- 15 Haziran 2017
- 4.318
- 12.263
- 158
Hiç üzülmeyin 26 ile 30 arasında çok fark yok ki bence görünüm olarak aynı gibi ..Dedim ve girdim tribe..
Aslında herşey 1 sene önce başladı. Eşimle evlendik. Yaklaşık 5 6 ay sonra eşimin hiç tanışmadığımız kuzenleriyle tanışmaya gittik.
Yaş muhabbetlerinden açıldı konu. Herkes aaa biz seni x'le (eşimle) aynı yaşta sanıyoduk diye patladı olay.
Eşim 30 ben 26 yaşında.. bozuntuya vermedim güldüm geçtim kakara kikiri.. ama içime oturmadı desem yalan olur..
Zaman belli ki bana tokadı vurmuş ama ben farkında değilmişim.. birileri zönk diye söyleyince bende aydınlandım..
Bugün yine beynimde şimşekler çaktı.. iş yerinde çok samimi olmadığımız yaşımı bilmeyen insanlarla aynı ortamdaydık.. yine malum konu açıldı.. ve herkes yine şok.. benim 26 olduğuma.. 30 gösteriyosun muhabbetleri.. bunu diyen ve onaylayan 5 kişiydi.. yani ortamdaki herkes.
ben yine en sahici sahte gülümsemelerimi takınarak ne tribe gircem canım edasındayım..
Ama girdim işte..
Belki onlarda farketti sonra olgunsun anlamında diye çevirmeler falan oldu ben hala gülüyorum tabi..
Hatta biri biraz kilolusun ondandır belki diyerek tüy dikti üstüne. Azını burnunu kırdığım.
Niye böyle oldu ki noldu ki ya
Ne bileyim cilt bakımı falan mı yaptırsam
Kırışıklığım falan hiç yok aslında.. cildim kurudur baya baya. Ne kadar nemlendirsem de kuruyum..
Boy 1.70 kilo 63
Spora başladım zaten
Sigara kullanıyorum o da etkiliyodur elbet..
Ayy bilemedim yani.. size de yaşından büyük gösteriyosun diyenler oluyo mu tribe giriyo musunuz böyle
170cm 63 kilosun ve biraz kilolusun öyle miDedim ve girdim tribe..
Aslında herşey 1 sene önce başladı. Eşimle evlendik. Yaklaşık 5 6 ay sonra eşimin hiç tanışmadığımız kuzenleriyle tanışmaya gittik.
Yaş muhabbetlerinden açıldı konu. Herkes aaa biz seni x'le (eşimle) aynı yaşta sanıyoduk diye patladı olay.
Eşim 30 ben 26 yaşında.. bozuntuya vermedim güldüm geçtim kakara kikiri.. ama içime oturmadı desem yalan olur..
Zaman belli ki bana tokadı vurmuş ama ben farkında değilmişim.. birileri zönk diye söyleyince bende aydınlandım..
Bugün yine beynimde şimşekler çaktı.. iş yerinde çok samimi olmadığımız yaşımı bilmeyen insanlarla aynı ortamdaydık.. yine malum konu açıldı.. ve herkes yine şok.. benim 26 olduğuma.. 30 gösteriyosun muhabbetleri.. bunu diyen ve onaylayan 5 kişiydi.. yani ortamdaki herkes.
ben yine en sahici sahte gülümsemelerimi takınarak ne tribe gircem canım edasındayım..
Ama girdim işte..
Belki onlarda farketti sonra olgunsun anlamında diye çevirmeler falan oldu ben hala gülüyorum tabi..
Hatta biri biraz kilolusun ondandır belki diyerek tüy dikti üstüne. Azını burnunu kırdığım.
Kırışıklığım falan hiç yok aslında.. cildim kurudur baya baya. Ne kadar nemlendirsem de kuruyum..
Boy 1.70 kilo 63
Spora başladım zaten
Ayy bilemedim yani.. size de yaşından büyük gösteriyosun diyenler oluyo mu tribe giriyo musunuz böyle
giyim tarzınız, saç renginiz, saç tipiniz, makyajınız ,kaş şekliniz bunlar çok etkiler.Dedim ve girdim tribe..
Ama girdim işte..
Boy 1.70 kilo 63
Spora başladım zaten
Rusça bionuzdan ve ))) yapmanızdan ve de türkçe bilmenizden orta asyalı olduğunuz çıkarımını yaptım1.70 boya 63 kilo cok degil ki.
Kilolu falan degilsiniz.
Sac renginizden ola bilir, makiyaj tarzinizdan, giyim şeklinizden ola bilir.
Ha bu arada 30 kotu yaş degil.
Ben de 30 yaşimdayim ama kucuk gosteriyorum.
Hayatimda sadece bir kişi yaşindan buyuk gosteriyorsun demisti şok olmustum))) ( Uçakta bir kizla tanişmiştim, ucaktayken soylemisti, her halde karanlikta iyi gorememis) Bir kac gun kendime gelememistim))) Oyuzden anliyorum sizi.
Ben çokeli çok oldu))) İgor Krutoy başka ya. Her gece dinlerim, ruhum dinleniyor.Rusça bionuzdan ve ))) yapmanızdan ve de türkçe bilmenizden orta asyalı olduğunuz çıkarımını yaptımasyalılar dünyanın en şanslıları cilt yapısı bakımdan, siz 50 yaşında da çökmezsiniz merak etmeyin :)) igor reyizi ben de pek severim bu arada
Hadi hadiii çökmemişsinizdiiirBen çokeli çok oldu))) İgor Krutoy başka ya. Her gece dinlerim, ruhum dinleniyor.
Asyali derken ?Hadi hadiii çökmemişsinizdiiirkaldı ki siz asyalıların çökmüş hali bile iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?