katılıyorum sana cnm sonuçta hepimiz çok üzüldük ağladık çok genç bi kızdı.ama herşeye rağmen hayat devam ediyor.kaldırılması gerçekten saçma.1hafta ara verip diğer haftalarda devam edilmesi gerekirdi.okul yaptırılcaktı programın sonunda sanırım.artık o okul ne olur bilemem.defneyi çok seviyorduk elendiğinde bile üzülmüştüm şımarık kızınevet herkes çok üzüldü,her zaman da onun için üzülmeye devam edecek onu seven insanlar.. tabiki ölmüş bir insanın arkasından program yapılamaz ama neticede hayat devam ediyor..
1 hafta ara verilir tabiki çünkü çok taze ama programın ve yapımcıların suçu ne anlamıyorum ben..diğer haftalarda devam etmeli...
yarışma kaldırılsın diye yorumlar mı çıkmış da.:26: eğer öyleyse çok mantıksız buluyorum.bu insanlar mı öldürdü de defneyi?? ya da ardından yarışmanın devam etmesi arkasından zil takıp oynadılar gibi mi algılanacak yani?? bu nasıl bi mantıksızlık neticede bu bi yarışma ve sonucunda da hayırlı bi amaca hizmet edecekken bence kaldırılmamalı çünkü bi anlamı yok.giden gitti.. ölenin ardından saygı duyulur evet ama ölenle de ölünmez...
acun ılıcalı bu programı durdurmak zorundaydı zaten, internet ortamında yazılan yorumlar kendisi üzerinde baya etkili olmuştur, ama bence program sayesinde yapılacak okulun çalışmaları devam etmeli adına defne joy foster verilmeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?