Benimde biraz takıntım var hijyen konusunda ama kaynadığındam içim rahat bide ben pastörize sütü severek içemiyorum ama dışarda satılanlara hastayım sıcak ve şekerliHehe Bibi vallahi hiç anlamam.
Ben biraz hijyen takıntılısı olduğum için şişeye, getiriliş şekline falan baktım.
Meğer lor peyniri ekşimiş sütle oluyormuş
Siz bayağı anlıyorsunuz galiba bu işlerden. Ellerinize sağlık :):):):)
Evet biliyorum takıntılı olduğunuzu ve bununla ilgili size bir şey sormak istiyorum Bibi :)Benimde biraz takıntım var hijyen konusunda ama kaynadığındam içim rahat bide ben pastörize sütü severek içemiyorum ama dışarda satılanlara hastayım sıcak ve şekerlive hayatımda şekerli içtigim tek şey
Buyrun :)Evet biliyorum takıntılı olduğunuzu ve bununla ilgili size bir şey sormak istiyorum Bibi :)
Aldığınız ürünlerin ambalajını yıkıyor musunuz?Buyrun :)
Belli şeyleri yıkıyorumAldığınız ürünlerin ambalajını yıkıyor musunuz?
Süt daha sıcakken mayalamayı deneyin o zaman ekşi olur diye biliyorumBen yogurt mayaladigim her seferinde yogurdum tatli oluyor en son dun saat 11:00 da mayaladim firina koydum. Firini vir sure 75 derecede calistirdim sonra kapattim. Bugun saat 1 de aldim dolaba koydum. Az once tadina bakayim dedim yine bal gibi tatli. Hic eksilik yok. Esim de eksi yogurt seviyor. Ben bu yogurdu neden eksitemiyorum. 47 derecede mayaladim
Evet 3 saatte ama firinda yapmiyorum disarida ustunu orterek.3 saat miannem mayalıyor geceden sabah acıp dolaba koyuyor hiç dokunmadan akşama sofraya koyuyor ancak mayalandığında ılık oluyor zaten bide sariyoruz onu üstü kapali oluyor yani doğal olarak
Noo öyle güzelki tam tersi normalden daha sağlıklı ekşi yoğurtEvet 3 saatte ama firinda yapmiyorum disarida ustunu orterek.
Eksi yogurt mideni agritmiyor mu.