Adalet enteresan işliyor,farklı birkaç avukatla görüştük, herhangi bi beklentiniz olmasın nafaka kesilir kütükten düşer en iyi ihtimal geriye dönük nafakalar alınır dediler. Yani düşünün dernek takılar falan hikaye oldu gibi. Manevi kayıplar cabası...
Kardeşimin okulu bırakmasını biz de istemedik birlikte karar vermişlerdi. Biz ankara da yaşıyoruz evler ankarada. Doğum da ankarada olsun istediler biran önce askere gitsin işe girsin falan. Ama anlıyorum ki orada yaşamayalım ankaraya gidelim baskısı da sanırım ordan kaçmak içindi. Hamileliği boyunca gitmek istemedi hiç ailesine.
Bu hamile kalma yöntemine gelince malesef bin de bir bile olsa böyle hamile kalınabilirmiş, bize denk geldi demiş sineye çekmiş sanırım.
Burda suç kızda mı diyen arkadaşa ne diyim ben şimdi!
Yok başkasıyla yat kalk hamile kal başka bi saf salak bul ona yaman, suç bende bende onda olur mu hiç!
Ve ben birşey daha anladım ki, ciddi bi derdin varsa buraya yazmak en büyük hata. Lakin insanlara laf anlatmak zor. Paylaşıp rahatlayım diyosun, 1.dereceden suçlu muamelesi görüyorsun, çok sıkıntı!
Olayın stresi kadar stresli burda konu fake bu neden böyle bu neden şöyle diyenleri inandırmak da başlı başına bi stres kaynağı. Arkadaşlar konu kapatılmıştı, mune ve kazen ile gerekli görüşmeleri yapıp olayı ayrıntılarıyla anlattım ve sağolsunlar gerçekliğine inanıp açtılar. Artık inanmayanlar kendi bilir, yoruldum..
İyi dileklerini, geçmiş olsun dileklerini, sabır dileklerini ileten arkadaşlarıma da çok teşekkür ediyorum.