canım şimdi işin aslını konuşalım özünde bakarsan kayınvalide kötü biri değil. ama bana evlenirken çok çektirdi. zamanında eşi ve onun aileside ona çok çektirmiş. onların intikamımı yoksa ilk gelin olunca deneyimsizlik mi bilemedim. herşeye karıştı herşeye laf etti. tabii şimdi geri bakıyorumda bende de suç var. susarak fırsat verdim karşı çıkmadım hiç ama sonuçta kötü bir başlangıç yapmış olduk ve artık melek bile olsa onu sevmem mümkün değil. şuan mı kendii beni pek sever. ciddi mi bilmiyom. esmer güzeli gelinim diye falan över beni başkalarının yanında. ama ben mesafeyi koydum bir kee. pek aramam 2 ayda bir falan nasılsın diye telefon ederim. senede 4 kez falanda gider 3-5 gün kalırız işte. ama benim için o günler bitmek bilmez :))) kendisini sevmem ve beni seviyormuş hareketleri doğru bile olsa şuan çok itici geliyor. baştan yapmayacaktın...
şuan dileğim diğer oğlunu yeni evlendirdi aman o gelini ile çok iyi olsun Allah mutluluğunu bozmasın beni de mümkünse unutup hiç aramasın
ay ne zaman arasa bir iki gıcık laf bulup sokuşturuyo. şimdide kiloma taktı ben sanki farkında değilim. ee uğraşıyom işte vermeye sen kendine bak sana yaaaaaa.
oğ
luşu dünyanın en yakışıklı erkeğide sanki biz çirkin kalıyoz. ay gene kendimi tutamadım ama ne yapayım öyle doluyum ki aklıma geldikçe sinir oluyom kadınaaaa[/QUO bende ilk gelinim,ilk gelinler genelde deneme tahtası oluyor.2. gelinlere çok iyi davranılıyor.gördüğüm kadarıyla