Yogurt

Benimde biraz takıntım var hijyen konusunda ama kaynadığındam içim rahat bide ben pastörize sütü severek içemiyorum ama dışarda satılanlara hastayım sıcak ve şekerli ve hayatımda şekerli içtigim tek şey

Evet biliyorum takıntılı olduğunuzu ve bununla ilgili size bir şey sormak istiyorum Bibi :)

Aldığınız ürünlerin ambalajını yıkıyor musunuz?
Belli şeyleri yıkıyorum mesela konserveler yoğurt kapları kutu içecek pek almayız ama alırsak onu daha fazla yıkarım en pis şeyler arasında baya yukarılarda ama paketlerle sorunum yok nedense

Süt daha sıcakken mayalamayı deneyin o zaman ekşi olur diye biliyorum

Mayalarken süt tabi biraz sıcak olacak bunu bilmeyen yoktur heralde soğuk mayalayan mı var

Mayandandir o eksi yogurt bulman lazim yoksa sendekini ekşit onu kullan sonrakinde ve firini isitma. Kolay gelsin.

3 saat mi annem mayalıyor geceden sabah acıp dolaba koyuyor hiç dokunmadan akşama sofraya koyuyor ancak mayalandığında ılık oluyor zaten bide sariyoruz onu üstü kapali oluyor yani doğal olarak
Evet 3 saatte ama firinda yapmiyorum disarida ustunu orterek.

Eksi yogurt mideni agritmiyor mu.

Evet 3 saatte ama firinda yapmiyorum disarida ustunu orterek.

Eksi yogurt mideni agritmiyor mu.
Noo öyle güzelki tam tersi normalden daha sağlıklı ekşi yoğurt anama bi gideyimde yoğurt alayım bizim mahalleden sütçü geçmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…