Yok artık...!!! Bu kadarı sadece filmlerde olmalıydı!!!

Olan kardesinizin hayatina olmus okulu birakmis yuk almis bosanmis, cok uzuldum, simdide cocugunu kaybetmis oldu ne buyuk bosluktur bu. Allah o kadini bildigi gibi yapsin ne pis insanmis hayal edemedim. Umarim mahkemeler hep sizin lehinize gider catir catir odetirsiniz bedelini. Umarim bundan sonra kardesiniz icinde guzel bir hayat olsun.

Ne deseniz yeri...erkek cocuklar vajina
gorunce bazen boyle oluyorlar. Cok
uzuldum. Ben erkek kardesimi bu tip degil
ama bir kizdan zor kurtardim. Sana kacip
geldin mi ne demis. Telefonum yok demis. Ben de sen bu kizla ayni evde kalamazsin diyip evden gondermistim. Sabahi zor ettim. Hirsiz mi katil mi ne bileyim. Sabaha karsi uyumusum. Bir uyandim oturma odasinda fisir fisir biriyle konusuyor. E ikimizden baska biride evde yok. Demek teli var dedim. Zor ikna ettim kardesimi. Bir kazak montla yirttik.

Bu konunun açıldığı iyi olmuş . Çünkü bu konuya başta inanmayanlardan biride benim taki konu kapanınca konu sahibi özelden yazıp , tatmin edici açıklama yapana kadar . Ancak konu sahibi anlatımından kaynaklı bu sonuç kaçınılmaz . Kaldıki zamanında müdahale etmemeside ihtimali güçlendirdi . Şimdi bir avukat olarak bu hakim olayına bir açıklama getirmek istiyorum . Bu konuda yasada açık hüküm var . Evlilik birliği ortadan kalksa bile , hakim eski baldızının davasına bakamaz . Boşanmış olsalar dahi , eski Baldız Kayın hısmı olmaya devam eder . Yani bu dava aslında hakim için Çekilme sebebi . Eğer çekilmez ve bu konuda da karşı taraf mahkeme de bu durumu açıklamaz , hakimi reddetmezse bu durum temyiz aşamasında bozma nedeni olur . Ancak somut olay Dalaman gibi küçük bir adliyede geçmiş . Ve büyük ihtimalle tek hakim vardır . Ortada bir çekişme olmadığından bir an evvel Boşanma gerçekleşsin diye bu durum dile getirilmeden Boşanma sağlanmış Anladığım kadarıyla . Ikinci şahibeli durum ise eski eş olan Hakîmin yeni eş olan avukatın ve ablanın dava sonrası hep beraber Yemeğe çıkması . Artık bu durumda onların çarpık ilişkilerine kalmış . Benimde eski eşim var . Onların davaların da hakim Olmayı ve Yemeğe çıkmayı tercih etmezdim . Konu sahibine haksızlık etmiş olma ihtimali biraz vicdan yaptırdı bana açıkcası . Kolay kolay fake yorumu yapmam . Ancak sevgili konu sahibi sizde anlatımızdan kaynaklanan yanlışlığı kabul edin , bunu iftira olarak nitelendirmek yerine .

Haydaaaaa aa yaşar ne yaşar ne Yaşamaz olmussunuz.

UOTE="Catharsis, post: 46013875, member: 133855"]DNA testi elini kolunu sallaya sallaya yaptırılan bir test artık neden yaptıracak yer bulamadınız?[/QUOTE]
Bizim geç bilgimiz oldu ama eskisi gibi kolay değil artık. Eskiden daha kolaymış. Ve şuanw
Türkçeye ne kadar hakim olduğumu düşünsemde bazen öyle şeyler yaşıyorum ki kelimelerin kifayetsiz kaldığı anlar oluyor demek ki. O gece misafir geldiği için konumu birkaç saat takip edememiştim. Ama anladım ki burada konu açtığında başında bekleyeceksin ki, insanlar soru sorduğunda açıklama yapabilesin...
Öyle uzun ve yıllara yayılmış bir konuyu birkaç cümlede tam olarak anlatamadığım doğrudur. Bunu da o an ki psikolojime verirsiniz sanırım. Anlayışınız ve uzun uzun yazıp emek verdiğiniz için teşekkür ederim. Bazen ben bile yuh neler yaşıyoruz biz, dizi olsa izlemem, abartı bulurum diyorum ama hayat işte... Neler gördük ve bakalım ömrümüz varsa daha neler göreceğiz... İyi geceler herkese

Aaaaaa kardesin acaba biliyormuydu cocugun ondan olmadigindan.. sizden saklamis olabilirmi sirf kiza sahip cikmak istemistir bekilde, vicdani el vermemistir.. eger kardesiniz bunlardan haberi yoktu ise dolandirilmis resmen.. baksana kiz ve annesi biran once olsun bu is demisler..

