- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 35
Gerçekten mi :)) Bdv sürekli girince psikolojimi bozuyor, o yüzden yarışmalara sardımArada kendime izin veriyorum, o gün hiç konuları okumuyorum. Şansıma da girmediğim gün olaylı geçmiş oluyor
Aaa sen yarışmaya mı katıldın? Ne kadar sessiz yarışmacısın hiç fark etmedimBende yarışmaya girdim de ne oldu
rüküşlükte yarışıyorum şuan
Bdv benim bebeğim
ahh sağol canımmNe demek.. lafımı olur hepsini göndereyim
Geceyle gündüz arasında yaptımahh sağol canımmbu arada gece yatmıyon gündüz kalmıyon hangi ara yaptın sen bu çorbayı
maşallah yavrum sanaaaGeceyle gündüz arasında yaptım
Akşam saatlerinde yaptım :))
Aaa sen yarışmaya mı katıldın? Ne kadar sessiz yarışmacısın hiç fark etmedim
Bağımlılık yapıyor zaten bu yarışmalarevet öyle oldu biraz üstün körü hazırlanmıştım da öyle sokağa çıkarken kafam esti çektim gönderdim,
nasıl olsa şuan çoğu yarışmacı yarışmadan koptu 4 ,5 kişi arasında yarışıyor çenemi yormanın canımı sıkmanın ne gereği var
ama bir daha olursa bir daha katılabilirim
Bağımlılık yapıyor zaten bu yarışmalar
Yeni kombin belirlenmek üzere sanırım, o zaman önümüzdeki yarışmada kesin varsın
Ama bu aceleye gelmiş özenmemişsin, bir daha ki yarışmada hazırlıklı olursunevet öyle bir aksilik olmazsa yine varım.
yenilen pehlivan güreşe doymazmış ya
O yılların aşçısı, bayrağı devralmam biraz uzun sürecek ama istikrarlıyımYaptığı ne kadar yöresel yemek varsa kollarımı sıvıyorum, sandığım kadar kolay değillermiş
Teşekkür ederim canım benim, bende kendimden bu kadarını beklemiyordum
Teşekkür ederimSende yillarin ascisi olursun canim :))) Bu tarifinle belli ettin canm kendini
Çok teşekkür ederimbu nasil güzel bir sunum böylebende sunum ariyorum tabak nerde diye bakiyorum
meger ekmegin icindeymis
mükkemel görünüyor cadim,ellerine emegine saglik
yarismada basarilar dilerim
Çok teşekkür ederim
Dedim şimdi senin benden pek ümidin yoktur, utandırmayayım seni, şöyle güzel bir tarifle karşına çıkayım
Nerelerdesin sen, cadının marifetlerini kaçırıyorsun
Hazır taşınıyorken, İstanbul a yerleş ben yardım ederim sanabenden berecikli ciktin,bu sunumu ben yapamam olmadi yani
iyi diyelim iyi olsun cadimbana rahat gün yüzü yok isi biraktim dinleniyim dedim simdide ev tasima meselesi cikti, maf olcam imdaaattt
sen nasilsin cadim ?
Hazır taşınıyorken, İstanbul a yerleş ben yardım ederim sana
İyi çok şükür bende de bi yaramazlık yok, sen beni terk ettin diye yarışmalara adadım kendimi
Evet bi ara öyle diyordu demiben surdan suraya nasil yerlescegim onu düsünüyorum birde istanbula tasincak olsaydim saclarim bembeyaz olurdu
bak iyiki terk etmisim seni,tüm marifetlerini herkes görüyor
nevosda becereksiz gelinim var demez artik
Evet bi ara öyle diyordu demiUnutmuştum ben onu
Kemeri alayımda görsün
Yardım edecek kimse yok mu? Sen bırak herifin yapsın
Arayı karıştırıp sonrada sütyen mi sallıyonkupanida al cik nevosun karsisina sana yapti haksizligi anlasin
nevos gelir okursan
yardim edecek cok zaten öbür evin camlarini herifime sildircemokadar cok cam varki ben yapamam ,daha parnak kadar cocugum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?