- 29 Eylül 2014
- 224
- 73
- 53
- Konu Sahibi pembesteteskop
-
ya öyle mi bakıyorum hemen. Teşekkür ederimm <3Ilhan uckan diye bir yazar var kitaplarında bu tarz konulardan bahsediyor cok ta akici.bi goz at derim
Ne güzel :) benim de böyle yaşanmış örneklere ihtiyacım var galiba :) birinden hoşlanayım o zaman da ilk buraya yazar yakınlaşmak için tavsiye alırımsevgilim olmadan önce ben de hep merak ederdim bu işler nasıl oluyo diye. nasıl oldu biliyo musun? birisinden hoşlandım, konuşuyoduk. "of ya hiç eve gidesim yok" diye zarf attım. o da e gel gezelim dedi. böylece ilk buluşma oldu. sonra da böyle geze geze
tavsiyeye gerek yok ki. kendin gibi davranırsın, birisinden hoşlanınca flörtleşmeler başlıyo zaten. sen sadece birisinden hoşlanmamışsın. durum bu benceNe güzel :) benim de böyle yaşanmış örneklere ihtiyacım var galiba :) birinden hoşlanayım o zaman da ilk buraya yazar yakınlaşmak için tavsiye alırım
bence de öyle. zaten arkadaş olmadan ben senden hoşlandım hop çıkalım tarzı bi şey istemiyorum. Benim de okul dışında gittiğim kurslar falan var ama yok yani kiminle konuşsam olmuyor. Flört etmeyi bilmiyorum galiba.Bence evliliklerin temeli bile atılabilir üni ortamında.. En iyi bence kendi ortamında tanırsın bir kişiyi.. aklına yatan beğendiğin biri zaten yokmuş çevrende. Benim bi tanıdık sosyal sorumluluk projesinde tanıştığı biriyle nişanlandı şu an. İş bulunca evlenecekler.
Teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için.. Bazen ben de aşk acısı çekmek üzülmek mi istiyorsun boşuna belanı arama diyorum kendime :) İnşallah doğru zamanda doğru kişiyle karşılaşırız ikimiz de <3Sen boyle yazınca universitedeki sevgilimle zamanlarımız aklıma geldi ve çok güzeldi. Bu kadar çok istemekte haklısın :)
Her şey gonlunce olsun.
Ben artık üniversiteli değilim ve uzun zamandır sevgilim yok. Sevgili olma denemelerinden o kadar yıldım ve bıktım ki, bu aralar kimseyi istemiyorum.
yanlızlığın tadını nasıl çıkaracam ki. Bi mekan buluyorum mesela kızlarla hadi gidelim diyorum herkes sevgilisiyle plan yapmış, Hatta orası tam sevgiliyle gidilmelik mekan diyolar. Kalabalık kızlı erkekli bi arkadaş grubum da yok.Keşke 21 yaşıma dönsem de hayatımda kimse olmasa ve aslında hem yalnızlığımın hem özgürlüğümün hem de gençliğimin tadını bir kere daha çıkarsam...
evet hoşlndığım biri yok ama kimse de gelip yakınlaşmıyor, belki o zaman ben de hoşlanmaya başlardım o da yok.tavsiyeye gerek yok ki. kendin gibi davranırsın, birisinden hoşlanınca flörtleşmeler başlıyo zaten. sen sadece birisinden hoşlanmamışsın. durum bu bence
Sizin de mi durum aynı? kaç yaşındasınızKelin merhemi olsa...
Sizin de mi durum aynı? kaç yaşındasınız
Hayırlısı olsun öncelikle sizin adınıza.. bence siz de zaman geçtikçe yeni ilişkilere daha ılıman bakmaya başlayacaksınız.27 yaşındayım. Uzun soluklu ilişkimi yeni bitirdim. Onu da zar zor bulmuştum zaten :) İlişkimi bitirmekten pişman değilim. Ama yeniden birini tanımaya çalışmak, ilişkiye başlamak korkutuyor. Üşeniyorum da açıkcası.
Sen şimdi çok gençsin. 5-6 sene evlen de çocuk yap diye çıldıranlar çıkacak. İyice kafayı yicen.
Hayırlısı olsun öncelikle sizin adınıza.. bence siz de zaman geçtikçe yeni ilişkilere daha ılıman bakmaya başlayacaksınız.
İnsanlara bakarsak zaten ünv de buldun buldun yoksa zor diyorlar. İlkokul arkadaşlarımdan evlenen bile var.Benimse mezun olmama 4 sene var :) Hepimiz inşallah en dopru insanla karşılaşırız hep mutlu oluruz <3
Devamı gelmedi mi yani? gerçekten bazılar çok odun oluyor.Ben hoşlandığımı söyledim.O da güldü,bir şey söylemedi.Ben zaten zar zor söylemişim.İnsan bir şey der değil mi?Ben de durdum biraz.Baktım cevap yok.Gidebilirsin dedim.Öyle işte.Olmayınca olmuyor.Ben de bazen senin gibi istiyorum.Ama belalı olacaksa hiç olmasın daha iyi.