UOTE="Catharsis, post: 46013875, member: 133855"]DNA testi elini kolunu sallaya sallaya yaptırılan bir test artık neden yaptıracak yer bulamadınız?
Bizim geç bilgimiz oldu ama eskisi gibi kolay değil artık. Eskiden daha kolaymış. Ve şuanw
Türkçeye ne kadar hakim olduğumu düşünsemde bazen öyle şeyler yaşıyorum ki kelimelerin kifayetsiz kaldığı anlar oluyor demek ki. O gece misafir geldiği için konumu birkaç saat takip edememiştim. Ama anladım ki burada konu açtığında başında bekleyeceksin ki, insanlar soru sorduğunda açıklama yapabilesin...
Öyle uzun ve yıllara yayılmış bir konuyu birkaç cümlede tam olarak anlatamadığım doğrudur. Bunu da o an ki psikolojime verirsiniz sanırım. Anlayışınız ve uzun uzun yazıp emek verdiğiniz için teşekkür ederim. Bazen ben bile yuh neler yaşıyoruz biz, dizi olsa izlemem, abartı bulurum diyorum ama hayat işte... Neler gördük ve bakalım ömrümüz varsa daha neler göreceğiz... İyi geceler herkese [/QUOTE]

Benim okur okumaz ilk aklıma gelen ama nedense kimsenin sormadığı şeyi sormak istiyorum..

Kardeşiniz bu zamana kadar o çocuğu evladı olarak seviyordu,anneniz ve siz de..şimdi biyolojik babası olmadığı için o sevgi birdenbire bitecek ve hayatından silecek mi çocuğu? Hani rahatladım artık gitmek zorunda kalmayacak demişsiniz ya..evlat sevgisi kadar büyük bir sevgi birdenbire sırf aynı genden olduğunu öğrendi diye bitmez ki..o çocuğu evladı olarak gördü,alıştı...ne yapıcaksınız?

Kardeşinin hayatını çalmışlar.

Kardeşinin yerinde olsam her türlü dava açardım. Mahkemelerde süründürürdüm. Tazminat vs.

Bu ne ya....

Keşke ilk başta düşünseymiş kardesiniz bu bebek benden olmayabilir diye.

Benim okur okumaz ilk aklıma gelen ama nedense kimsenin sormadığı şeyi sormak istiyorum..

Kardeşiniz bu zamana kadar o çocuğu evladı olarak seviyordu,anneniz ve siz de..şimdi biyolojik babası olmadığı için o sevgi birdenbire bitecek ve hayatından silecek mi çocuğu? Hani rahatladım artık gitmek zorunda kalmayacak demişsiniz ya..evlat sevgisi kadar büyük bir sevgi birdenbire sırf aynı genden olduğunu öğrendi diye bitmez ki..o çocuğu evladı olarak gördü,alıştı...ne yapıcaksınız?[/QUOTE]
En başında şüphelerinden hiç bahsetmedi ki bize. Biz normal bi ilişki yaşadı ve sevgilisi hamile kaldı diyip ortada bırakmak istemeyip düğün yaptık işte. Onun hep aklı dalmış ama bakmış ki öyle hamile de kalma ihtimali var uzatmamış. Kendi çapında uğraşmış dna testi için tırnak istemişler özelde. O da birkaç gidişinde uğraşmış kesememiş tabiki. Saç almış o da köklü olmalıymış onda da çıkmamış falan filan...
Çocuk konusuna gelince zaten öyle bi baba kız bağı çok olmadı allahtan. Doğduğunda kardeşim askerdi. Kardeşim döndüğünde de onlar gitmişti. Kardeşim gittiğinde bi otelde kalıp birkaç saat alabilmek dışında bişey paylaşamamıştı. Ben ilk duyduğumda en çok çocuğa üzüldüm zaten. Allah yardımcısı olsun onunda kardeşimin de. Bunu yapan şerefsizler düşünsün artık nasıl bir vicdandır bu bilmiyorum.

Her kuşun etini yemekle ne alaka ?
Yorum yapmak için yorum yapıyorsunuz resmen

Bende okulu neden bıraktı kardesın anlamadım. Bir arkadaşın abisini üni 2 deyken evlendirdi ailesi. Uzakta okuyodu baya hemde çocuk, gidip geldikçe 2 senede 2 bebe bile yaptı yani.
Keşke seytandanmış, tekrar dönsün okuluna, kaldıgı yerden devam etsın. Ona en iyi gelcek o olur herhalde

Keske testi yapmayi taa basindan dusunseymis kardesiniz yada sizden biri, yani kizini alip evinize gelen kadindan suphelenmeniz gerekirdi sonucta hic normal birsey degil. Olan olmus maddi manevi acin davanizi ama ailecek toparlanmaniz baya uzun surecek belliki.
Buda gecn universite cagindaki cocuklari olan ailelere yada direk genclere ders olsun, ya sirf merak icin yapmayin su isi yapiyorsanizda korunun arkadaslar gorun bakin burda kac tane hayat kaymis..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…