Yok Canım Ne Tribe Girmesi 🙄

Halam 20 gündür sigara icmiyor,bıraktı. 10. Yaş genc duruyor. Gözlerime inanmadım. Sigara içerken,cildi simsiyah ve çok mat goruntudeydi. Şimdi yanaklar pembelesmis,rengi açılmış.

Evet moral bozucu bir şey bana söylense ben de takardım kafama ama demek ki öyle görünüyorsunuz. Yani bunun yüz yapısıyla alakası var bence. Mesela aynı yaşta olduğum bi arkadaşım var bakınca ağzı burnu gözleri baya güzel ama herkes onu büyük sanıyor.

Boyunuz ve kilonuz gayet iyi bence. 26 30 bir şey değiştirmez. Nasıl hissettiğiniz önemli. Birde size tavsiyem sizde onlara o şekilde gülerek laf sokun bi daha ağızlarını açamasınlar. Sinir olurum öyle insanlara yahu size ne..
Kemikleriniz iri ise kilo olmasa bile öyle gözüküyor malesef.
Ayrıca çok güzel ofis için şık giyim tarzları var. Onlara bakmanızı tavsiye ederim.
Boyunuz uzun sürekli kumaş pantolon yerine hoş etek ve elbiseler giyebilirsiniz

Bence kilonuz iyi. 26 ile 30 arasında pek bir fark yok. Etrafınızdaki insanlar sizden büyükse sizin de o yaşlarda olduğunuz varsayılır normalde. Sigara cildi yıpratır. Gençlerde makyaj her zaman daha olgun gösterir yüzü.

Sigarayı bırakmak lazım. Söyle düşünmek lazım eğer bu yaşlarda birakilmazsa 40 50 yaşında sigara içmeye devam eden, öksüren , halsizlik nefes darlığı yaşayan ,cildi kararan, Daha çok karışan bir kadın olarak devam edeceksiniz hayatınıza.

Ve ayrıca o yaşlarda bırakınca da sağlık sorunları başlıyormuş daha çok. Vücudun alistigini birden kesiyorsun.

Sigarayı bırakıp bol su içince ciddi anlamda cilt patlamaya başlıyor.

Ben bırakma evresindeyim. Şimdi bile bende müthiş farklar oluştu. Kokusunu duyunca ay ben böyle mi kokuyordum diyorum..

Yemek ve su tadı bile değişti.

Herkes çok güzel şeyler söylemiş. Eklemek istediğim şey: KAŞ.

Kaş biraz eski moda ise insanı çok olgun gösteriyor. Fresh tarzlara geçmekte fayda var.

Ayy evet evet o çok sinir bozucu bişeydir Ama bana tam tersi Nerdeyse Anaokulunamı gidiyosun diycekler tarzınızımı değiştirseniz acaba hani sizi görmediğimiz için bilemiyoruz ama giyim tarzı insanı çookk küçükde büyükte gösterebilir

Hiç üzülmeyin 26 ile 30 arasında çok fark yok ki bence görünüm olarak aynı gibi ..

Belki saç ve kaş yapınız, rengi sizi biraz sert gösteriyor olabilir. İyi bir kuaförle bunu çözersiniz.
Onun dışında da bence çevrenizdekiler abarmışlar..

170cm 63 kilosun ve biraz kilolusun öyle mi belki saç renginiz giyim tarzınız makyaj tarzınız biraz daha büyük duruyo olabilir. Kilonuz gayet iyi.

giyim tarzınız, saç renginiz, saç tipiniz, makyajınız ,kaş şekliniz bunlar çok etkiler.

Konu sahibi sen olduğun gibi güzelsin ben de geçenlerde bir konu açtım herkes yüzün çok küçük ,cok zayıf duruyorsun diye eleştirdiği için. İnsanlarla illaki rahatsız edecek bir şey buluyor kilo fazlanda yokmuş pek.1.70 boy maşallah ne güzel o kiloyu taşıdığına eminim.Önemli olan kaç gösterdiğin değil ne kadar güzel gösterdiğin.

