Yok artık daha neler

antrenor

Profesyonel Sporcu
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2006
1.336
5
316
İstanbul
merhabalar inanın yazmazsam rahatlamayacağım..
Gün içinde birçok kez asansörün kapısı defalarca ardarda çarpa çarpa açılıp kapatıldı..
Sesimi çıkarmadım..Normalde de sakinimdir,ya sabır çektim..

Biraz öncede salonda otururken yine aynı şey yapıldı..
Karşı dairede de yaşlı bir kadın oturuyor.
Yaşlı dediğime bakmayın hepimize laf yetiştirip,ağız dalaşı yapabilecek güçte maşallah..
Bende açtım evimizin kapsını..kibarca

Hanımefendi lütfen kapıyı biraz yavaş kapatın,apartman yankılanıyor.
Vallahi oturduğum yerde sıçrıyorum dedim..
'Eee ne yapayım kapanmıyor dedi.bak dedi tekrar çarptı kapıyı..
Ben hala sakince
Hanımefendi demek ki kapı arızalı,siz iyice zarar veriyorsunuz,bugünlük yürüyün dedim..
'aaa diye bağırdı,benim bel fıtığım var,ben asansör var diye tuttum daireyi,ne yapayım rahatsız oluyorsan,senden akıl mı alacağım hem asansör için en çok parayı ben verdim:1shok: dedi..

Şok oldum,asansör için en çok parayı verdiğini söyleyince..
Bende olabilir bu apartmanı aldığınızı göstermez ,sanırım ilk kez apartmanda yaşıyorsunuz dedim..:dilcikar:
Çarptı gitti asansörün kapısını..
Bende bizim evin kapısını çarptım..
Bu ne demek asansör için para vermesi bizim bu apartmanda ses çıkarmamamız anlamına mı gelir,ayrıcada yok öyle birşey zaten herkes üstüne düşen parayı verdi ama kendisi tek yaşadığı için para ona ağır geldi sanırım.:kızgın:

Bende bir dönem okul ve maç stresinden dolayı ritim bozukluğu vardı..
Bugün kadınla tartışınca ölüyorum sandım..benim ritim gitti yine..-tatlicadiarzu-

Tepem attı yahu para lafını edince..
Demek ki gerçekten fazla para verse daire bize ait olduğu halde evden atacak bizi..
Bu ne para hırsıdır,para verdim aman boşa gitmesin deyip mala daha çok zarar verdiğinin farkında olmayan toplum üyelerinden sadece biri bu kadın...
:mymeka:

görgüsüz

yaşla başla alakası yokki o kadının yaptığı tamamen görgüsüzlük

Zaten normalde de kapıyı hep öyle kapatıyor..
Sonrada bozuldu diyor bozanda kendisi yani..Asla yavaş kapatmıyor kapıyı..

yalnızlıktan kafayı yemiş o:1closedeyes:

tavsiyem:

gir mutfağına bir güzel kek yap. sonra git cazgır teyzenin kapısını çal. 'teyzeciim bak sana kek yaptım' de dal odaya aç esra erolu 70lik bi dede buldunmu gir kanına gönder programa bak ondan sonra ne sinir kalır ne asabiyet:delphin:

görgü yaşla kazanılıcak bi şey değil bencede.....
çok ayıp etmiş cidden...
ya evet bazıları cidden apartman kültürünü bilmiyor.............

tavsiyem:

gir mutfağına bir güzel kek yap. sonra git cazgır teyzenin kapısını çal. 'teyzeciim bak sana kek yaptım' de dal odaya aç esra erolu 70lik bi dede buldunmu gir kanına gönder programa bak ondan sonra ne sinir kalır ne asabiyet:delphin:

:roflol: iyi fikir ama yaşlı amcayı da alıp getirirse ne olacak..:1shok:

tavsiyem:

:roflol:Ay işte bu yoruma ben biterim beee:1rolleyes:
Hiç takma kafana salla gitsin canım benim:teytey:
İşte yaşlılık psikolojisi böyle bir şey olsa gerek:teselli:

e bazen böyleleriyle aynı çatıyı paylaşmak zorunda kalıyoruz. bizde var bi tane hiç anlatmiim en iyisi

Back
X