Yok böyle bir insan!!!

Jameya

Guru
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2015
14.300
13.963
298
Daha önce kv konusu açmıştım,2 aylık bebeğimi ilk hafta gördü bidaha da gelmedi diye. Bende kızıyodum gelmiyor görmeye diye.. neyse eşim iftara davet etti,bana kalsa ona bi çorba yapmayı bırak bir bardak su bile vermek istemem de neyse.
4 çeşit yemek hazırladım. Bebeğim 2 aylık ve gazlı bir bebek,son zamanlarda azalsa da bugün baya bi huzursuzdu. Ben yemekleri eşim için hazırladım annesi için bişey yapmadım. Her neyse bitin gün bebeğim huzursuz olduğu için yarım saatte bir emmek istedi,ben kucağımda emzirirken yemek karıştırdım vs vs tahmin edebilirsiniz halimi.
Eşim bu arada annesiyle birlikte babasının mezarına gitti,ordan da bana hediye almaya gitmiş geç kaldı o gelene kadar yemekler hazırdı ama nasıl yaptım ben bile anlamadım.
İftar vakti geldi,ben oturamadım sofraya. Sofrayı kurdum,herşeyi hazırladım (annesi tabi sadece çatal koydu sofraya..
sonra yiyemeden kalktım tekrar emzirdim. Bu arada bi emzirme süresi 30 dk ya yakın sürüyor.
Bitince kalktım yemek yicem,eşim bebeği tutuyor bu sırada,hanımefendi kendi tabağını dahi kaldırmadan koştur koştur survivor izlemeye gitti :)
İçimden öyle beddua ettim ki! Ben bugüne kadar asla birşey yaptırmadım ama benim şuan küçücük bir bebeğim var ve bu bebek bitek benimle rahatlıyor sakinleşiyor.
Geldi yalandan peçete kaldırıyor sofradan tabak bardak ekmek vs dururken. İki etrafta dolandı tekrar çıktı. O gelene kadar ben elimde ki son tencereyi yıkıyordum,tuzluk kaldırıyor masadan. Ya böyle yapmacık böyle pis bir insan olamaz! Tiksiniyorum artık bu kadından ve umarım Allah onu bildiği gibi yapar! Eşimin hatrı olmasa suratına dahi tükürmem böyle insanın! İnsan bile değil de neyse!

Son düzenleme:
  • Beğen
Reactions: H E
“Eşim annesiyle babasının mezarına gitti” demişsiniz, e bahsettiğiniz kv kim o zaman?

Açıkça söyleyin, yardım isteyin “bebek var, şunu şunu yapar mısın” diye

Biraz abartmamis misiniz?
Bebekten dolayi biraz sinirleriniz yiprandi heralde.
Tabi ki yardim etse iyi olurmus ama misafirim diye düsünüp el atmamis iste.
Sakin olmayi deneyin kendiniz ve bebeginiz icin kv ile ilgili konularinizi biliyorum beklentiye girmeniz bile hata gercekten.

Eşiniz problem çıkarmıyorsa geride kalan tüm karakterler teferruattan ibaret sadece. Dert ettiğinize değmez.

“Eşim annesiyle babasının mezarına gitti” demişsiniz, e bahsettiğiniz kv kim o zaman?

Annesi ve eşimin babası.
Yani eski eşi hanımefendinin. Söylemeye gerek olduğunu düşünmüyorum koca kadın bi tabak kaldıramicaksa ne demeli?

Annesi ve eşimin babası.
Yani eski eşi hanımefendinin. Söylemeye gerek olduğunu düşünmüyorum koca kadın bi tabak kaldıramicaksa ne demeli?
Düşünememiş olabilir, biraz fazla kinlenmişsiniz bence de.
Madem açıkça yardım istemiyorsunuz, beddua da etmeyin

Anlatmadığınız şeyler var sanırım. Yoksa sadece sofraya yardım etmedi diye bu kadar hiddet ve nefret fazla
Tabi ki de var bu sadece bu akşam ki mevzu. Hal ve tavırları o kadar yapmacık ki. Benim nasıl koştur koştur bebeğe bakmaya gittiğimi görüyor. Lohusalık dönemimde yaptıklarını es geçtim,evde bayıldım o zaman bebek daha 8 9 günlük filandı eşim çağırdı,bana yemek yapılıcak mı diye sordu. Ve karşında ateşten tir tir titriyorum! Hahır dedim çekti gitti.
Ve ben bu insana yemek koydum. Haram olsun inşallah

Lohusalık zorluyor biraz da seni ..tamam kayınvalidenin savunulacak yani yok ama bukadar kinlenip bebeğini de kendini de üzme .eşinden yardımcı olmasını iste. Kayinvalideni zaten çok görüyormuşsun ,gördüğünde de Bu kadar doldurma kendini . Biliyorsun zaten olacakları ,o sebeple eşinle anlaş ve çok fazla muhatap olma onunla ,esin koşsun sürekli yardımına.ben olsam böyle birinden yardım beklemezdim .

Eşi annesi ile birlikte babasının mezarına gitmiş.

Biraz abartmamis misiniz?
Bebekten dolayi biraz sinirleriniz yiprandi heralde.
Tabi ki yardim etse iyi olurmus ama misafirim diye düsünüp el atmamis iste.
Sakin olmayi deneyin kendiniz ve bebeginiz icin kv ile ilgili konularinizi biliyorum beklentiye girmeniz bile hata gercekten.
Ne münasebet? Her geldiğinde aynı olay. Bu sefer bebeğim var diye bi tabak kaldırabilir insaf biraz yahu!

Back
X