- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
- Konu Sahibi _-_-_-_-_-_-_-_
-
Anladim, yani once cocugun oz olmadigindan veya oz oldugundan emin olmak lazim galiba. Hemen mahkemeye karsi soylememek gerek o zaman. Cok sagol, bunu ogrendigim iyi oldu.Şuan nafaka günü geçti ama ödemedik. Dava açmadık bikaç tane avukat bulduk bu hafta içi konuşulup avukat tutup mahkemeye verilecek.
Malesef nüfustan düşmedi daha. İki aşamalı olur dedi avukat bize.
Önce dna testi istenirmiş mahkeme aracılığıyla, sonra nüfustan düşermiş soyadını alışmışız. Bu 6aya yakın sürebilirmiş.
Bu dava bitince ardından manevi tazminat davası tarzı bişey açılırmış onda da geriye dönük nafakalar falan maddi şeyler talep edilirmiş. Önce el altından yaptırıp öyle dava açmak daha mantıklı. Eğer çocuk sizin çıkarsa karşı bi dava açılır olaylar büyür. Özel laboratuvarlar var yapıyolar ama alınan belge resmi olarak önemsiz.
Evet canım yaa farkettim, biri fake dediği an herkes AA evet evet evett tarzında bilen de bilmeyende birşeyler söyleyerek konuyu kapattırıyolar. Ama ben iftiraya asla tahammül edemediğim için gerekirse resmi belgeler sunarak derdimi anlatırım, sağolsunlar konumu da açtılar.
Ben halen hakim konusu gibi küçük bi ayrıntıya neden takılındı onu anlayamadım. O bahsettiğim mahkeme kardeşimin boşanma davasıydı. Yıllar önceydi. O zaman böyle çocuk bizden değil falan bi bilgimiz yoktu zaten. Sadece basit bi boşanma davasında hakim önemsenmedi. Örneğin şuan bu davada öyle bişey asla sözkonusu bile olamaz. Lakin önemli bi konu. Bir de yıllardır yaşanılan şeyleri birkaç cümleyle anlatmak, or. Birsürü ayrıntı var. Örneğin ben şuan üzgün değilim. Hatta rahatladım. Kardeşimin o vicdan azabını hiç unutamam. Bayramda gidemediğinde doğum gününde gidemediğinde ben iyi baba değilim dediğinde... Kötü günler geçirdik biz. Umarım son olur bu.Bunu iftira olarak almayın, şüphecilik insanların doğal bir savunma mekanizması ve elbette delilleri açmadığınız, neden sonuç ilişkisini ayrıntılarıyla vermediğiniz için bu konunun fake zannedilmesi çok doğal. Ki hala daha içim almıyor. Hakim konusu çok alengirli. Nasıl bu kadar geri durulabilir, kabullenilebilir, böylesine bir açık yasalarda yer alabilir anlayamıyorum. O kısmı görene kadar her şeyiyle konuya inanmayı tercih ettim ama başlık bile anlam veremeyeceğim bir başlık. Çünkü bir acıyla kendimi yerine koymaya çalışıyorum, kesinlikle kullanacağım bir konu başlığı olamaz, flaş flaş flaş niteliğinde bir şey bu diyorum.
Kimseyi bilinçli bir şekilde kırmayı isteyecek kadar küçük insanların bir araya gelip de fake diyerek seni rencide etmeye heveslendiğini zannetmiyorum, anlatımının azizliğine uğradın diyelim.
Neyse, olay doğru ise kusura bakmayın lütfen.
Keşke 1.95 boyundaki kaslı kardeşiniz vücut gelistirecegine zeka gelistirici aktiviteler yapsaymış. İyi, akıllı kızlar seçmek yerine cadı, dişli ve kurnaz kızlara tav olup böyle ayakta uyutulup parmakta oynatılıyorlar.
Valla benim kendi kuzenim direkt kocasina kendini bakire diye yutturdugu ve evlendiktek sonra baskasina kacip ikinci cocugunun baskasindan olma ihtimali oldugu icin fake oldugunu dusunmedim. Artik beni hic bir sey sasirtamiyor cunku.
Son gelismeler nedir?
Keşke 1.95 boyundaki kaslı kardeşiniz vücut gelistirecegine zeka gelistirici aktiviteler yapsaymış. İyi, akıllı kızlar seçmek yerine cadı, dişli ve kurnaz kızlara tav olup böyle ayakta uyutulup parmakta oynatılıyorlar.
Olgunluğunuz ve anlayışınız için teşekkürler.Öyle demeyin lütfen, bazen insan gaflete düşüyor işte bu da hayat tecrübesi oluyor. İnsanız hepimiz hatalar yapıyoruz duygusal anımızda mantıklı düşünemiyoruz. Türkiye de profesörler, bilim adamları, nice okumuş görmüş geçirmiş insanlar dolandırılıyor. İyi niyetimizi böyle onursuz insanlar gelip çalıyorlar işte. Karşıda ki kadının onursuzluğu bence.
Olgunluğunuz ve anlayışınız için teşekkürler.
Kimse yanlış seçim yapayım ben, hata yapayım, mutsuz olayım diye biriyle birlikte olmaz. Geleceği görebilecek olsaydık kimse acı çekmez hata yapmazdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?