Rusça bionuzdan ve ))) yapmanızdan ve de türkçe bilmenizden orta asyalı olduğunuz çıkarımını yaptım asyalılar dünyanın en şanslıları cilt yapısı bakımdan, siz 50 yaşında da çökmezsiniz merak etmeyin :)) igor reyizi ben de pek severim bu arada

Canım konu sahibi. Ben de hep fazla gösterirdim ergenlik dönemlerimde. Hatta şu anda da yaşımdan büyük gösterdiğimi düşünüyorum. Bana yaşını gösteriyorsun deselerde... Zaten bu duruma takıktım, şimdi ise benden 2 yaş küçük baby face sevgilim var. Biraz kilo vermek etkili oluyor tabi ki ama ben insanın vücut yapısından, kemiklerinin yapısından dolayı olduğunu düşünüyorum. Yapabilecek çok bir şey yok yani

Sigara ha deyice bırakılmadığından ben kısa vadeli tavsiyeler vereyim, bir kere kuru ciltliyseniz cilt bakımını aksatmak gibi bir lüksünüz yok. Ay aklıma geldikçe bişeyler sürüveriyorum olayı biz kuru ciltlilerde olmuyor maalesef. Akşam temizleyin kreminizi sürün yatın, sabah kalkınca da sürün bir de yaz kış güneş kremi sürün. Güneş kremi kadar cildi güzelleştiren krem azdır, beyaz tenliyseniz watsons pure beauty güneş kremi, buğdaysanız la roche posay shaka fluid tinted alın yüzünüze tatlı bir renk de verir bunlar. Aşırı masraflı şeyler değil bunlar, bir aylık sigara masrafınızla bir sene kullanacağınız ürünü alırsınız :)) Kilonuz fazla değil yani bi 5 kg verseniz fena olmaz ama 5 kg insana +5 yaş da katmaz yani. Suyu N nscckts tarif ettiği şekilde içmeni tavsiye ederim ben de öyle yapıyorum şahsen :) kumaş pantolon mecburi değilse daha spor giyinebilirsin, mecburi ise çelik kumaş dediklerinden dikilen pantolonlar fit gösterir. Saç olaylarını pek bilmem kızlar güzel tavsiyeler vermiştir muhakkak ama bildiğim şu ki cansız yıpranmış ve öylesine toplanmış saç insanı yaşlı gösteriyor. Güzel renkler kesimler maskeler deneyebilirsin.

Kendine bakmak psikolojini de çok etkiliyor olumlu anlamda, güzel bir kıyafet giydiği gün insanın yürüyüşü bile değişiyor.

Uzun boy ve sarısın çehre,

Kilo ve saç rengi,

SIGARA

Giyim tarzı, duruş

Cilt sorunları, sağlıksız cilt

Genetik miras

Bunlar yaş göstermeyle ilgili başlıca konular ama en önemlisi sigara.

Üniversitede bir kadın hocamız vardı. Göz çevresi kararmış ve kırışmış . Ben de yaşi var zannediyorum. Kadın daha 40larında. Ama biri bana sorsa en ihi ihtimalle 55 derdim.

Benimle akran sınıf arkadaşım uzun boyu ve sarışın çehresi ile hepimizden en azından 7 yaş büyük gösteriyordu.

Yine benlimle akran olan uzun boylu, zayıf, küçük yüzlü, beyaz tenli bir arkadasim var. Hiç makyaj kültürü yok. Belki sadece düğüne giderken o da rimel ile allık sürer. O kadar.

Kız bütün akranlarından cok cok daha küçük gösteriyor.

Ben her gün makyaj yapıyorum. Hiç makyaj yapmayan ile bir olabilir miyim... tabiki hayır.

Bir diğer mesele..26 ile 30 arasında hepi topu 4 sene var. Yani şu an parmaklarını yormama değmez.

Neticede bir insanın yaşını dış görünüşü ile tayin etmeye çalışırken "25_30" şeklinde tayin ederiz. Çünkü ayni grupta yer alirlar. Bunun için üzülmeye gerek yok

Ben çokeli çok oldu))) İgor Krutoy başka ya. Her gece dinlerim, ruhum dinleniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…