Zaten hoşlandığın biri de yokmuş.Eğer olursa sen benim gibi yapma.Karşı taraftan bekle.Ben bunu öğrendim.
Korkaklar senin cesaretini başka türlü anlıyor çünkü.
yeni bir ortama girince hep kızlarla arkadaş oluyorum. Kendi kendime söz verdim artık hangi ortama girersem gireyim kzılardan uzak duracağımBulursun bulursun :) Tiyatro ve ya müzik kulüplerine katıl. Sosyallik çok önemli.
Ben de belli etmem.Karşı taraf şok olur.:)İşte insanlar da böyle şok etkisi yaratıyorum.Devamı gelmedi mi yani? gerçekten bazılar çok odun oluyor.
hani ben şunu merak ediyorum, hoşlandın beğendin birini onja yeşil ışık yakarsın o da gelip açılır falan o işler naısl oluyor.. Ben bırakın hoşlanmayı belli etmeyi ,utancımdan anlamasın diye kanka demeye başlıyorum
Tamamen tesadüftü.Yurtdışına staja gittiğimde kendisi telefoncuda çalışıyordu.Benimde telefonum yurtdışında çekmiyordu tesadüfen onun çalıştığı dükkana girdim orada epey yardımcı oldu.Orada Türk bir adam vardı dükkanına yemek yemeye gittiğim ona gidip rica etmiş...derken evlenmeye karar verdik orada kalabilmem için:)Nasıl oldu mesela? sizden hoşlanan biri vardı gelip söyledi mi :) yoksa siz de adım attınız mı ?
bununla ilgili bir taktik var mı vs bilmiyorum ama ben en yakın arkadaşınla ilgili bir şeyler söylemek istiyorum. bence o kızla çok yakın olma artık. nefret ederim sürekli sevgililerinden bahseden kızlardan. yani hayatları ve tek odak noktaları o oluyor,çok sıkıcı bence nasıl çekiyorsun?21 yaşında ünv öğrencisiyim. Etrafımdaki insanların %90 ının sevgilisi var ya da konuştukları.. Ama benim şimdiye kadar hiç sevgilim olmadı. Tamam bi kaç konuştuğum hoşlandığım falan oldu ama asla o flört evresini geçip sevgili gibi olamadık. Şimdi ünvde de herkes bir bir çift olmaya başladı. Bakıyorsun alakasız arkadaş gruplarından, okula bile gelmeyen tipler çıkmaya başlamış.
İster istemez üzülüyorum. Yani kimi çiftleri çok yakıştırıyorum ,onlar adına da seviniyorum hatta ama keşke benim de olsa diyorum. Bazen çok yanlız hissediyorsun, bir üzüntün olduğunda paylaşacak, mutlu haber aldığında arayacak, hafta sonları bir etkinliğe beraber gidceğin bir erkek arkadaşın olsun istiyorsun.
En yakın arkadaşım da sürekli sevgilisinden bahseden bir tip. Sevgilisi de benim arkadaşım çocuğu severim de ama kız ölüp bitiyor onun için ve iki lafından biri o. Bana çocuğun yengesinden, abisinden her şey inden detaylı bahsediyor. Çektikleri her fotoğrafı gösteriyor. Bu da etkiliyor beni ister istemez
Neyse öyle içimi dökmek istedim.. Aşırı hoşlandığım bi çocuk da yok etrafımda ama bu işler nasıl oluyor, kız nasıl ışık yakar da erkek de gelir arkadaş-sevgili olunur varsa tavsiyeleriniz deneyimleriniz dinlemek isterim.
Not: daha 21 yaşındasın, evde kaldım havalarına mı girin, okulunu oku falan gibi öğütler de gelecek biliyorum. Onun için belirteyim :zaten iyi bir bölümde okuyorum, sosyal aktiviteler yapıyorum falan ama bir şeyler eksik. yani ben erkeklerle o anlamda arkadaş olmayı beceremiyorum. o yüzden ilerde daha fazla sıkıntı yaratmasını istemiyorum sadece.
Teşekkür ederimm..
bana sorulmadı ama atlayayımDevamı gelmedi mi yani? gerçekten bazılar çok odun oluyor.
hani ben şunu merak ediyorum, hoşlandın beğendin birini onja yeşil ışık yakarsın o da gelip açılır falan o işler naısl oluyor.. Ben bırakın hoşlanmayı belli etmeyi ,utancımdan anlamasın diye kanka demeye başlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?