Yok artık...!!! Bu kadarı sadece filmlerde olmalıydı!!!

Anladim, yani once cocugun oz olmadigindan veya oz oldugundan emin olmak lazim galiba. Hemen mahkemeye karsi soylememek gerek o zaman. Cok sagol, bunu ogrendigim iyi oldu.

Valla benim kendi kuzenim direkt kocasina kendini bakire diye yutturdugu ve evlendiktek sonra baskasina kacip ikinci cocugunun baskasindan olma ihtimali oldugu icin fake oldugunu dusunmedim. Artik beni hic bir sey sasirtamiyor cunku.

Son gelismeler nedir?

Bunu iftira olarak almayın, şüphecilik insanların doğal bir savunma mekanizması ve elbette delilleri açmadığınız, neden sonuç ilişkisini ayrıntılarıyla vermediğiniz için bu konunun fake zannedilmesi çok doğal. Ki hala daha içim almıyor. Hakim konusu çok alengirli. Nasıl bu kadar geri durulabilir, kabullenilebilir, böylesine bir açık yasalarda yer alabilir anlayamıyorum. O kısmı görene kadar her şeyiyle konuya inanmayı tercih ettim ama başlık bile anlam veremeyeceğim bir başlık. Çünkü bir acıyla kendimi yerine koymaya çalışıyorum, kesinlikle kullanacağım bir konu başlığı olamaz, flaş flaş flaş niteliğinde bir şey bu diyorum.

Kimseyi bilinçli bir şekilde kırmayı isteyecek kadar küçük insanların bir araya gelip de fake diyerek seni rencide etmeye heveslendiğini zannetmiyorum, anlatımının azizliğine uğradın diyelim.

Neyse, olay doğru ise kusura bakmayın lütfen.

Ben halen hakim konusu gibi küçük bi ayrıntıya neden takılındı onu anlayamadım. O bahsettiğim mahkeme kardeşimin boşanma davasıydı. Yıllar önceydi. O zaman böyle çocuk bizden değil falan bi bilgimiz yoktu zaten. Sadece basit bi boşanma davasında hakim önemsenmedi. Örneğin şuan bu davada öyle bişey asla sözkonusu bile olamaz. Lakin önemli bi konu. Bir de yıllardır yaşanılan şeyleri birkaç cümleyle anlatmak, or. Birsürü ayrıntı var. Örneğin ben şuan üzgün değilim. Hatta rahatladım. Kardeşimin o vicdan azabını hiç unutamam. Bayramda gidemediğinde doğum gününde gidemediğinde ben iyi baba değilim dediğinde... Kötü günler geçirdik biz. Umarım son olur bu.

Öyle demeyin lütfen, bazen insan gaflete düşüyor işte bu da hayat tecrübesi oluyor. İnsanız hepimiz hatalar yapıyoruz duygusal anımızda mantıklı düşünemiyoruz. Türkiye de profesörler, bilim adamları, nice okumuş görmüş geçirmiş insanlar dolandırılıyor. İyi niyetimizi böyle onursuz insanlar gelip çalıyorlar işte. Karşıda ki kadının onursuzluğu bence.

Kesinlik ile neler oluyor bu hayatta benim de arkadasin ablası kız diye yutturdu kendini 6 ay felan evli kaldılar kadın kavga gürültü boşandı şimdi dul derler artık rahatım diye orada burada takılıyor ailesi ile de evi ayırdı

Komşunun ikinci çocuğu da başkasından çıktı

Günümüzde anormal gelmiyor artık bana

Öyle demeyin bir an ne olduğunu anlayamıyorum insan bir de evet erkek safsa kadının derdi belli ise anlayın artık zaten ilk kanca o erkeklere atılıyor

Olgunluğunuz ve anlayışınız için teşekkürler.
Kimse yanlış seçim yapayım ben, hata yapayım, mutsuz olayım diye biriyle birlikte olmaz. Geleceği görebilecek olsaydık kimse acı çekmez hata yapmazdı.

Rica ederim. Aynen öyle düşmez kalkmaz bir Allah . Allah iyi insanlara rast getirsin hepimizi.

Çok yazık gerçekten..
Benimsiyorsun yeğenim/oğlum diye duruma bak..
Kardeşinizin hayatı için çok üzüldüm gerçekten.
Okulu bırakmış vs..
Büyük bir vebal altına girmiş o kız, içi nasıl rahat edecek ediyor mu acaba?..

Gercekten oyle bir zamandayiz ki uyanik olmayan kim varsa enayi yerine konuyor. Psikolojik yonden cok zor bir durum. Ama bunu yargiya tasidiysaniz pesini birakmayin derim. Cunku manevi zararin daniskasi var bu ornekte. Iyi bir tazminat alirsiniz gibi geliyo tabi o kadin oderse. Allah kolaylik versin. Kardesinin yolunu acik etsin bundan sonra.

İyi dilekleriniz, iyi niyetiniz için çok teşekkürler arkadaşlar. Burada hem rahatlamak, hem de benzeri hatalar yapılmasın diye paylaştım. Yeni üye değilim zaten. Çok paylaşmam. Normalde bile kimseyle bu konuyu konuşmadım. Mahkeme bitene kadar kimseye anlatmama kararı aldık.
Neler yaşanıyor bu hayatta. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun, artık bu dünyada olan biten hiçbirşey şaşırtmıyor beni...

Bu dünyanın gidişi gidiş değil, çivisi çıktı..
İnsanlar rezil, insanlar aşağılık, sapık, pis zihniyetli bi değişik oldu yahu.

O kadar üzüldümki kardeşinize..
Ama bir ölüme çare yok, varsın olsun, zaman neleri unutturur.
Allah bundan sonra ona hayırlı kapılar açsın, hayırlı bir insanla gerçek bir yuva kurmak nasip etsin.
Sizlere de geçmiş olsun, büyük felaket..

DNA testi elini kolunu sallaya sallaya yaptırılan bir test artık neden yaptıracak yer bulamadınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…