Yok Böyle Dans Show Tv

Defne'nin ölümü bence bütün insanlık için bir sınavdı...bu derece hayat dolu,neşeli,ölmesi belkide aklımızın ucundan geçmeyecek bir insanın pat diye gitmesi,hem de bu derece ailesine ,eşine çocuğuna bağlı ve sadık bir kadının bu şekilde ,arkasından çok çirkince konuşulmasına sebebiyet verecek bir ölüm şekli olması bence tüm insanlık için maneviyat anlamında sınanmaydı...

demek istediğim şu ki,ölmüş bir kadının ve üsttede dediğim gibi kocasına son derece sadık ve aşık bir kadının arkasından öyle fütursuzca atılıp tutuldu ki...kimse gözüyle görmediği halde,kimse olayın iç yüzünü bilmediği,o kızın o eve nasıl götürüldüğünü,o evde nelerin olduğunu bilmediği halde ,sadece yaşayan tek tarafın ağzından hemde pis bir ağızdan dinleyerek öyle güzel damgaladılar,karaladılar ki....defnenin bütün günahları onların oldu...gerçek bir müslüman gibi davranıp,düzgün bir insan gibi hareket eden insanlar kazandı,kazanıyor diye düşünüyorum...sadece arkasından "Allah rahmet eylesin" denmesi yeterliydi....köşelerinde bilip bilmeden yazı yazan ya da kendi aralarında gerçeği bilmeden arkasından konuşanlara acıyorum....ne yazık ki bahsettiğim sınavı geçemediler,geçemiyceklerde....

asla ve asla inanmıyorum o eve kocasını aldatmak için gittiğine...gerçekler ortaya çıkacak...bu dünyada ya da diğer tarafta ve o zaman hem Allah'ın hem de bu tertemiz insanın karşısında hesap verecekler o kişiler.....

Defne'yi yıllardır takip ederim,severim...her lafından her davranışından kocasını nasıl sevdiğini ve bağlı olduğunu,tipik dürüst ve namuslu bir türk kadını olduğunu anlayabilirsiniz,anlamak isteyenler tabi....

bu kıız o yarışmada herkes mini mini elbiseler giyerken,ona da "sana da böyle elbise yapalım giy" dendiğinde ,"yok ben istemem,çocuğum var benim" diyen bir kız,bu kız ölmeden 10-15 gün önce kadar saba tümerin programında kocası için "muazzam bir adam,bu dünyada ondan başkasıyla olamazdım ben,mevlanamsı bir adam" diyen bir kız,gerisini varın siz düşünün....

finale gelince,ben defne'nin anılması ,onun için hazırlanan klipler ve ödülün can kılıç'a verilmesi dışında hiç beğenmedim...tamam ucunda hayır işi vardı yapılması gerekiyordu ama bu şekilde değil....daha öleli 10 gün olmuşken çıkıp fıkır fıkır danslar yapacaklarına,slow şarkılarla dans edebilirlerdi.....bu da benim düşüncem...

tekrar Allah rahmet eylesin,Allah annesine,babasına ve o adam gibi adam kocasına sabır versin....

valla BEBEKKAFA, deikoducu kadınlar gibi gözleriyle görmedikleri bişeyi kesin böyle olmuştur, müstehak bu kadına dediler resmen, ay ayrıca öyle bile olsa bu neyi neden değiştirsin

kim 1. oldu bu arada

ne güzel yazmışsın ellerine sağlık

valla BEBEKKAFA, deikoducu kadınlar gibi gözleriyle görmedikleri bişeyi kesin böyle olmuştur, müstehak bu kadına dediler resmen, ay ayrıca öyle bile olsa bu neyi neden değiştirsin

kim 1. oldu bu arada

evet malesef öyle oluyor...o derece çirkinleşip,terbiyesizleşebildi insanlar....her ne olursa olsun ölmüş bir insanın arkasından ağza alınmayacak laflar edilmez...bırak ölmüşü yaşayanın bile denmez aslında gözünle görmeden etmeden....gamze özçelik olayını hatırlayın..o zaman da nası konuştular,nasıl damgaladılar olayın iç yüzünü bilmeden....

dediğin gibi öyle bile olsa ki eminim olmadığından,kimseyi alakadar etmez kimsenin hayatı...herkes hemen ahlak polisi kesiliyor sanki kendileri çok ahlaklıymış gibi....

ne güzel yazmışsın ellerine sağlık

teşekkür ederim....içimden geçenleri paylaştım...çünkü hem ölümüne hem de bu şekilde karalanmasına inanılmaz üzüldüm....

Ne kadar güzel yazmışsın. Tebrik ederim.

Ben Defne hakkında yazamıyorum.

Bikaç kez buraya gelip yazmak istedim yazamadım.

Sıradan bir insan hakkında yazılsa bile iğrenirdim o yazıları yazanlardan ama Defne. Kocasını aldatcak en son kişi bana göre.

İçi dışı bir, kıpır kıpır, kendini bile bir insandı Defne.

Orda olmadan bilemeyiz belki de aldattı hiç bilemeyiz.

Ama ben de Defne'nin aldattığına inanmıyorum.

İlk duyduğumda da inanmamıştım, yazılan çizilen bu çirkin şeyleri okudukça da inanmadım.

Bunları yazmak boş kişilerin işidir anca.

Elbet onlar öldüğünde de manşete taşıncak atasözleri bulunur !!

Azra'nın birinciliğine gelince; Azra başından beri çok beğendiğim biriydi. Dans çok yakışıyor.

Ama jürinin ısrarla 10 puan vermesini anlayamadım.

Lilia ve Tan hepsine adaletli puanlar verdi.

Saba iyimser biliyoruz.

Ama Sait resmen taraf tuttu. Yarışmanın başından beri de bunu yapıyor.

Sırf o adam yüzünden Azra kazansın istemedim.

Diğer yarışmacılara 8-9. Azra'ya 10.

bu kadar mı kötüydü Pascal, Eda.

Bu kadar mı adaletsizlik olur !

aynen yaa evet Azra basindan beri begeniliyodu guzel dansediyo
ama bence aralarinda kendini en iyi gelistiren Pascal di
ilk danslariyla son dannslari arasinda o kadar cok fark var ki..
ben sahsen Pascalin kazanmasini isterdim...

ama sadece juri degil demekki insanlarda cogunlukla Azraya sms atmis

Jüri kimi beğenirse halk ona atar bu bir gerçek.

Jürinin tutmadığı biri asla birinci olamaz ki.

Defne çok seviliyordu. Ama kolay mıydı Defne'yi 1. yapmak, sıkıysa yapsaydı halk. Yapamaz.

Pascal da Eda da çok iyiydi bence.

Eda ilk danslarına göre çok daha iyiydi.

Azra başından beri 1.sin diye pohpohlandı özellikle de Sait tarafından.

Hak yendiğini düşünüyorum ben.

İlk dansta Azra 40 puan Eda 35 puan mı 36 mı ne aldı.

Aralarında 4-5 puanlık fark yoktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…