Yok böyle bir insan!!!

Tabi ki de var bu sadece bu akşam ki mevzu. Hal ve tavırları o kadar yapmacık ki. Benim nasıl koştur koştur bebeğe bakmaya gittiğimi görüyor. Lohusalık dönemimde yaptıklarını es geçtim,evde bayıldım o zaman bebek daha 8 9 günlük filandı eşim çağırdı,bana yemek yapılıcak mı diye sordu. Ve karşında ateşten tir tir titriyorum! Hahır dedim çekti gitti.
Ve ben bu insana yemek koydum. Haram olsun inşallah
İletişim teknikleri ile ilgili kitaplar okumanızı, internetten makaleleri takip etmenizi öneririm.
Karşımızdaki insanlar aklımızdan ne geçtiğini bilemezler. Beklentiye girmek bizi daha mutsuz eder.

“Annecim bebek çok gazlı, masayı toplamama yardım eder misin lütfen” dediniz de kadın HAYIR mı dedi size?

Sızı tebrik ediyorum boyle bı insana Eşiniz için tahammül ediyor olay cıkarmıyorsınuz Eşiniz çok şanslı aman bunu bozmayın o en fazla yer içer gider sız kapıyı kapatınca esınızle başbaşa kalır onun gozunde de cok olgun saygıdeğer bı kişilik olursunuz keşke herkes siz gibi olsa su kvler kpler yüzünden eşlerini darlamasa

Önceki konunuzu da hatırlıyorum ve ben artık kayınvalideniz ne yaparsa yapsın size batacağını düşünüyorum. Çünkü hala lohusasınız hala kızgın/kırgınsınız. Masayı toplamanıza yardım etse eminim başka birşeye sinirlenecektiniz.
Ha bu arada kayınvalidenizi savunmuyorum yanlış anlamayın.
Sadece dışardan bir göz olarak hissettiğimi söylüyorum.
Bence unutup,geride bırakmaya çalışın olanı biteni. Belliki eşiniz hatrına ayda yılda bir de olsa görüşeceksiniz,geride bırakmazsanız yıpranırsınız.
Hiç görüşmemek te bir çözüm ama eşim üzülür demiştiniz eski konunuzda,bu sebeple eledim bu çözümü.

Bu kadar sövecektiniz çağırmasaydınız.Bebeğinizi 2 ayda bir kere görmeye gelen insandan bu kadar beklenti niye?

Yani ben de sevmiyorum kvyi falan ama insanları misafirliğe çağırdığımda da yardım etmelerini beklemem, altından kalkamayacaksam veya çok yorucu olacaksa çağırmam.Kvye bu kadar sövüyosunuz da eşiniz yardım ediverseydi esas.

Küçük bebeğin olduğu için hoş görmeleri lazım seni o yüzden kimseyi davet etme sonuçta sana ihtiyacı olan kolik bir bebeğin var. Benim kızım neredeyse 34 aylık olacak ben bile zorlanıyorum davet etmeye kimse alınmasın milletin gönlü olsun diye huzurumu bozamam.

dolmuşluğun getirdiği öfke bu. siz yinede beddua etmeyin... Allah hidayet versin akıl fikir versin vb... cümleler kurun ağzınızdan iyi dualar çıksın birde bunun için günaha girmeye gerek var mı? boşverin... benimki de hiç bir şey yapmadığı gibi yemeğe çağırır ortada yemek olmaz,yemek yenir hop koltuğa oturur sanki benim evim orası... bunu tekrarladığı için ben artık gitmiyorum... gelin hizmetçi mantığından çıkılmalı artık sinir oluyorum insanın yapacağı varsada yapmayası geliyor... ben oğlu ile bir hayat paylaşıyorum onun hizmetine gelmedim ne de o benim hizmetime gelmedi... bir daha böyle durumlarda mecbur kalırsanız söyleyin ''yardım eder misin? ''sadece bu.

Tabi ki de var bu sadece bu akşam ki mevzu. Hal ve tavırları o kadar yapmacık ki. Benim nasıl koştur koştur bebeğe bakmaya gittiğimi görüyor. Lohusalık dönemimde yaptıklarını es geçtim,evde bayıldım o zaman bebek daha 8 9 günlük filandı eşim çağırdı,bana yemek yapılıcak mı diye sordu. Ve karşında ateşten tir tir titriyorum! Hahır dedim çekti gitti.
Niye kabul ettin iftara?
Ben, bu kadar nefret ettigim.birisi icin 2 aylik bebekle iftar sofrasi hazirlamam.
Esim.israr ederse de hazir birseyler al ben ugrasamam bebekle derim

Yaptiktan sonra da beddua etmem

sevmeyebilirsiniz, istemeyedebilirsiniz bunu anlarım. ama o zaman kabul etmeyecektiniz, ha onu da mı yapamadınız yardım bekleyeceğiniz kişi eşiniz olmalı kv değil.
kadını misafirliğe çağırmışsınız iş yapmıyor diye söyleniyorsunuz.
varsa sıkıntınız çağırmayın.

Hayır deyince kadın kalkıp yemek mi yapacaktı. Ayrıca o misafir bişey yapmak zorunda değil. Ayıp ya

Ay lütfen ya. Hem hayır deyip hem haram olsun demek çok büyük kötülük. Kimse sizin için kılını kıpırdatmaya mecbur değil bu yüzden kimseye ağır beddua edemezsiniz.

Ayrica kocana da bravo.:sinirli:

2 aylik kolik bebekli karisina iftara misafir dayatiyor

Rahatliga bak:sinirli:
İnsan der ki ben yemek getireceğim sen zahmet etme. Kadın bir de 4 çeşit yemek yapıp kendini yoruyor kendi sinirini ayyuka çıkarıyor, sonra önüne gelene patlıyor haliyle :kahve:

Back
X