz gibi sutu posete koyuyorlar ya midem kalkıyor ama biz siparisle getirtiyoruz o nedenle icim rahat yoksa.bende asla.o sekilde satan birinden almam
Yogurdu hafif soguk mayalarsaniz tatli olur az onceki mesajimda tarif ettigim serce parmagi hafif yakma mevzusunda yakmayip normal sicaklikta oldugu zaman tatli olurAsıl nasıl tatlı yapıyorsunuz ya
Sıcak olduğunda çok sulanmıyor mu :) benim yoğurtlarımda hiç ekşi olmuyor tam olarak ne yapacağız şimdi( gördüm yorumunuzu kusura bakmayın teşekkürler )Yogurdu hafif soguk mayalarsaniz tatli olur az onceki mesajimda tarif ettigim serce parmagi hafif yakma mevzusunda yakmayip normal sicaklikta oldugu zaman tatli olur
Sutun sıcak olmasiyla alakali diye biliyorum ekşi olmasini.Ben yogurt mayaladigim her seferinde yogurdum tatli oluyor en son dun saat 11:00 da mayaladim firina koydum. Firini vir sure 75 derecede calistirdim sonra kapattim. Bugun saat 1 de aldim dolaba koydum. Az once tadina bakayim dedim yine bal gibi tatli. Hic eksilik yok. Esim de eksi yogurt seviyor. Ben bu yogurdu neden eksitemiyorum. 47 derecede mayaladim
Haa bir de bundan sonra nazar deger hep ekşi olur,o da ayri. :)))Ben yogurt mayaladigim her seferinde yogurdum tatli oluyor en son dun saat 11:00 da mayaladim firina koydum. Firini vir sure 75 derecede calistirdim sonra kapattim. Bugun saat 1 de aldim dolaba koydum. Az once tadina bakayim dedim yine bal gibi tatli. Hic eksilik yok. Esim de eksi yogurt seviyor. Ben bu yogurdu neden eksitemiyorum. 47 derecede mayaladim
Tabi ki sıfır katkı maddesi var en azındanYoğurt yapan kadınlarımıza bir sorum olacak.
Gerçekten sağlıklı buluyor musunuz? Annem de takmış durumda ev yoğurduna cidden sağlıklı mı yani bu meret?
Süt ekşimisse kaynatırken kesilir o bile atılmaz lor yapılırİşte bizim öyle bağlantılarımız yok. Sabahtan akşama kadar o sütler güneşin altında. Bakteri de ürer, ekşir de. Bizimkiler almakta ısrarcı ama ben yiyemiyorum.
Bir de pet şişede süt olmaz ya olmamalı.
Yaşasın AOÇ
Hehe Bibi vallahi hiç anlamam.Süt ekşimisse kaynatırken kesilir o bile atılmaz lor yapılırgüzelce kaynattığın sürece hiç bir sıkıntı olmaz neler yiyoruz kim bilir süye bu kadar takmamak lazım ne kadar kaynıyor sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?