Zaman ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için, Çok teşekkür ederimmerhaba çok güzel görünüyor çorba ve sunuma bayıldım canım ellerıne saglık :)
Zaman ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için, Çok teşekkür ederim
Ne oluyor burdaRabia ortalığı karıştırmaya mı geldin
Biz küstük sanaBenim Gelinim çok hamarat Senin gibi beceriksiz değil Bir yarışmaya katılamadın bunca yıl
Arayı karıştırıp sonrada sütyen mi sallıyon
İyi o zaman yardım edenin varsa niye dert ediniyorsun ki.. Uzat ayaklarını bizimle sohbetin tadına var
Bilmez olur mu benim yemek topiğinde ne yemekleri varKatılamadı mı??
Belki yemek yapmayı bilmiyordur
Ne oluyor burdaRabia ortalığı karıştırmaya mı geldin
Biz küstük sanaBenim Gelinim çok hamarat Senin gibi beceriksiz değil Bir yarışmaya katılamadın bunca yıl
Geldim tabinevos geli galiba ayak seslerini duydum
Beceriksiz dedim kendini bir topladısen gelinine becereksiz demissin onu söylüyordu banaben unutmus gitmisdim yoksa hatirlatti
katildim bikere hatirlamiyonmuben anca böyle katilabiliyorum demistim
Hiç değişmemişsinsen gelinine becereksiz demissin onu söylüyordu banaben unutmus gitmisdim yoksa hatirlatti
katildim bikere hatirlamiyonmuben anca böyle katilabiliyorum demistim
Ben sana beceriksiz ne zaman dedimHiç değişmemişsinİftiralar diz boyu
Geldim tabi
Nerelerdesin bizi unuttun
Bak benim Geline neler neler yapıyor
Hiç değişmemişsinİftiralar diz boyu
Ben sana beceriksiz ne zaman dedim
Bir gün akşam geç saatlerde geyikte konuşuyorduk. Benim için yemek yapmaktan ne anlar o dedinBen sana beceriksiz ne zaman dedim
İşi bıraktın mıcalisiyordum nevosum ondan gelemedim,gel seker veriyim barisalim
birde ev isi cikti basima
senin gelinde ne marifetler varmisben sadece cenesi marifetli saniyordum ama elleride hünerliymis
Çenede seninle, Yemekte Nevoşla yarışcam diye zayıfladımcalisiyordum nevosum ondan gelemedim,gel seker veriyim barisalim
birde ev isi cikti basima
senin gelinde ne marifetler varmisben sadece cenesi marifetli saniyordum ama elleride hünerliymis
Ben bile hatırlamıyorumnezman dedin nevosum ben görmedim yani
Ağzıma sağlıkBir gün akşam geç saatlerde geyikte konuşuyordur. Benim için yemek yapmaktan ne anlar o dedin
O gün ne kadar içerlediysem, o gazla gör bak neler yapıyorum
Beceriksiz dedim kendini bir topladıYarışmalardan çıkmıyor çatla görümce der gibi
O sayılmaz böyle detaylı sunum istiyoruz
Yok Rabiş benim çeneme yetişemez o ancak 3 sayfa geriden gelirÇenede seninle, Yemekte Nevoşla yarışcam diye zayıfladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?